johnyb98 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τρέχει σε DOS (σαν το Norton Ghost 8.2) αλλά για SATA σκληρούς; Έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη version σε SATA αλλά δε δουλεύει. Θα ήθελα να μη μου συστήσετε σαν εναλλακτική το Acronis ή κάτι πανομοιότυπο ώστε να περνάω σε image τον πρωτότυπο δίσκο και μετά να αντιγράφω το image στον destination. Θέλω να κάνω δουλειά απευθείας.
parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Με το Ultimate BootCD for Windows μπορείς να φτιάξεις ένα bootable δισκάκι με περιβάλλον WinPE που περιέχει τουλάχιστον το freeware DriveImage XML. Για περισσότερα, δες το [[uBCD4Win HOWTO]]...
abracs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 με το acronis μπορείς να κάνεις κρυφό partition στο σκληρό δίσκο και να αποθηκεύσεις εκεί μέσα το backup του λειτουργικού, επιπλέον έχεις και επιλογή πριν μπει στα windows να κάνει boot το πρόγραμμα πατώντας το F11 στην εκκίνηση του υπολογιστή.Στο desktop με sata σκληρό το έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.