ikaruga24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Nαι αλλα "η κολαση του δαντη" ειναι πιστο αντιγραφο των gameplay mechanics του "θεου του πολεμου" και σε καμια περιπτωση δεν κοιταει το skill style combat (οχι οτι μπορουνε βεβαια οι "δικοι" μας οι δυτικοι να φτιαξουν κατι τετοιο αλλα λεμε τωρα).
ikaruga24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Και οχι μονο. Το ολο στησιμο, τα QTE's, ο τροπος μαχης κανει μπαμ οτι ειναι πιστο αντιγραφο με διαφορετικα ρουχα. Εδω και το πρωτο Review. [ame]http://xbox360.ign.com/dor/objects/14296029/dantes-inferno/videos/dantesinf_vdr_020310.html?show=hi[/ame]
manost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 βγήκε και anime movie αν δεν κάνω λάθος... Δεν κάνεις λάθος, αλλά πουθενά προς το παρών subs.
Sir Pretender Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Έχοντας παίξει για περιορισμένο χρονικό διάστημα το παιχνίδι, μου έδωσε την εντύπωση ότι πιο πολύ θα μιλάμε για το promotion του από πλευράς EA παρά για το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό... Ο καιρός γαρ εγγύς.
skanjos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Πριν απο λίγο το τερμάτισα,τις ίδιες κινήσεις που έκανα στην αρχή του παιχνιδιού τις ίδιες έκανα και στο τέλος καθώς πήγα holy και δεν σου δίνει τπτ σημαντικό,καμιά 10-15 φορές σκαρφαλώνεις και στο κεφάλι ενός γιγάντιου τέρατος.... αυτό είναι το παιχνίδι. bayonetta all the way,και περιμέντε για god of war .πολύ διαφήμιση για το τπτ απο την ΕΑ. να και το review απο eurogamer http://www.eurogamer.net/articles/dantes-inferno-review?page=1 6/10 δεν έχουν άδικο πιστέυω
SAMMIE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Moλις πριν λιγο το πηρα στα χερια μου......απο τις πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο.... Δεν εχω παιξει τo Βαyonetta για να κανω συγκριση αλλα αυτο που βλεπω μ'αρεσει....αρκετη και εθιστικη δραση θα ελεγα
stavroulis1985 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εγω μολις το βαζω μου ζηταει update και μολις το κανω ξαναζηταει το ιδιο..τι γινεται??
skanjos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εγω μολις το βαζω μου ζηταει update και μολις το κανω ξαναζηταει το ιδιο..τι γινεται?? μάλλον πάτσαρες το παιχνίδι και του αφαίρεσες το update και απλα δεν το κάνει ακόμα και αν πατάς ναι.πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο dashboard update να το βάλεις σε ενα φλασάκι και να το περάσεις έτσι ,μετά θα παίζει μια χαρά
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδη ενα rental για καποιο ΣΚ αξιζει ετσι?
stavroulis1985 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 μάλλον πάτσαρες το παιχνίδι και του αφαίρεσες το update και απλα δεν το κάνει ακόμα και αν πατάς ναι.πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο dashboard update να το βάλεις σε ενα φλασάκι και να το περάσεις έτσι ,μετά θα παίζει μια χαρά φιλαρακι απο που θα το κατεβασω το dashboard και πως θα το βαλω?ευχαριστω προκαταβολικα..ναι το πατσαρα αλλα και πριν με τα αλλα παιχνιδια που εκανα το ιδιο δουλευανε κανονικα. ---------- Προσθήκη στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:26 ---------- φιλαρακι απο που θα το κατεβασω το dashboard και πως θα το βαλω?ευχαριστω προκαταβολικα..ναι το πατσαρα αλλα και πριν με τα αλλα παιχνιδια που εκανα το ιδιο δουλευανε κανονικα. ενταξει φιλε το βρηκα..ευχαριστω πολυ.
Sir Pretender Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Χαίρομαι που υπάρχει και κάποιος άλλος που να θεωρεί ότι το Dante's είναι καλό, είναι χρυσό αλλά δεν είναι τέλειο. Το είχα δει από το hands-on του ότι ήταν "ναι μεν αλλά" αλλά είχα κρατήσει μια πισινή ακριβώς γιατί μιλούσαμε για hands-on. Γούστα είναι αυτά και προτιμήσεις θα μου πείτε και σύμφωνοι, ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. ΑΛΛΑ είναι γεγονός ότι τη σήμερον ημέρα, το να είναι ένας τίτλος ΑΑΑ απλά δεν επαρκεί. Χρειάζεται κάτι περισσότερο, κάτι που να τον κάνει να ξεχωρίζει από τη μάζα. Κορυφαία γραφικά; Πφφφ... Σιγά, εκτός κι αν σε λένε Heavy Rain, όλοι καλά γραφικά έχουν πλέον. Αίμα και βια; Πόσο περισσότερο; Νισάφι πια. Είναι αυτό το "κάτι" που λέμε, το απροσδιόριστο. Το Dante's Inferno είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που όμως έχει να αντιμετωπίσει πολύ δυνατούς αντιπάλους -ειδικά το Darksiders για 'μένα είναι ανώτερό του και δεν θέλω να το συγκρίνω καν με το God of War III.
skanjos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ούτε καλα γραφικά δεν έχει. τα character models είναι απαίσια,όταν κάνει κοντινά στον dante φαίνεται θολός,δεν έχει ποικιλία εχθρών ,οι τοίχοι που σκαρφαλώνεις είναι copy paste σε διαφορετικά χρώματα.... αν κάτσεις και τα προσέξεις όλα δεν είναι ΑΑΑ παιχνίδι, γιαυτό και το βάλανε χαμηλές βαθμολογίες τα περισσότερα σιτε. gamespot review 6.5 btw.
klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ευχάριστο παιχνιδάκι είναι παρόλα αυτά.. Μου τη δίνει αρκετά που είναι god of war rip off στα ΠΑΝΤΑ αλλα εντάξει, παίζεται... Το μόνο που με αυτίζει τρομερά είναι το button assignment (δεν είδα κάπου να μπορώ να τα αλλάξω). Είναι τελείως εκτός τόπου εκει κάτω και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όταν και όπως πρέπει. Έπρεπε να είναι όπως και δήποτε στα trigger. (360version) 1μιση ωρίτσα που έπαιξα όλο κ όλο, του δίνω ένα 7ρακι μέχρι στιγμής καθαρά υποκειμενικά έχοντας μόλις φτάσει semiramis. Παίζω στο zealot και πιστεύω οτι δεν παίζει να κάνω άλλο playthrough, γιατί σε μεγαλύτερη δυσκολία και με τόσο τραγικό evade, απλά θα το σπάσω. Μου άρεσε που έχει relics κτλ και έχεις έστω ένα ελαφρύ customization του χαρακτήρα. Ενοικίαση ή θείος.. Αγορά δύσκολα.
Olorin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Κοίτα, κακό παιχνίδι σίγουρα δεν το λες. Ειδικά για κάποιον που του αρέσει αυτό το στυλ, μια χαρά θα περάσει την ώρα του... Απλώς βγήκε σε λάθος περίοδο, αφού σχεδόν ταυτόχρονα βγήκαν ή θα βγουν άμεσα αρκετά παιχνίδια του ίδιου ή έστω συγγενικού είδους (God of War III, Bayonetta, Darksiders κ.λπ.), από τα οποία καλώς ή κακώς υπολείπεται, ΙΜΗΟ. Μοιραία λοιπόν θα γίνει η σύγκριση με αυτά και εκεί είναι που ζημιώνεται ο Δάντης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.