Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα PSP 1.50

billylis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδία έκανα το psp μου 1.50 δεν πρόλαβα να δοκιμάσω αν μπορώ να παίξω αρχεία ISO γιατί περιμένω ακόμα να μου κατέβει το παιχνίδι αλλά δεν μου παίζει τα UMD δισκάκια!Εκτός απο αυτό ενώ όταν συνδέω το psp μου με το pc στον φάκελο βλέπω τα τραγούδια που έχω στην memory στο psp μου λέει οτι δεν υπάρχουν τραγούδια!!Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει ή να μου πεί τι πρόβλημα υπάρχει???

Δημοσ.

Τώρα θα ψάξω φίλος να την βρώ ελπίζω να πάνε όλα κάλα!!Thnxxx για την βοήθεια

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 11 : 18 : 45-----

Κατέβασα το Μ33 custom firmware 5.00 βάζω τον φάκελο update στο psp/game πατάω να μου κάνει αναβάθμιση αλλά τπτ!!Κάνω τίποτα λάθος???

Δημοσ.

Τα κατάφερα το έκανα 3.52!!!Έχω όμως άλλη μια απορία!Θέλω να πάρω memory stick μεγαλήτερο χρειάζεται ότι έκανα να το ξανακάνω?Δηλαδή να κάνω πάλι το psp μου 1.50 και μετά να ξαναβάλω το Μ33 custom firmware 3.52??

Δημοσ.

οχι μπορεις να βαλεις οτι καρτα θελεις το λογισμικο πλεον ειναι 3.52 δεν αλλαζει και καλο ειναι να το πας 5.00 για να μπορεις να παιζεις και πιο νεα παιχνιδια χωρις να σου ζηταει αναβαθμιση

Δημοσ.

Ρε παιδία δεν με αφήνει να το κάνω 5 μου λεεί οτι πρέπει να το κάνω 3.52 m33-3 η ψηλότερο ενώ εγώ έχω 3.52 m33!!Το θέμα όμως είναι οτι δεν με αφήνει να το κάνω 3.52 m33-3!Παίζει και να μην το κάνω σωστά καμία βοήθεια???

Δημοσ.

απο 3.52m33 ανεβα σε 3.52m33-3 και μετα βαλε την 5.00m33

βασικα σου λεει τι θα κανεις καθε φορα που κανεις update στην M33 οταν βγαινει σε μαυρη οθονη με ασπρα γραμματα πανω πανω σου λεει τι πρεπει να κανεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...