Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η μπαταρια του αν και λιγοτερων κελιων απο του 1000Η ειναι διαφορετικης τεχνολογιας. εχω διαβασει πως αγγιζει ανετα τις 4.30 ωρες

βεβαια του 1000Η αν ειναι τα πραγματα ετσι κρατα παραπανω, απλα θελω να πω, μην παραξενευεται οποιος ακουει 2 κελια.

παντως και εγω που εχω το 901, τις 8 ωρες ουτε στον υπνο του δεν τις εχει φτασει το δικο μου

με καθε ειδους εξοικονομηση ενεργειας και κλειστο ιντερνετ αγγιζει τις 6 και 45 περιπου

Δημοσ.

το 901 μου δεν μου έχει κρατήσει ποτέ 8 ώρες σερί, αλλά 8 ώρες με πολλά άνοιξε κλείσε... πολλές φορές έχω φτάσει στο σημείο να ψάχνω τον φορτιστή μου... απλά το μηχάνημα είναι καθαρόαιμο netbook και δεν βλέπω λόγο εκτός της χωρητηκότητας του δίσκου να διαλέξει κανείς άλλο... (δεν είμαι κολλημένος με το 901 απαραίτητα, αλλά ως κάτοχος του acer και του msi wind, το 901 είναι πιο τούμπανο) το πληκτρολόγιο του είναι μικρό αλλά ειναι μικρό και το φορητό... δεν το παίρνει κανείς για gaming ή για να γράφει ασταμάτητα... το έχεις μαζί σου στην τσάντα σου ή για δουλειά ή για Internet ή για να επεξεργαστείς στα γρήγορα τα αρχεία σου...! το έχω πάντα μαζί μου και χωράει άνετα στην σέλα της βέσπας ακόμη και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού στο αμάξι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...