zervakise Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν προχθές έψαχνα ένα καλό notebook για τον πατέρα μου και δείτε τι βρήκα.Είναι απο μεγάλο μαγαζί στην Κρητη και ήθελα να μου πείτε την γνώμης. Έχει επεξεργαστή Core Duo νέας Γενιάς T3400 στα 2,16 320gb δίσκο, camera, bluetooth , wifi, hdmi γενικώς τα έχει όλα και είναι και lenovo. To πιο τρελο είναι οτι κάνει μόνο 449 ευρώ και σε 6 ατοκες μάλιστα. http://www.infopcstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=773&Itemid=26
toni50 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 αρκετα καλη προσφορα...( αν ειχε μια πιο καλη καρτα γραφικων)
basilis5 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 καλο ακουγεται φιλε, ανδ εν θελει κατι πολυ δυνατο ο πατερας σου τοτε νομιζωε ειναι πολυ καλα μονο να του πας την ραμ στα 3 γιγα και εισαι οκ
zervakise Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Πήγα και μίλησα μαζί τους, πολύ ευγενικοί, και μου είπαν οτι έχει ένα dim άρα μπορώ να βάλω με 29 ευρώ άλλο ένα με 2GB και να πάει στα 4gb. Το παράγγειλα να μου το στήσουν , με ένα nod32 που αγόρασα και η εγκατάσταση δωρεάν και θα περάσω το απόγευμα να το πάρω. Πάντως απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφο.
greg_m Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Πήγα και μίλησα μαζί τους, πολύ ευγενικοί, και μου είπαν οτι έχει ένα dim άρα μπορώ να βάλω με 29 ευρώ άλλο ένα με 2GB και να πάει στα 4gb.Το παράγγειλα να μου το στήσουν , με ένα nod32 που αγόρασα και η εγκατάσταση δωρεάν και θα περάσω το απόγευμα να το πάρω. Πάντως απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφο. zervakise πες εντπωσεις. το παραγγειλα και εγω απο το καταστημα της Κρητης. Θα μου το φερουν Πατρα με ''πορτα-πορτα'' + 5€. εψαχνα να αγορασω ενα φορητο, για να κατεβαζω (και μερικες φορες οταν δεν ειμαι σπιτι) να βλεπω τα serial και μουσικη, να αντιγραφω κανενα δισκακι και internet κυριως. ηθελα να εχει και bluetooth. μηπως εκανα λαθος που το παραγγειλα χωρις να το δω απο κοντα? ps: σε μια προχειρη ερευνα που εκανα, ειδα οτι φορητα με περιπου ιδια στοιχεια εκαναν γυρω στα 700€.
basilis5 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 μπραβο στο καταστημα της κρητη γιατι κανει μαθηματα σε μεγαλυτερες εταιριες του χωρου,και μακαρι να ενθαρυνουμε ολοι οσο μπορουμε τετοιες φιλοτιμες προσπαθειες
greg_m Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο. τους ζητησα να προσθεσουν αλλα 2gb μνημη και μου ειπαν οτι θα το κανει το καταστημα και οτι κοστιζει επιπλεων 26 ή 29 ευρω. το στελνουν με πορτα-πορτα σε μια μερα θα το εχω με μονο 5 ευρω επιπλεων. πολυ καλη εξυπηρετηση και πολυ ευγενικοι και προθυμοι να απαντησουν σε οτι ''βλακεια'' τους ρωτησα... ps: zarvakise ακομα περιμενω εντυπωσεις.....
kirmix Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 παιδια 1+1 ερωτηση τι μπαταρια εχει το συγκεκριμενο; για παιχνιδια επιπεδου civ4 κανει ή δυσκολα; thnx!
lampisd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια το παρελαβε κανεις να μας πει εντυπωσεις?Σκεφτομαι να το παρω κι εγω.
greg_m Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 εχω ζητησει να μου το στειλουν Τριτη. θα σας πω οταν θα το εχω. κανεις αλλος?
lampisd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια τι εγινε παρελαβε κανεις το laptop να μας πει εντυπωσεις?
greg_m Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 το παρελαβα χθες αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα απο το κουτι. αυριο θα σας πω. αυτο που ειδα ειναι οτι εχει cd οδηγου εγκαταστασης των xp με drivers για οσους δεν θελουν τα vista.
NIXZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908052 Near Perfection...
Delirium Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908052Near Perfection... Με την καμμια [σε συγκριση με 449]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.