Προς το περιεχόμενο

Watchmen

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμενα μου τη σπανε οι μαυρες μπαρες πανω-κατω και γι'αυτο δεν το παιζω

Εχμ... κι εμένα μου την έπεσε χθες μια γκομενάρα, αλλά την έφτυσα γιατί δεν μ'άρεσαν οι... αστράγαλοί της!!!:confused:

Δημοσ.

σε 19'' οθονη με μαυρες μπαρες δεν παιζεται.Χανει πολυ.Το συνδεσα χθες στη 42'' full HD και ηταν αρκετα καλο σε co-op που επαιξα.Και στην τελικη αυτο με τις wide-screen αναλυσεις μου τη δινει απιστευτα ποδολαγνε Olorin :P

Δημοσ.
εμενα μου τη σπανε οι μαυρες μπαρες πανω-κατω και γι'αυτο δεν το παιζω

Και μενα μου τη σπανε γι αυτο και δεν το τερματισα το demo.. δεν υπαρχει κανενα pacth που να το κανει να παιζει σε full screen?? εχω και εγω 19 οθονη.

Δημοσ.
Και μενα μου τη σπανε γι αυτο και δεν το τερματισα το demo.. δεν υπαρχει κανενα pacth που να το κανει να παιζει σε full screen?? εχω και εγω 19 οθονη.

αγόρασε και εσύ μια 60ara!!

Μπορείς!!!

Δημοσ.

αυτο που μου αρεσει σε αυτα τα games ειναι οτι οι προγραμματιστες δεν χανουν ευκαιρια να δοκιμαζουν τις νεες μηχανες γραφικων, που πραγματικα εντυπωσιαζουν και αυτου του ειδους παιχνιδια ειναι η καλυτερη ευκαιρια .

evolution..

Δημοσ.

Στο demo ρε παιδιά μόνο ξύλο είχε.

Έτσι είναι όλο το παιχνίδι; Προχωράς και ξυλοφορτώνεις

ή έχει και κανα γρίφο κτλ να σπάει λίγο η μονοτονία;

Δημοσ.

Α αποκλειστικά beat 'em up είναι; Δε το ήξερα.

Είπα μήπως είχα και τίποτα άλλα στοιχεία μέσα.

Δε μου κακοφάνηκε, και μάλιστα έχει και ωραίο σύστημα μάχης

αλλά όσο και να το κάνεις, όλο ξύλο, ξύλο, ξύλο το βαριέσαι

κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Οντως ειναι αρκετα μικρο αλλα κατι πηραν τα αυτια μου οτι προκειται να βγαινουν με τον καιρο νεες πιστες σε μορφη επεισοδιων...

Μπορει να λεω μ@λακιες:devil:

Δημοσ.

Το παιχνιδάκι είναι αρκετά καλό !!!

Όμορφα γραφικά,έχει και ωραίο σύστημα μάχης.Ενα όμορφο game για να περάσεις την ώρα σου

χτυπώντας κόσμο!!!

Εντομεταξύ πως γίνεται να πάρεις τον και καλά batman??? Εμένα δεν μου έβγαλε καμία επιλογή για χαραχτήρα και ξεκίνησα με τον τυπά που τρέχει με τα χέρια στις τσέπες ¨) ...

Δημοσ.

Παίδες έχει crasharei σε κανέναν από εσάς το game ????

Είμαι στο 3ο Chapter και με πετάει έξω συνέχεια στο σημείο όπου πάτε να πατήσετε τους μοχλούς για να κατέβει η γέφυρα.Παρόλο που έψαξα στο google δεν είδα κάποιο patch

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...