badbaddog Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια να πω κατι αλλα μη βαρεσετε... Μηπως το στυλ του αριθμου κατω απο το barcode "προδιδει" τον αν ειναι jasper ή falcon? (στο jasper xbox το νουμερο ειναι γραμμενο με μικροτερα και πιο συμπυκνωμενα ψηφια) ωχ, ωχ,ωχ, ειπαμε μη βαρατε ρε .......
Socratis_g Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια να πω κατι αλλα μη βαρεσετε...Μηπως το στυλ του αριθμου κατω απο το barcode "προδιδει" τον αν ειναι jasper ή falcon? (στο jasper xbox το νουμερο ειναι γραμμενο με μικροτερα και πιο συμπυκνωμενα ψηφια) ωχ, ωχ,ωχ, ειπαμε μη βαρατε ρε ....... ισχύει αυτο που λές. αλλα δεν φένεται αυτο όταν η κονσόλα είναι σφραγισμένη στο κουτί της.ενω το 12,1Α φενεται.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Κι όμως σε πολλές συσκευασίες φαίνεται το barcode και είναι αδύνατο να φανούν τα A. Θεωρώ πως αν βλέπει κάποιος μέχρι τις δεύτερες bold γραμμές κάτω απο το printed και δεν φαίνεται αριθμός, τότε είναι jasper. Θα το τσεκάρω σε λίγο που θα πάω απο mediamarket.
sargos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 απλα με το σεριαλ, εαν ειναι απο 84χχχ και πανω, ειναι τζασπερ (οχι για ανακατασκευασμένες!) τσέκαρε και τη φωτο απο πανω
kage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 πρεπει να ισχυει αυτο που λεει ο sargos.. βεβαια δεν εννοει το s/n αλλα τον κωδικο του barcode -εκει που εχει το βελακι -
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Aaaaaaaaaaaaaa Άλλο αυτό! Και φυσικά αν απο το κουτάκι φαίνεται όλο αυτό μπορούμε (αν επιβεβαιώσουμε την διαφορετική γραμματοσιρά σε αρκετά jasper) να πούμε οτι αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος αναγνώρισης... Αλλα πιθανολογ΄'ω οτι η γραμματοσειρά άλλαξε απο εποχή τελευταίων falcon.
Tuko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Klain - Άμα μπορείς τσέκαρε και για κανα Premium Jasper
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Χθες που πήγα πάντως μια βόλτα μήπως βρώ και κάνα gh... Στα public/mediamarket δεν είχαν ουτε ΜΙΣΟ xbox και στο πλαίσιο είχε μόνο μερικά παλιά bundle... Τα carre four επίσης είχανε μόνο κάτι παλιά bundle... Γενικά δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τους εισαγωγείς... αν τους επηρέασε η κρίση.. δεν ξέρω.. αλλα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ γτπ... Ελάχιστα κομμάτια με το σταγονόμετρο φέρνουν.. και απο xbox αλλα και απο gh... Gh που ρώτησα δεν τους έχουν ενημερώσει ακόμα για τίποτα.. Η παραγγελία απο 22/24/27Δεκεμβρίου ακυρώθηκε καιδεν ξέρουν πότε θα ξαναέχουν.. Τα φοβούνται μη τους μείνουν μάλλον.
Bon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το δικό μου ρε παιδιά είναι κατασκευασμένο 17/10/2008 και είναι 14.2Α. Πως γίνεται?
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Στα mediamarket θεσ/νικης είδα pro jasper για όποιον νοιάζεται.. Αλλα πρέπει να το δείτε πρίν το τσιμπήσετε.. Και κάπου αλλού είδα.. (κεντ ριμέμπερ).. Άντε σε καλή μεριά
Tuko Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Χμμ....οπότε λογικά ίσως έχουν και Αθήνα... Ωραίος
sazistas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά, θέλω να πάρω ένα δευτερο xbox , αυτό που έχω τώρα είναι από τα παλιά και το έχω φλασαρισμένο. Εαν ψαξω να βρω ένα jasper θα μπορεί να φλασαριστεί κι αυτό η δεν υπάρχει προς το παρόν αυτή η δυνατότητα επειδή είναι καινούργιο hardware?? Thanks:-)
panbil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 φλασαρεται και αυτο μην ανησυχεις αν βρεις παρε
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ότι και να πάρεις σήμερα, φλασάρεται..
kostas09 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 βρηκα arcade jasper και στα multirama στην Πατρα. Δεν προλαβαινα να δω και τις αλλες εκδοσεις αλλα πρεπει να ειχε. Εχει πετυχει κανεις elite jasper?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.