Προς το περιεχόμενο

green laser pointer 200mw ++

psycho_z125

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για τα πρασινα laser καθενας γραφει ο,τι γουσταρει στις αγγελιες και τα e-shop

αλλοι λενε 6 χλμ, αλλοι 8, αλλοι 100mw,200mw,50,30, ο,τι να'ναι..και τα πουλανε οσο γουσταρουν

και αν παει κανεις στο ebay.co.uk και ριξει μια ματια, θα δει πως ακριβως τα ιδια που πουλανε εδω ειναι 1mw και εχουν κανα 10ευρο (συν μεταφορικα)

τελικα ποιος μας δουλευει? απο οσους εχουν παρει απο εδω, εχει μετρησει κανεις το output με οργανο για να τσεκαρει αν ειναι οντως οσο λενε?γιατι εγω για 1mw τα κοβω ολα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Εγώ παράγειλα ένα 5mW.Θα μπορεί να σκάει μπαλόνια και να ανάβει σπίρτα??

όχι είναι ανίσχυρο. όμως θα σώσεις τα ματια σου γιατί είναι το μέγιστο όριο ώστε να μην προκληθεί ζημια αν πέσει στο μάτι καθώς το ανθρώπινο σύστημα θα κλείσει απότομα το μάτι και θα στρίψει το κεφάλι για να το αποφύγει. από 10mw και πάνω γίνεται ζημια στο μάτι ανεπιστρεπτί

Λοιπον..

Και η Αμερικη εχει νομους για laser.

Η καλητερη αγορα laser που εχω κανει ειναι απο το http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11315~r.70683847 τα προιοντα ερχονται απο Κινα χωρις εξοδα αποστολης.

200mw κοκκινο =~ 43$/33€

Υ.Σ. Το 100αρι το πρασινο, το εχω και δεν καιει.

Το κοκκινο το 200αρι, ειναι η καλυτερη λυση

Αν θελετε τετοιο laser, παρτε γρηγορα, γιατι με ολα αυτα που γινονται..

δεν τα εμπιστεύομαι αυτά. κανονικά 100mw eιvαι αρκετά για να ανάψουν σπίρτα και να σκάσουν μπαλόνια.

δες λίγο και τις τιμές και κανε σύγκριση τι αγόρασες

Η μοναδα μετρησης του ΒΑΡΟΥΣ δεν ειναι το χιλιογραμμο αλλα το newton(νιουτον):P

Το χιλιογραμμο ειναι η μοναδα μετρησης της ΜΑΖΑΣ

:devil::devil::devil:

The SI unit of mass (and hence weight in some everyday senses)[4] is the kilogram.

http://en.wikipedia.org/wiki/Weight#SI_units

:P

(αφού ταυτίζονται στην καθημερινότητα)

Thus the SI unit of the quantity weight used in this sense is the kilogram (kg) and the verb 'to weigh' means 'to determine the mass of' or '"to have a mass of.'"

-----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 08 : 00 : 19-----

Γιατί στο κινητό μου, στη μετατροπή μονάδων, δεν έχει νιούτον αλλά kg,gram κλπ;

δέs άνωθεν post μου :P

Παιζουν πολλοι αλλοι παραγοντες στην εμβελεια της ακτινας, απο το μηκος κυματος και την ισχυ της εκπομπης. Οπως η καθαροτητα και η εστιαση του φακου, η διαθλαστικοτητα της ατμοσφαιρας κλπ. Με μαπα φακο, 200αρι πρασινο να εχεις, δεν θα ξεπερασει το χιλιομετρο.

Με μαπα φακο, 200αρι πρασινο να εχεις, δεν θα ξεπερασει το χιλιομετρο.

