Προς το περιεχόμενο

dvd player Hyundai HDV-330UC

oneofthem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Της ίδιας εταιρείας και για όποιον θέλει και έξοδο HDMI ας δει και αυτό:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0379239&catid=060300

Συγνώμη, μήπως έπεσα σε είδηση?

Αυτό το Hyundai 3931 HDMI - DVD Player εκτός από την επιπλέον έξοδο HDMI έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Hyundai HDV-330UC ?

Bludiemerry, το έχεις αγοράσει / δοκιμάσει?

Με ενδιαφέρουν κυρίως τα εξής χαρακτηριστικά:

- DivX και υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων (από USB stick εννοείται)

- USB (σου παρουσίασε πρόβλημα στην αναγνώριση συσκευών? δοκίμασες σκληρό δίσκο? μήπως αργεί υπερβολικά να αναγνωρίσει τις συσκευές που συνδέεις?)

- Υποδοχή κάρτας SD / MMC (και αν ισχύουν για τις κάρτες τα παραπάνω – μέχρι πόσο χωρητικότητα δοκίμασες?)

- Σύνδεση Audio Coaxial (για σύνδεση με home cinema)

Αν δεν το έχεις πάρει για να το δοκιμάσεις θα ανοίξω ξεχωριστό θέμα

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει το Hyundai 3931 HDMI - DVD Player. Έχω δοκιμάσει όμως το Hyundai HDV-330UC και αυτά που διέκρινα μετά από τακτική χρήση ενός μήνα (είχε "ξεμείνει" σπίτι μου) είναι τα εξής:

1)παίζει DivX και ελληνικούς υπότιτλους από USB, αλλά δεν μπορείς να μεγαλώσεις το μέγεθός τους, το οποίο ήταν ικανοποιητικό.

2)αναγνώρισε αμέσως δύο USB Stick (1GB, 8 GB) που του έβαλα, αλλά έτρωγε μερικά "κολλήματα" σε κάποιες ταινίες. Σκληρό δίσκο και κάρτες μνήμης δεν δοκίμασα.

3)DVD πολλαπλών ενοτήτων που του έβαλα δεν το έπαιζε.

4)Το μενού και γενικά όλες οι πληροφορίες της οθόνης μου φάνηκαν πολύ φτηνιάρικα, θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα.

Δημοσ.

Δεν βρίσκεται πλέον στην κατοχή μου. Το μέγεθος τους ήταν (κατά τη γνώμη μου) ικανοποιητικό σε τηλεόραση 32'' LCD. Σε μικρότερη δεν δοκίμασα να σου πω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα. Εχω κι εγω προβλημα με το μηχανημα, κολλαει αν το αφησω ανοικτο (screen saver mode) και κλεισει μονο του. Χρειαζεται να βγει απο την πριζα, ενω δεν γνωριζω αν το κανει και σε αλλες φασεις (πιθανως). Θα το στειλω πισω να δουμε τι θα κανουμε...

Στο μεταξυ, αναρωτιεμαι: υπαρχουν στιγμες οπου βαζω το .avi και το .srt π.χ. στο φλασακι, ομως οι υποτιτλοι δεν εχουν σκουροχρωμο φοντο και "χανονται" μεσα στην εικονα εφοσον ειναι εντονο λευκο (ελπιζω να εγινα κατανοητος γμτ :)). Υπαρχει τροπος να ρυθμιστει ενα ειδος contrast για τους υποτιτλους;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε μενα κολαει σχεδον παντα στη μεση της ταινιας οταν παιζει απ το φλασακι..:mad: βγαζει κ τους υποτιτλους σε μικρο μεγεθος που ειναι κουραστικο το διαβασμα για ολοκληρη ταινια (τις φτιαχνω με το AVIADDXSUBS), και βλεπω να το επιστρεφω στο πλαισιο ASAP.. :P

Δημοσ.

Στο μεταξυ, αναρωτιεμαι: υπαρχουν στιγμες οπου βαζω το .avi και το .srt π.χ. στο φλασακι, ομως οι υποτιτλοι δεν εχουν σκουροχρωμο φοντο και "χανονται" μεσα στην εικονα εφοσον ειναι εντονο λευκο (ελπιζω να εγινα κατανοητος γμτ :)). Υπαρχει τροπος να ρυθμιστει ενα ειδος contrast για τους υποτιτλους;

Αυτο μπορεις να το λυσεις με το κορυφαιο προγραμμα AVIAddXSub που σε 5' λεπτα (κυριολεκτικα) βαζεις υποτιτλους με οτι ρυθμιση θες. :-)

http://greektvsubs.gr/showthread.php?t=6162

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Σε μενα κολαει σχεδον παντα στη μεση της ταινιας οταν παιζει απ το φλασακι..:mad:

Λοιπον.. επανερχομαι στο θεμα "κολλήματος", γιατι μετα απο ελεγχο στο service της εταιριας (με ταινιες avi/srt στο usb flash ) αποδείχθηκε οτι το προβλημα ηταν στο avi και οχι στο μηχανημα..

Επειδη μου κολαγε σε αρκετες ταινιες πιστεψα οτι εφταιγε το dvd player αλλα (ευτυχως ) ετυχε και κατεβασα μερικες προβληματικες ταινιες ποιοτητας TS, R5 κλπ.. :mad:

Εντωμεταξυ βρηκα κ ενα πολυ χρησιμο προγραματακι (Digital Video Repair) που σκαναρει σε > 1 λεπτο το avi για λαθη, και εχει επιλογη αν το βρει προβληματικο να το επιδιορθώσει.

Τωρα πλεον πρωτα τα σκαναρω για τυχον προβληματα και μετα τα περναω στο flashaki .. :rolleyes:

Ειναι Freeware και μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω

http://www.risingresearch.com/en/dvr/

post-54475-129063007173_thumb.png

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μήπως ξέρει κανείς πως παίζει αρχεία μουσικής με τυχαία σειρά ;

εχω βάλει σε usb τραγούδια και θέλω να επαναλαμβάνει ολο το φάκελο τυχαία. (shuffle)

πως να επαναλαμβάνει ξέρω αλλά πως κανει random ;;;

δεν βρήκα τίποτα στο τηλεχειριστήριο.

ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...