Προς το περιεχόμενο

dvd player Hyundai HDV-330UC

oneofthem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά είμαι κατενθουσιασμένος με το μηχανάκι !!! Το πήρα από Πλαίσιο.

Ότι του έχω βάλει το έχει παίξει!Ακόμα και εξωτερικούς υπότιτλους!

Σύνδεσα και εξωτερικό σκληρό 250 GB (Passport WD) φορμαρισμένο σε FAT32 και τα αναγνωρίζει κανονικά!!!!!!

Δηλαδή με κόστος 33 € απέκτησα Media Player (το δίσκο τον είχα)!!!

Αν θέλετε κάτι να το δοκιμάσω πείτε μου.

εγω πάντως οσο κι αν προσπάθησα δεν ειδε εναν 80άρη TEAC (Fujitsu) που έχω (εννοείται σε FAT).

Τι στο καλό ειναι επιλεκτικό;

Δημοσ.

Xvid διαβαζει κανονικα. Αν εχετε περασει υποτιτλους με το AVIAddXSubs (για επιλογες μεγεθους κλπ) και η καταληξη ειναι Divx μπορει να μην τα παιξει.

Απλα αλλαξτε την κατάληξη απο .divx σε .avi και θα τα διαβασει κανονικα.

Αυτα που δεν παιζει σιγουρα ειναι τα WMV που λεει οτι τα παιζει. Αν εχει παιξει κανενας wmv ας ποσταρει.

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 04 : 51 : 43-----

Απο το usb stick διαβαζει κανονικα ενσωματωμενους υποτιτλους με το AVIAddXSubs.

Οποιανου διαβαζει εξ. σκληρο, καλο ειναι να γραφει και το μοντελο του σκληρου.:-)

Δημοσ.

Xvid διαβαζει κανονικα. Αν εχετε περασει υποτιτλους με το AVIAddXSubs (για επιλογες μεγεθους κλπ) και η καταληξη ειναι Divx μπορει να μην τα παιξει.

Απλα αλλαξτε την κατάληξη απο .divx σε .avi και θα τα διαβασει κανονικα.

Αυτα που δεν παιζει σιγουρα ειναι τα WMV που λεει οτι τα παιζει. Αν εχει παιξει κανενας wmv ας ποσταρει.

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 04 : 51 : 43-----

Απο το usb stick διαβαζει κανονικα ενσωματωμενους υποτιτλους με το AVIAddXSubs.

Οποιανου διαβαζει εξ. σκληρο, καλο ειναι να γραφει και το μοντελο του σκληρου.:-)

Δημοσ.

Σύνδεσα και εξωτερικό σκληρό 250 GB (Passport WD) φορμαρισμένο σε FAT32 και τα αναγνωρίζει κανονικά!!!!!!

Εχω το ιδιο σκληρο δισκο , αλλα δεν το αναγνωριζει! Ενοειται οτι ειναι σε fat32.

Δημοσ.

Εχω το ιδιο σκληρο δισκο , αλλα δεν το αναγνωριζει! Ενοειται οτι ειναι σε fat32.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που με το iPod Classic συνδεδεμένο, δεν διαβάζει τα αρχεία.

Γνωρίζει κανείς αν ο file manager έχει άλλο view? Από default έχει 2 παράθυρα με το ένα να δείχνει τα περιεχόμενα και το άλλο το κενό. :/

Επίσης δεν βλέπω να εμφανίζει "artist - song name" currently playing.

Υπάρχει εναλλακτικό fw που να προσφέρει τπτ παραπάνω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το αγορασα και εγω χθες και δοκιμασα να το συνδεσω με ενα 160 αρι pasport WD 2.5 και δεν καταφερε να τον διαβασει αν και ειναι σε fat32 φορματ.Δεν ξερω πως καποιος καταφερε να συνδεσει τον 250αρι αλλα σε εμενα ενω βλεπω πως τον τροφοδοτει με ρευμα και τον αισθανομαι πως γυριζει, οση ωρα και να περιμενα δεν καταφερε να τον διαβασει.

Δημοσ.
Το αγορασα και εγω χθες και δοκιμασα να το συνδεσω με ενα 160 αρι pasport WD 2.5 και δεν καταφερε να τον διαβασει αν και ειναι σε fat32 φορματ.Δεν ξερω πως καποιος καταφερε να συνδεσει τον 250αρι αλλα σε εμενα ενω βλεπω πως τον τροφοδοτει με ρευμα και τον αισθανομαι πως γυριζει, οση ωρα και να περιμενα δεν καταφερε να τον διαβασει.

Φίλε μου δεν τον διαβάζει τον δικό σου, γιατί η τροφοδοσία ρεύματος που παίρνει από το DVD -μέσω της θύρας USB- δεν επαρκεί για να διαβάσει τα δεδομένα, παρόλο που εσύ ακούς να γυρίσει. Σ'αυτή την περίπτωση θα πρέπει ή να συνδέσεις έναν εξωτερικό δίσκο που να έχει δικό του καλώδιο τροφοδοσίας (και όχι τροφοδοσία μέσω USB, σαν τον δικό σου) ή να πάρεις έναν φορτιστή για το σκληρό σου, μαζί βέβαια με έναν αντάπτορα, ώστε να μην παίρνει ρεύμα μέσω του DVD Player.

Δημοσ.
Που θα βρω τετοιο καλωδιο με εξωτερικη τροφοδοσια για δισκο 2,5 ιντσων?

ποιο ευκολο πιστευω ειναι να πάρεις το πιο φθηνο εξωτερικό σκληρό που θα βρεις με ξεχωριστό ρευμα η αν σου εχει ξεμείνει κανένας εσωτερικός σκληρος να το βάλεις σε θηκη κ να γινει εξωτερικός (25ευρα) εγω ετσι το εκανα με εναν 200γιγα

Δημοσ.

Το επέστρεψα Πλαίσιο αλα DOA.

2 φορές μου "κόλλησε" κατά το playback. Η μόνη λύση να το βγάλω από την πρίζα. On/Off δεν!

Περιμένω από βδομάδα να μου στείλουν άλλο... Με έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν custom fw όπως στο Yamada. Αν θυμάμαι καλά και Έλληνες είχαν ασχοληθεί με αυτό.

Δημοσ.
Για πες μοντέλο κτλ, γιατί το λίνκ δεν παίζει...

Hyundai 3931 HDMI - DVD Player είναι το μοντέλο. Δες και εδώ:

http://www.skroutz.gr/s/71988/Hyundai-3931.html?keyphrase=HYUNDAI+3931+HDMI+-+DVD+player

Που θα βρω τετοιο καλωδιο με εξωτερικη τροφοδοσια για δισκο 2,5 ιντσων?

Λίγο βιαστικά που κοίταξα στα γνωστά sites με τέτοια είδη δεν μπόρεσα να βρω κάτι για να σε παραπέμψω. Σίγουρα αν πας από κοντά θα εξυπηρετηθείς καλύτερα, καθώς και σε ορισμένα συνοικιακά μαγαζιά ηλεκτρονικών (τα οποία εγώ προτιμώ για τέτοια πράγματα, γιατί έχουν πιο ειδικές γνώσεις. Μπορεί πχ ο υπάλληλος να σου προσαρμόσει ένα τροφοδοτικό στην τάση που χρειάζεται για το σκληρό σου με βάση το manual, ενώ στις γνωστές αλυσίδες αν δεν υπάρχει κάτι έτοιμο θα σου απαντήσουν ότι "δεν γίνεται").

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...