planetman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, κάτι τρέχει με το silent hill homecoming. Έχω το σύστημα της υπογραφής. Μπαίνω στο παιχνίδι, πατάω να ξεκινήσω από την αρχή και με το που ξεκινάει το εισαγωγικό βίντεο κολλάει η οθόνη και ο ήχος ακούγεται σπαστικός το ίδιο και το ίδιο συνέχεια, σαν να ξεκολλάει μετά από λίγο και δείχνει ένα κλάσμα του δευτερολέπτου το βίντεο και ξανά το ίδιο. Είδα ότι πατώντας ctrl+alt+del και μετά escape ώστε να ξαναμπώ στο παιχνίδι το βίντεο μερικές φορές συνέχιζε για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά πάει κολλάει με τον ήχο να κάνει κολλήματα και ούτω κάθ' εξής. Κατάφερα με αυτόν τον τρόπο και μετά από κανένα 20λεπτο τελείωσε το βίντεο και χειρίστηκα τον παίχτη. Πάλι όμως μου κάνει κολλήματα κι εκεί. Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρόβλημα κουλό είναι αυτό; Το έχετε ξαναδεί; Το σύστημά μου είναι σταθερό, δεν έχω προβλήματα σε άλλα παιχνίδια. Δοκίμασα και τους 8.11 αλλά και τους 8.12 catalyst. Θέλω να το παίξω το παιχνιδάκι!
ilos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Καταρχάς, για να κάνω λίγο και τον δικηγόρο του διαβόλου, το παιχνίδι στην Ευρώπη δεν έχει κυκλοφορήσει καν! Ήταν να βγει στο steam πριν κάνα μήνα, αλλά το απέσυραν για να το συμμαζέψουν λίγο. Από εκεί και πέρα μπορεί να βοηθήσει αν μειώσεις το hardware acceleration στην κάρτα ήχου 1-2 σκάλες (αν και νομίζω έχει ξανα-αναφερθεί).
planetman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δεν διορθώνεται το πρόβλημα έτσι.
planetman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα είδα ότι μου το κάνει και στο colin mcrae drift. Κάτι παίζει ρε παιδιά με την κάρτα ήχου ή με την κάρτα γραφικών; Κάποια ρύθμιση ή οι directx;
viper2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ****** INITIALIZING ******************************** --- PC BUILD --- ----------------------------------------- ABORTING build [FINAL] v6.34 Changelist: #663064 Silent Hill: Failed to create pixel shader because we ran out of video memory. Try decreasing the quality settings. [no game crash info] μπορω να κανω κατι γιαυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.