Προς το περιεχόμενο

Δασμοί ON LINE Αγοράς από Κίνα

xsak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει οποιοσδήποτε για την αγορά TV από Πεκίνο, κιβωτίου βάρους 17κ περίπου, τι δασμοί θαπληρωθούν; Υπόψη ότι θα δηλωθεί σαν GIFT ή Repaired Item με τιμή 50 USD . Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει οποιοσδήποτε για την αγορά TV από Πεκίνο, κιβωτίου βάρους 17κ περίπου, τι δασμοί θαπληρωθούν; Υπόψη ότι θα δηλωθεί σαν GIFT ή Repaired Item με τιμή 50 USD . Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μάλλον δεν θα περάσει έτσι απλά λόγω gift.

Ετοιμάσου για περίπου 3% φόρο και 19% ΦΠΑ στην τιμή που θα υπολογίσουν στο τελωνείο και όχι στην τιμή που θα γράφει το δέμα.

ΥΓ Υπολόγισες πόσο θα σου κοστίσει η μεταφορά σε περίπτωση επιστροφής λόγω βλάβης ή ελαττώματος;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Περίπου τόσο το υπολογίζω

Μέχρι εδώ θα μου κοστίσει 150 $ ΟΛΑ

Δημοσ.

Μην προβείς σε αγορά,αν το δηλώσει ειδικά και ως gift και πάθει κάτι η χαθεί δεν θα φέρει ευθύνη αυτός που στην πούλησε.Δεν αξίζει πάντως ειδικά για 17 κιλά να υπολογίζεις 200-300Ε στο τελωνίο και αν φτάσει τελικά,αν δηλαδή δεν έπεσες σε απατεώνα.

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 06 : 06 : 27-----

Μην προβείς σε αγορά,αν το δηλώσει ειδικά και ως gift και πάθει κάτι η χαθεί δεν θα φέρει ευθύνη αυτός που στην πούλησε.Δεν αξίζει πάντως ειδικά για 17 κιλά να υπολογίζεις 200-300Ε στο τελωνίο και αν φτάσει τελικά,αν δηλαδή δεν έπεσες σε απατεώνα.

Δημοσ.

δεν μας λες και το καταστημα [που θα αγορασεις, γιατι πολλοι την εχουν πατησει με αγορες απο κινα..

επισης αν ολα οκ και προχωρησεις στην αγορα κοιτα μην εχει κινεζικο μενου

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ενημερωτικά, για να μην την πατήσει κι άλλος όπως εγώ:

1) BUTTERYUPGRADE.COM: Πριν 1 χρόνο αγόρασα 2 μπαταρίες για φωτογραφική μηχανή και 2 για κινητά τηλέφωνα και μου βγήκαν άψογες! Σχεδόν στο 1/4 της τιμής των αυθεντικών, χωρίς μεταφορικά.

(Όμως δυστυχώς, φέτος έχουν διπλάσιες τιμές από πέρσι.)

Αυτοί με παρέσυραν και προχώρησα στις παρακάτω αγορές από Κίνα:

2) CHINABUYE.COM: CardReader που έλεγε ότι είναι SD-HC, ΔΕΝ είναι HC!

3) CHINABYUE.COM: USB HUB με τέσσερις θύρες, έχει μόλις 20 πόντους καλώδιο, άχρηστο για να το συνδέσω σε θύρα στο πίσω μέρος του υπολογιστή μου!

(Είχα αγοράσει το ίδιο από ελληνικό κατάστημα και είχε 50 πόντους καλώδιο)

4) ALIEXPRESS.COM: Μόλις πέταξα 60 € (80$) για αγορά 5 ψεύτικων USB Kingston 256 Gb DataTraveler310. Πραγματικό μέγεθος; 855 MB!!! Μόνο κατά τύχη γράφει αρχεία και πρέπει να είναι πολύ μικρού μεγέθους! (Τώρα βασανίζομαι να τα επαναφέρω στο πραγματικό τους μέγεθος μήπως μου μείνει αυτό το ελάχιστο).

ΟΛΑ τα φλασάκια τους στην ιστοσελίδα τους είναι ΨΕΥΤΙΚΑ! Είμαι σίγουρος ότι όλα τα προϊόντα τους είναι ψεύτικα. ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

(Μεταφορικά πλήρωσα στη 4η περίπτωση 3,65 € (ΕΛΤΑ «πόρτα-πόρτα»)

Τελωνείο σε καμία, μικρά δεματάκια.)

Για μένα, τέρμα οι online αγορές από Κίνα.

Δημοσ.

Yπάρχουν, κοστίζουν 500-600 €. Νόμιζα ότι θα ήταν αντίγραφα, όχι ψεύτικα.

Πείστηκα από τα reviews. Όλοι Excelent και 5 αστέρια...

Φυσικά το δικό μου review δεν ανέβηκε ποτέ!!!

Άσε, την πάτησα από τις μπαταρίες (Butteryupgrade) που μου βγήκαν πολύ καλές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...