Ακριβώς. Και φυσικά όλα αυτά τα χειρο-lasers έχουν μάπα lens. Επίσης παίζει απόλυτο ρόλο και η διάμετρος της εστιασμένης δέσμης που εξέρχεται από το φακό. Όσο πιο μεγάλη είναι τόσο πιο μακριά θα φτάσει. ;)

Ακριβώς. Και φυσικά όλα αυτά τα χειρο-lasers έχουν μάπα lens. Επίσης παίζει απόλυτο ρόλο και η διάμετρος της εστιασμένης δέσμης που εξέρχεται από το φακό. Όσο πιο μεγάλη είναι τόσο πιο μακριά θα φτάσει. ;)

Οσο πιο μικρη εννοεις (πιο συγκεντρωμενη)

• Super Moderators

Εύχομαι μόνο αν είναι να στραβωθεί κάποιος, να έιναι ο κάτοχος του laser και όχι άλλος!

Άντε τώρα να πείσεις το βαρεμένο 14χρονο που οι ορμόνες του κάνουν "γκελ", ότι κινδυνέυει και αυτο και όσοι βρίσκονται γύρω του!

:devil:B)

όχι είναι ανίσχυρο. όμως θα σώσεις τα ματια σου γιατί είναι το μέγιστο όριο ώστε να μην προκληθεί ζημια αν πέσει στο μάτι καθώς το ανθρώπινο σύστημα θα κλείσει απότομα το μάτι και θα στρίψει το κεφάλι για να το αποφύγει. από 10mw και πάνω γίνεται ζημια στο μάτι ανεπιστρεπτί

δεν τα εμπιστεύομαι αυτά. κανονικά 100mw eιvαι αρκετά για να ανάψουν σπίρτα και να σκάσουν μπαλόνια.

δες λίγο και τις τιμές και κανε σύγκριση τι αγόρασες

:P

(αφού ταυτίζονται στην καθημερινότητα)

-----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 08 : 00 : 19-----

δέs άνωθεν post μου :P

Ακριβως το ιδιο πραγμα λεμε:-(Ειπα οτι η μοναδα μετρησης της μαζας ειναι το κιλο και του βαρους ειναι το νιουτον.ΑΛΛΟ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ.1)Η μαζα ειναι μονομετρο μεγεθος ενω το βαρος δυανισματικο.2)Η μαζα ενος σωματος θα ειναι η ιδια οπουδηποτε στο συμπαν ενω το βαρος θα μεταβαλεται3)H μαζα δεν μεταβαλεται πουθενα ομως το βαρος μεταβαλεται ακομα και πανω στην γη.Π.Χστους πολους ζυγιζεις περισσοτερο απο οτι στον ισημερινο:PΑυτες ειναι μερικες απο τις παρα πολλες διαφορες μαζας-βαρους

ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

... που προφανώς λίγοι έδιναν σημασία! :lol:

Από την άλλη ούτε εγώ π.χ. "πρόσεχα" στο μάθημα των Αρχαίων, οπότε αν μου γράψει κάποιος κανά κουλό και μετά μου πει "Αρχαία Γυμνασίου", παρόμοια δε θα ξέρω τίποτα. Ο καθένας μας είχε τα καλά και τα κακά του στις ηλικίες αυτές. :-) ;)

να γράψουμε και το... "Η Γλώσσα μου - Δημοτικού" για τους ανορθόγραφους! :lol:

3)H μαζα δεν μεταβαλεται πουθενα ομως το βαρος μεταβαλεται ακομα και πανω στην γη.

ναι αυτό μας λέει η θεωρία τις σχετικότητας. ότι η μάζα δε μεταβάλλεται πουθενά :P

φυσική 3 λυκείου.

Taking into account both of the above effects, the gravitational acceleration is 9.78 m/s2 at the equator and 9.83 m/s2 at the poles, so you weigh about 0.5% more at the poles than at the equator.
όπως βλέπεις το 0.5% μεταξύ ισημερινού και πολών είναι τεραστια διαφορα. τόσο που για καθημερινές μετρήσεις παίζει ρολο.....

όπως βλέπεις το 0.5% μεταξύ ισημερινού και πολών είναι τεραστια διαφορα. τόσο που για καθημερινές μετρήσεις παίζει ρολο.....

9.83-9.78=0.05 ΚΑΙ ΟΧΙ 0.5

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...