Προς το περιεχόμενο

Τρομερό Notebook με 449 ευρώ

zervakise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,

καλα χριστουγεννα σε ολους:-D.

το φορητο ειναι πολυ καλο...τελικα αξιζει και με το παραπανω τα χρηματα του.

το παρελαβα απο τα ελτα την τριτη. η συσκευασία ειχε μεσα και δυο cd για εγκατασταση των windows xp pro. επειδη δεν το ηθελα με vista γιατι ειχα προβλημα συμβατοτητας με το autocad εγκατεστησα τα xp.

εχει και βιβλιαρακι με οδηγο εγκαταστασης των xp στα ελληνικα και ειναι πολυ ευκολο.

μου πηρε γυρω στη 1 ωρα για την εγκατασταση.

δουλεψε αμεσως το ασυρματο δίκτυο οπως και το bluetooth, camera. εγκατέστησα ολα τα προγραμματα που ήθελα και ολα δουλεψαν αψογα.

αυτο που μου εκανε εντυπωση και δεν γνωριζω το γιατι, ειναι το οτι στο bios βλεπει οτι η μνημη ειναι 4gb, τα windows βλεπουν 3.:mad:

σαν κατασκευη τωρα, τα πλαστικα του νομιζω οτι ειναι καλα, η οθονη προς μεγαλη μου εκπληξη ειναι πολυ καλη (παρολο που ειναι γυαλιστερή) ειναι τεχνολογιας led και στο βιβλιαρακι γραφει οτι εχει χαμηλοτερη κατανάλωση γι¨αυτο το λογο.

ειναι ολο μαυρο ματ, εκτος απο το καπακι (που ειναι ασημι ματ :mad: και γραφει lenovo). δεν εχει κανενα ιδιαιτερο design, ειναι πολυ απλο (μπορειτε να το δειτε και στο site της lenovo) και για μενα αυτο ειναι καλύτερο απο κατι acer ψιλοspace που κυκλοφορουν καθως και κατι γυαλιστερα toshiba που τα θεωρω κιτς.

ο ήχος που βγαζει ειναι ικανοποιητικός.

δεν εχω δοκιμάσει ακομα να το συνδεσω στην τβ μεσω της hdmi που διαθετει.

ερωτηση: αυτη η υποδοχη που εχει για pci express τι ειναι? τι ειδους καρτες πηγαινουν εκει;

ps: οτι θελετε ρωτηστε:-)

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτο που μου εκανε εντυπωση και δεν γνωριζω το γιατι, ειναι το οτι στο bios βλεπει οτι η μνημη ειναι 4gb, τα windows βλεπουν 3.:mad:

Στα XP δεν θα δεις παραπανω, λογω λειτουργικου :cry:

Ερωτηση 1:

Default ποση ram εχει? Γραφει 2GB στο site:

Μνήμη 2GB DDRII

Τα 4GB στο δικο σου, πως προεκυψαν? Εξτρα εξοδο?

Ερωτηση 2:

Ποση μνημη εχει η καρτα γραφικων? Δεσμευει απο το συστημα?

Θενκς :-)

Ουπς: μνημη εξτρα ζητησες εσυ -και χαρηκα πρωιμα!

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2461070&postcount=8

Καμμια φωτο του, μπορεις να τραβηξεις?

Δημοσ.

τα 32μπιτα λειτουργικα δεν διαβαζουν πανω απο 3, κατι μνημη, οποτε δεν θα δεις παραπανω εκτος κι αν βαλεις 64μπιτ windwos-linux

ισως ειναι καλυτερα να βαζει καποιος +1 γιγα μνημη τελικα.

αυτο βεβαια που δεν ξερω ειναι αν εχει καποιος 4 γιγα μνημη και η καρτα γραφικων τραβαει 512ΜΒ απο την μνημη, τοτε ξενικα να τραβα απο τα 3 γιγα , οποτε σου μενουν 2,5 ή ξεκινα να τραβαει απο τα 4, οποτε σου μενουν 3,5 και το συστημα βρισκει και παλι 3 να διαχειριστει;

Δημοσ.

