{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 εμενα μου τη σπανε οι μαυρες μπαρες πανω-κατω και γι'αυτο δεν το παιζω :confused:
Olorin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 εμενα μου τη σπανε οι μαυρες μπαρες πανω-κατω και γι'αυτο δεν το παιζω Εχμ... κι εμένα μου την έπεσε χθες μια γκομενάρα, αλλά την έφτυσα γιατί δεν μ'άρεσαν οι... αστράγαλοί της!!!
Galis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 σε 19'' οθονη με μαυρες μπαρες δεν παιζεται.Χανει πολυ.Το συνδεσα χθες στη 42'' full HD και ηταν αρκετα καλο σε co-op που επαιξα.Και στην τελικη αυτο με τις wide-screen αναλυσεις μου τη δινει απιστευτα ποδολαγνε Olorin
OROKUSAKI Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 εμενα μου τη σπανε οι μαυρες μπαρες πανω-κατω και γι'αυτο δεν το παιζω Και μενα μου τη σπανε γι αυτο και δεν το τερματισα το demo.. δεν υπαρχει κανενα pacth που να το κανει να παιζει σε full screen?? εχω και εγω 19 οθονη.
ksaplostra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Και μενα μου τη σπανε γι αυτο και δεν το τερματισα το demo.. δεν υπαρχει κανενα pacth που να το κανει να παιζει σε full screen?? εχω και εγω 19 οθονη. αγόρασε και εσύ μια 60ara!! Μπορείς!!!
hammerd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 αυτο που μου αρεσει σε αυτα τα games ειναι οτι οι προγραμματιστες δεν χανουν ευκαιρια να δοκιμαζουν τις νεες μηχανες γραφικων, που πραγματικα εντυπωσιαζουν και αυτου του ειδους παιχνιδια ειναι η καλυτερη ευκαιρια . evolution..
SomeRandomGuy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Στο demo ρε παιδιά μόνο ξύλο είχε. Έτσι είναι όλο το παιχνίδι; Προχωράς και ξυλοφορτώνεις ή έχει και κανα γρίφο κτλ να σπάει λίγο η μονοτονία;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Beat 'em up με γρίφους? Δύσκολα, μια χαρά είναι έτσι όπως είναι dude
SomeRandomGuy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Α αποκλειστικά beat 'em up είναι; Δε το ήξερα. Είπα μήπως είχα και τίποτα άλλα στοιχεία μέσα. Δε μου κακοφάνηκε, και μάλιστα έχει και ωραίο σύστημα μάχης αλλά όσο και να το κάνεις, όλο ξύλο, ξύλο, ξύλο το βαριέσαι κάποια στιγμή.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Dont worry δεν θα προλάβεις να το βαρεθείς...3 ώρες είναι
Thanofski Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Οντως ειναι αρκετα μικρο αλλα κατι πηραν τα αυτια μου οτι προκειται να βγαινουν με τον καιρο νεες πιστες σε μορφη επεισοδιων... Μπορει να λεω μ@λακιες
john2gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Episodic game είναι και ήδη ετοιμάζεται το δεύτερο
SomeRandomGuy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Θα πάρω να το βγάλω και 'γω. Αλήθεια μήπως γίνεται να παίξεις co-op over the internet γιατί local είδα έχει, και λέω μπας και.
polonos1313 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Το παιχνιδάκι είναι αρκετά καλό !!! Όμορφα γραφικά,έχει και ωραίο σύστημα μάχης.Ενα όμορφο game για να περάσεις την ώρα σου χτυπώντας κόσμο!!! Εντομεταξύ πως γίνεται να πάρεις τον και καλά batman??? Εμένα δεν μου έβγαλε καμία επιλογή για χαραχτήρα και ξεκίνησα με τον τυπά που τρέχει με τα χέρια στις τσέπες ¨) ...
polonos1313 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Παίδες έχει crasharei σε κανέναν από εσάς το game ???? Είμαι στο 3ο Chapter και με πετάει έξω συνέχεια στο σημείο όπου πάτε να πατήσετε τους μοχλούς για να κατέβει η γέφυρα.Παρόλο που έψαξα στο google δεν είδα κάποιο patch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.