Προς το περιεχόμενο

GPS σε κινητό, αξίζει?

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Garmin Mobile Xt τελευταια εκδοση και εγω σε Ν82 αν στις επιλογες εντοπισμου κρατησεις μονο το ενσωματομενο Gps δεν χρεωνεσαι καθολου αλλα αργει καπως να βρει δορυφορους στην πλοηγηση ειναι μια χαρα και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο βεβαια αν θες να κλειδωνει δορυφορους μπαμ μπαμ βαλε και την επιλογη εντοπισμου μεσω δικτυου.

Η χρεωση δεν ειναι κατι τραγικο αλλα γιατι να τα σκας αλλωστε σε 10 λεπτα μαξ θα εχεις συνδεθει και θα εχεις ξεκινησει για τον προοροσμο σου..

Κατι ακομα με το Garmin επιασα δορυφορο εν πλω στην Minoan σε 3 λεπτα!!!!

Δημοσ.
οκ με 700 ευρα το καλό που του θέλω να δουλεύει σωστα. Αλλά με αυτά τα φράγκα παίρνεις και κάλο κινιτό και πολύ καλό ξεχοριστό gps και είσαι ξενιαστος.

Κι'όμως το GPS δε δουλεύει καθόλου καλά. Έχει lag, όπως και τα περισσότερα τελευταία HTC.

Δημοσ.
Κι'όμως το GPS δε δουλεύει καθόλου καλά. Έχει lag, όπως και τα περισσότερα τελευταία HTC.

Εννοεις? Εχω εδω και 6μηνο το Touch Diamond και δεν εχω δει κατι στραβο! Με πλοηγει καθημερινα μια χαρα, λοκαρει ταχυτατα...

Εχω και εξωτερικο Fortuna Slim SirfstarIII και δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα.

Δημοσ.

Έχει ειπωθεί σε διάφορα forum, ότι τα htc μέσα στην πόλη δουλεύουν σωστά και μόνο εκτός πόλης και σε μεγάλες ταχύτητες κίνησης έχουν κάποιο lag. Δεν ξέρω αν αυτό εννοεί ο GR1337.

Δημοσ.
Εννοεις? Εχω εδω και 6μηνο το Touch Diamond και δεν εχω δει κατι στραβο! Με πλοηγει καθημερινα μια χαρα, λοκαρει ταχυτατα...

Εχω και εξωτερικο Fortuna Slim SirfstarIII και δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα.

http://an-esorropoi.blogspot.com/2008/12/htc-gps-lag-video.html

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411156

Δημοσ.

Απο εμπειρια που εχω με διαφορα GPS, τα καλυτερα ειναι οι αυτονομες μοναδες (και οχι PDA). Εχω στο φορτηγο ενα TiBO. Κλειδωνει δορυφορους αμεσα, υπολογιζει αμεσα εναλακτικες διαδρομες, ενω η μεγαλη οθονη αφης και το δυνατο μεγαφωνο (σημαντικο προσον) βοηθαει την χρηση του κατα την οδηγηση χωρις να αποσπαται η προσοχη απο το δρομο.

Δημοσ.
Απο εμπειρια που εχω με διαφορα GPS, τα καλυτερα ειναι οι αυτονομες μοναδες (και οχι PDA). Εχω στο φορτηγο ενα TiBO. Κλειδωνει δορυφορους αμεσα, υπολογιζει αμεσα εναλακτικες διαδρομες, ενω η μεγαλη οθονη αφης και το δυνατο μεγαφωνο (σημαντικο προσον) βοηθαει την χρηση του κατα την οδηγηση χωρις να αποσπαται η προσοχη απο το δρομο.

Σωστό και ακόμη καλύτερα με προσθήκη εξωτερικής κεραίας.:-)

Δημοσ.
Σωστό και ακόμη καλύτερα με προσθήκη εξωτερικής κεραίας.:-)

Η εξωτερικη κεραια ειναι στανταρ στην εγκατασταση. Και ασε τους αλλους να ψαχνονται με τα PDA...

Δημοσ.

Eγω παντος ειμαι κατοχος του HTC 3470 εδω και μια εβδομαδα και μπορω να πω οτι τα 34ο ευρω που εδωσα αξιζουν τοσο απο την χρεισιμοτητα του gps οσο γενικα σαν τηλεφωνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...