Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Asus ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο που εντάσσεται στην ήδη μεγάλη οικογένεια των Eee PCs. Το ολοκαίνουργιο Eee PC 1002HA περιλαμβάνει οθόνη 10 ιντσών με ανάλυση 1024x600 pixels, ενώ το πληκτρολόγιό του είναι ιδιαίτερα άνετο στη χρήση, καθώς το μέγεθός του προσεγγίζει το 92% του μεγέθους ενός συμβατικού keyboard.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το νέο Eee PC είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Atom N270, ο οποίος συνοδεύεται από 1GB μνήμης DDR2 και το γνωστό chipset Intel 945GSE/ICH7-M. Ο σκληρός δίσκος έχει μέγιστη χωρητικότητα 160GB, ενώ υπάρχει και κάμερα 1,3 megapixels. Η ασύρματη δικτύωση περιλαμβάνει Wi-Fi 802.11 b/g/n και Bluetooth.

Είναι γεγονός ότι τα netbooks γνωρίζουν ήδη μεγάλη εμπορική επιτυχία, καθώς καλύπτουν απόλυτα τις διαδικτυακές ανάγκες των χρηστών. Η δημοτικότητά τους αυξάνεται διαρκώς και στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τηλεοπτικές διαφημίσεις με θέμα τα εν λόγω προϊόντα.

Source.png Πηγή: pathfinder.gr

Δημοσ.
Τι διαφορες εχει απ αυτο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908078

Εκ πρώτης όψεως, έχει:

+ οθόνη με LED backlight φωτισμό,

+ καλύτερη σχεδίαση, πιο "'ομορφο" αισθητικά,

- μπαταρία που κρατάει λιγότερο.

Οι υπόλοιπες διαφορές θα φανούν εν καιρώ, απ' τα πρώτα θύμ... εεε... χρήστες. :lol:

• Moderators
Δημοσ.
Εκ πρώτης όψεως, έχει:

+ οθόνη με LED backlight φωτισμό,

+ καλύτερη σχεδίαση, πιο "'ομορφο" αισθητικά,

- μπαταρία που κρατάει λιγότερο.

Οι υπόλοιπες διαφορές θα φανούν εν καιρώ, απ' τα πρώτα θύμ... εεε... χρήστες. :lol:

Led backlight εχουν και τα αλλα EEE.

Ο σχεδιασμος οντως διαφερει (ελαχιστα) και ειναι καλυτερος (απο οσο ειδα στις πιξ τουλαχιστον).

Δημοσ.
έχω το lg x110 με τα ίδια χαρακτηριστικά εδώ και ένα μήνα

απλά εξαιρετικό!!!

Αλήθεια, πόσο κρατάει η μπαταρία του LG??

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 06 : 24 : 00-----

3 cell battery=αίσχος...

H Μπαταρία του 1002ΗΑ είναι μόνον 2 Cell, όσο για τη διάρκειά της, θάναι σίγουρα πολύ μειωμένη και όχι στο πνευμα των netbook πσυ χρειάζονται πολλή αυτονομία...

Δημοσ.
Αλήθεια, πόσο κρατάει η μπαταρία του LG??

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 06 : 24 : 00-----

H Μπαταρία του 1002ΗΑ είναι μόνον 2 Cell, όσο για τη διάρκειά της, θάναι σίγουρα πολύ μειωμένη και όχι στο πνευμα των netbook πσυ χρειάζονται πολλή αυτονομία...

3 ωρες σχεδον εχει μετρηθει το 1002H με ανοιχτο wifi βεβαιως...

Σημασια δεν εχουν μονο τα cells αλλα και η χωρητικοτητα τους.

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω τι λένε αλλά το Eee pc 1000H δεν το αλλάζω με τίποτα…

Ακόμα και Photoshop τρέχω (αν και ζορίζομαι λόγο οθόνης) αλλά η αυτονομία, η επιδόσεις, το πληκτρολόγιο ακόμα και η οθόνη όλα είναι κορυφαία…

Asus Rulez…

Δημοσ.

Δηλαδή είναι το νέο μοντέλο eee pc και έχει χειρότερη μπαταρία απο το 1000Η....Μια μικρή διαφορά απ ότι είδα είναι και στο βάρος...

Λοιπόν εγώ με το 1000Η είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

• Super Moderators
Δημοσ.
eeepc 901 και τα μυαλά στα κάγκελα... 6-8 ώρες μπαταρία,μικροσκοπικό, πανέμορφο, SSD...

πράγματι αλλά pain in the ass keyboard...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμη ξερουμε ? γενικα φαινεται καλο παντως.. (εκτος μπαταριας)

Επεξ/σία από Tonysix

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...