Η μπαταρία ειναι μεγάλη υπόθεση αλλά αν το παρει κανένας να μας κάνει μια αναλυτική παρουσίαση βρε παιδιά...

Δημοσ.
καλησπερα παιδια τι εγινε παρελαβε κανεις το laptop να μας πει εντυπωσεις?

Παιδια, review του συγκεκριμένου notebook εδω

Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα :lol:

Δημοσ.

οκ,αλλα δεν λεει και τιποτα το ουσιαστικο εκει. κανει πιο πολυ εξωτερικη περιγραφη και δεν μιλαει και επιδοσεις, αυτονομια, ποιοτητα ηχειων,οθονη βαρος θερμοτητα κλπ

παντως ειναι μια πρωτη ιδεα για τους υποψηφιους αγοραστες.

εγω θεωρω εξαιρετικο το οτι προσφερει 2 γλωσσες λειτουργικο καθως και 2 λειτουργικα. και στα 449 ευρω

μπραβο στη λενοβο

Δημοσ.
οκ,αλλα δεν λεει και τιποτα το ουσιαστικο εκει. κανει πιο πολυ εξωτερικη περιγραφη και δεν μιλαει και επιδοσεις, αυτονομια, ποιοτητα ηχειων,οθονη βαρος θερμοτητα κλπ

παντως ειναι μια πρωτη ιδεα για τους υποψηφιους αγοραστες.

εγω θεωρω εξαιρετικο το οτι προσφερει 2 γλωσσες λειτουργικο καθως και 2 λειτουργικα. και στα 449 ευρω

μπραβο στη λενοβο

το έχω κι εγώ.

σβέλτο (Core2 cpu), νέο intel chipset GL40 και gpu x4500, στιβαρή κατασκευή με μια χαρά πλαστικά (τα περίμενα χάλια όπως σε κάτι φθηνιάρικα HP530?), αυτονομία και βάρος όπως τα υπόλοιπα, απλά ηχεία (μην περιμένεις dolby και subwoofer σε αυτή την τιμή), δεν ζεσταίνεται, bluetooth, έχει HDMI !!

Από την οθόνη μην περιμένεις τρελή απόδοση, τυπική οθόνη laptop είναι, εδώ μέχρι τα HP dv5 των 1000€ έχουν χειροτερη οθόνη.

Γενικώς εξαιρετικό.

Στα λεφτά του, απλά δεν υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο!

Δημοσ.
Παιδια το παρελαβε κανεις να μας πει εντυπωσεις?Σκεφτομαι να το παρω κι εγω.

Ειλικρινά πάρτε το με κλειστά τα μάτιααα, ειναι SUPER για τα Λεφτά που κάνει..

Το πείρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.
Το παρήγγειλα μόλις και εγώ με 4GB RAM. Θα σας πω εντυπώσεις όταν μου έρθει. Πάντως 5 ευρώ για να έρθει από Κρήτη, μπράβο στο μαγαζί.

Θα το παραγγειλω και εγω απο βδομαδα που θα γυρισω απο διακοπες :lol:

Μοιαζει καταπληκτικο. Ειναι οτι πρεπει ευκαιρια να αλλαξω το Acer Aspire 5670WLMI που εκλεισε 2ετια :shifty:

Δημοσ.

Ανάλογα τι θες. Μην ξεχνάς ότι πάει και στα €554.99 με ΦΠΑ. Λιγότερο καλό επεξεργαστή, όχι HDMI έξοδο, έχει καλύτερη webcam νομίζω, μικρότερο σκληρό αλλά σίγουρα καλύτερο σχεδιασμό. Πάλι πάντως νομίζω το Lenovo θα έπαιρνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...