neovdr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν παίδες θέλω τη βοήθεια σας! Πήρα ενα XBOX ARCADE σήμερα. Λοιπόν το ανοίγω και βλέπω τροφοδοτικό 175W(14.2V). Οπότε λέω οκ δεν πετύχαμε το jasper τι να κάνεις? Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι ότι το NXE ήταν ήδη εγκατεστημένο στο σύστημα ΧΩΡΙΣ να έχω βάλει memory card ή σκληρό δίσκο. Αυτό σημαίνει ότι το XBOX έχει παραπάνω από τα 128ΜΒ, που θέλει το NXE, ενσωματωμένη μνήμη. Mήπως τα Jasper βγαίνουν και με 175W τροφοδοτικά? (λόγο στοκ πιθανώς?) Ξέρει κανείς τίποτα??? Υ.Γ Απίστευτο το πόσο κρύο παραμένει το καινούργιο XBOX σε σχέση με το παλιό! Έπαιξα 4 ώρες GOW 2 ασταμάτητα και ούτε καν ζεστάθηκε το περίβλημα ούτε ο αέρας που έβγαινε ήταν ιδιαίτερα ζεστός. Ενώ το παλιό λίγο ακόμα ήθελε και θα έβγαζε σπίθες!!!
panbil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ναι υπαρχει πιθανοτητα καρτα μνημης δεν ειχε μεσα το πακετο? τι ημερομηνια κατασκευγς γραφει? πισω στο σειριακο το γραφει
afentiko Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Κοίτα πάνω στην κονσόλα εκεί που λέει κάτι γράμματα πόσο ρεύμα λέει.Αν λέει 12.1Α είναι Jasper κοίτα φωτό Επίσης μπορείς να το καταλάβεις από το τροφοδοτικό Και ναι μερικές Jasper(οι πρώτες βασικά) βγαίνουν με 175W τροφοδοτικό γιατί έχουν ξεμείνει και θέλουν να τα δώσουν, αλλά δε σε πειράζει αυτό. Από που το πήρες;(γιατι αν τελικά είναι Jasper θέλω και γω να πάρω )
neovdr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, Ειναι 14.2Α το είπα και παραπάνω! Για αυτό μόλις το βλέπω λέω όπα δεν το πετύχα! Είχε memory card και MF DATE 2008-09-01! Από ότι φαίνεται το πιο πιθανό είναι να είναι rev3 Falcon (η οποία δεν είναι και κάτι κακό) ή Jasper. Αυτό που με κανει να πιστεύω ότι είναι Jasper είναι: 1. Έχουν βρεθεί Jasper με 175W PSU και ένδειξη 14.2Α. Απλώς αν γράφει 12.1 Α ξέρεις σίγουρα ότι είναι Jasper. 2. Στο http://www.360drives.com/list όλα τα PAL με lot number 0839 TEAM: ADUE (Σαν το δικό μου) είναι είτε unknown(κανένας δεν έχει ανοίξει ένα) ή έχουν το Jasper. 3. Δεν ζεσταίνεται! Όπως είπα και πρίν το έλιωσα τα μηχάνημα (4 ώρες GOW 2 non stop) και με θερμοκρασία περιβάλλοντος 25 βαθμούς η θερμοκρασία του αέρα που έβγαινε από πίσω δεν ξεπέρασε τους 32 βαθμούς κελσίου. (Το παλιό xbox μου είχε το ρεκόρ με θερμοκρασία περιβάλλοντος 20 έβγαζε απο πίσω αέρα 55 βαθμών κελσίου.) 4. Είναι πολύ ήσυχο! Ούτε ανεμιστήρια ακούγονται πολύ ούτε το drive(αν και το drive πρέπει να παλιώσει λίγο για να δώ πως τα πάει)
afentiko Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ μίλησα για τα Amber (A) όχι για τα Volt (V).Αλλά για να σου είναι τα Volt 14.2V μάλλον δεν είναι Jasper.Κοίτα την υποδοχή του τροφοδοτικού της κονσόλας και πες με ποιά μοιάζει.
torrentleech Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 και εγώ έχω ADUE 0839 και είναι επίσης αθόρυβο , δεν ζεσταίνεται κλπ , τώρα τι έχει βάλει μέσα η MS ένας Θεός ξέρει. πάντως αν το socket του τροφοδοτικού δεν είναι ίδιο με της τρίτης εικόνας μάλλον δεν είναι δυνατόν να είναι Jasper; κάνω λάθος; διότι μπορεί να έχεις τροφοδοτικό 175 watt που είναι compatible και με το 3ο socket αλλά αν πας να βάλεις τροφοδοτικό Jasper 150watt σε falcon δεν θα λειτουργεί σωστά , γι' αυτό και τα διάφορα sockets.
neovdr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον αφεντικό έχεις δίκιο η υποδοχή του τροφοδοτικού ειναι 2ης γενιάς ! Oh well... Μάλλον πρόκειται για rev3 Falcon. Για αυτό και είναι τόσο καλό. Και το ωραίο είναι ότι η διαφορά στον ήχο και στην θερμοκρασία δεν είναι μικρή ωστε να θεωρηθεί υποκειμενική. Στο παλιό το εξωτερικό περίβλημα ζεσταινόταν εκεί που είναι η CPU και η GPU αρκετά.Πάντως μεγαλύτερη πιθανότητα να πετύχει κάποιος jasper έχει με το arcade bundle που έχει το sega superstar tennis. Άλλα πρέπει να είναι το μανίσιο bundle και όχι αυτό που έχει το παιχνίδι απ έξω από τη συσκευασία.
Socratis_g Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Προλάβανε και κυκλοφορίσανε τόσο γρήγορα τα jasper ελλάδα? Και όλα αυτα τα απούλητα Χ360 που έχουνε που τα πήγανε?
afentiko Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως παιδιά για να τσεκαρετε πριν αγοράσετε το xbox αν έχει Jasper κοιτάξτε στο κουτί εκεί που έχει ένα άνοιγμα και φαίνεται το serial number της κονσολας και κάντε προσεχτικά λίγο πέρα το χαρτόνι για να δείτε το ρεύμα
shadowmann Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως παιδιά για να τσεκαρετε πριν αγοράσετε το xbox αν έχει Jasper κοιτάξτε στο κουτί εκεί που έχει ένα άνοιγμα και φαίνεται το serial number της κονσολας και κάντε προσεχτικά λίγο πέρα το χαρτόνι για να δείτε το ρεύμα σε όλες τις έκδοσις υπάρχει πιθανότητα να είναι με το jasper η μονο σε κάποιες συγκεκριμένες?
neovdr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Τα πιο πιθανά είναι τα arcades αυτά με το sonic tennis.
neXTgen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 όποιος βρει 12.2 δηλαδή jasper δηλαδή 256mb built-in etc. ας μας ενημερώσει ποιά έκδοση ή bundle είναι και κυρίως ΑΠΟ ΠΟΥ το αγόρασε ...
epsilon144 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 όποιος βρει 12.2 δηλαδή jasper δηλαδή 256mb built-in etc. ας μας ενημερώσει ποιά έκδοση ή bundle είναι και κυρίως ΑΠΟ ΠΟΥ το αγόρασε ... Πλαίσιο.. Το Bundle arcade με το Lips. Κατά 90% είναι Jasper!
afentiko Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Από όσο ξέρω όσες έχουν ημερομηνία παραγωγής μετά τον 9/08 ή 10/08 είναι Jasper, αλλά δεν μπορείς να το δεις αυτό από το κουτί νομίζω.Εδώ ακόμα πουλιούνται πακέτα παραγωγής 2005!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.