Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Jasper

neovdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

falcon_find.jpg

jasper_find.jpg

Ρε παιδια να πω κατι αλλα μη βαρεσετε...

Μηπως το στυλ του αριθμου κατω απο το barcode "προδιδει" τον αν ειναι jasper ή falcon?

(στο jasper xbox το νουμερο ειναι γραμμενο με μικροτερα και πιο συμπυκνωμενα ψηφια)

ωχ, ωχ,ωχ,

ειπαμε μη βαρατε ρε .......

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδια να πω κατι αλλα μη βαρεσετε...

Μηπως το στυλ του αριθμου κατω απο το barcode "προδιδει" τον αν ειναι jasper ή falcon?

(στο jasper xbox το νουμερο ειναι γραμμενο με μικροτερα και πιο συμπυκνωμενα ψηφια)

ωχ, ωχ,ωχ,

ειπαμε μη βαρατε ρε .......

ισχύει αυτο που λές. αλλα δεν φένεται αυτο όταν η κονσόλα είναι σφραγισμένη στο κουτί της.ενω το 12,1Α φενεται.

Δημοσ.

Κι όμως σε πολλές συσκευασίες φαίνεται το barcode και είναι αδύνατο να φανούν τα A.

Θεωρώ πως αν βλέπει κάποιος μέχρι τις δεύτερες bold γραμμές κάτω απο το printed και δεν φαίνεται αριθμός, τότε είναι jasper.

Θα το τσεκάρω σε λίγο που θα πάω απο mediamarket.

Δημοσ.

απλα με το σεριαλ, εαν ειναι απο 84χχχ και πανω, ειναι τζασπερ (οχι για ανακατασκευασμένες!)

τσέκαρε και τη φωτο απο πανω

Δημοσ.

πρεπει να ισχυει αυτο που λεει ο sargos..

βεβαια δεν εννοει το s/n αλλα τον κωδικο του barcode -εκει που εχει το βελακι -

wwfecimpbbsjdmpxfd8d.jpg

Δημοσ.

Aaaaaaaaaaaaaa

Άλλο αυτό!

Και φυσικά αν απο το κουτάκι φαίνεται όλο αυτό μπορούμε (αν επιβεβαιώσουμε την διαφορετική γραμματοσιρά σε αρκετά jasper) να πούμε οτι αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος αναγνώρισης...

Αλλα πιθανολογ΄'ω οτι η γραμματοσειρά άλλαξε απο εποχή τελευταίων falcon.

Δημοσ.

Χθες που πήγα πάντως μια βόλτα μήπως βρώ και κάνα gh... Στα public/mediamarket δεν είχαν ουτε ΜΙΣΟ xbox και στο πλαίσιο είχε μόνο μερικά παλιά bundle...

Τα carre four επίσης είχανε μόνο κάτι παλιά bundle...

Γενικά δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τους εισαγωγείς... αν τους επηρέασε η κρίση.. δεν ξέρω.. αλλα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ γτπ...

Ελάχιστα κομμάτια με το σταγονόμετρο φέρνουν.. και απο xbox αλλα και απο gh...

Gh που ρώτησα δεν τους έχουν ενημερώσει ακόμα για τίποτα.. Η παραγγελία απο 22/24/27Δεκεμβρίου ακυρώθηκε καιδεν ξέρουν πότε θα ξαναέχουν..

Τα φοβούνται μη τους μείνουν μάλλον.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στα mediamarket θεσ/νικης είδα pro jasper για όποιον νοιάζεται.. Αλλα πρέπει να το δείτε πρίν το τσιμπήσετε.. Και κάπου αλλού είδα.. (κεντ ριμέμπερ)..

Άντε σε καλή μεριά :D

Δημοσ.

Παιδιά, θέλω να πάρω ένα δευτερο xbox , αυτό που έχω τώρα είναι από τα παλιά και το έχω φλασαρισμένο. Εαν ψαξω να βρω ένα jasper θα μπορεί να φλασαριστεί κι αυτό η δεν υπάρχει προς το παρόν αυτή η δυνατότητα επειδή είναι καινούργιο hardware??

Δημοσ.

βρηκα arcade jasper και στα multirama στην Πατρα. Δεν προλαβαινα να δω και τις αλλες εκδοσεις αλλα πρεπει να ειχε. Εχει πετυχει κανεις elite jasper?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...