iced Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 ο μονος λογος στον οποιο τελικα μπορει να παρω το alu θα ειναι η ποιοτητα κατασκευης Γιαυτο τα σκανε ολοι, για την τρομερη ποιοτητα του! Ουτε ταχυτερο ειναι απο αλλα παρομοιας τιμης ουτε... Βρες τα λευτα και παρτο, καλυτερα ετσι απο το να λυπασαι που δεν τα εδωσες εχοντας το αλλο
varvag1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Γιαυτο τα σκανε ολοι, για την τρομερη ποιοτητα του! Ουτε ταχυτερο ειναι απο αλλα παρομοιας τιμης ουτε... Βρες τα λευτα και παρτο, καλυτερα ετσι απο το να λυπασαι που δεν τα εδωσες εχοντας το αλλο εκει καταληγω απλα μια τελευταια ερωτηση. Ακουγεται οτι τελος ιανουαριου θα βγει νεα φουρνια οχι κατι το διαφορετικο απλα θα εχουν διωρθωσει κατι ψιλοπροβληματα που εχουν εμφανιστει... Γνωριζεται κατι;Eπισης ακουσα οτι στο alu με τα 2,4GHZ εχεις το πορτακι στο κατω μερος του laptop για να εχεις προσβαση στο σκληρο και στην μπαταρια αλλα δεν μπορω να βρω κατι για το 2.0 GHZ ... Ειναι ακριβως τα ιδια σχεδιαστικα ε;
iced Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Αυτο δεν τελειωνει πουθενα. Θα βγουν αρκετες φουρνιες με νεα μοντελα κυριως σε διαφορα στον επεξεργαστη και ισως βγει και 17". Αν το πας ετσι δεν θα το παρεις ποτε, οποτε προχωρα το γρηγοροτερο
blk88memorz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 εκει καταληγω απλα μια τελευταια ερωτηση. Ακουγεται οτι τελος ιανουαριου θα βγει νεα φουρνια οχι κατι το διαφορετικο απλα θα εχουν διωρθωσει κατι ψιλοπροβληματα που εχουν εμφανιστει... Γνωριζεται κατι;Eπισης ακουσα οτι στο alu με τα 2,4GHZ εχεις το πορτακι στο κατω μερος του laptop για να εχεις προσβαση στο σκληρο και στην μπαταρια αλλα δεν μπορω να βρω κατι για το 2.0 GHZ ... Ειναι ακριβως τα ιδια σχεδιαστικα ε; Είναι ακριβώς τα ίδια σχεδιαστικά οπότε ότι έχεις ακούσει για το 2.4GHz ισχύει και για το 2.0 Το μόνο που μπορεί να ανακοινωθεί στη macworld είναι μείωση τιμής των ΜΒ. Τώρα, πόσο και πότε θα ισχύει η τιμή στην Ελλάδα δεν ξέρω. Ίσως να περιμένεις καμια βδομάδα ακόμα μέχρι τις ανακοινώσεις.
RedRainbow Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 βρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι κι εγώ η καινούργια (σήμερα γράφτηκα)... ψάχνομαι κι εγώ για macbook και έχω το εξής ερώτημα γι αυτούς που αγόρασαν το αλουμινουμ. Δεν σας ενοχλεί ο ηλεκτροστατισμός που αισθάνεστε όταν το ακουμπάτε; πήγα σήμερα στο πλαίσιο και έβλεπα τα macbook και το πρώτο που πρόσεξα στο αλούμινουμ, πέρα από όλα τα ωραία του, σχεδιασμός, προδιαγραφές κτλ, ήταν η έντονη αίσθηση ηλεκτρισμού όπου και να το ακουμπούσα στα μεταλλικά του μέρη. Φυσιολογικό μεν ως φαινόμενο, δεν σας ενοχλεί όμως; φαντάζομαι ότι δεν θα είναι και ιδιαιτέρως υγιεινό αφού θα επηρεάζει τον ηλεκτρισμό του σώματος.Αυτός είναι ο μόνος λόγος που (μάλλον) θα το απορρίψω και θα πάω και το πλαστικό (που βγαίνει μόνο σε άσπρο το οποίο βέβαια ως χρώμα δεν μου αρέσει, αλλά τί να κάνω που σταμάτησαν- κακώς- το μαύρο Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας
RedRainbow Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 βρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι κι εγώ η καινούργια (σήμερα γράφτηκα)... ψάχνομαι κι εγώ για macbook και έχω το εξής ερώτημα γι αυτούς που αγόρασαν το αλουμινουμ. Δεν σας ενοχλεί ο ηλεκτροστατισμός που αισθάνεστε όταν το ακουμπάτε; πήγα σήμερα στο πλαίσιο και έβλεπα τα macbook και το πρώτο που πρόσεξα στο αλούμινουμ, πέρα από όλα τα ωραία του, σχεδιασμός, προδιαγραφές κτλ, ήταν η έντονη αίσθηση ηλεκτρισμού όπου και να το ακουμπούσα στα μεταλλικά του μέρη. Φυσιολογικό μεν ως φαινόμενο, δεν σας ενοχλεί όμως; φαντάζομαι ότι δεν θα είναι και ιδιαιτέρως υγιεινό αφού θα επηρεάζει τον ηλεκτρισμό του σώματος.Αυτός είναι ο μόνος λόγος που (μάλλον) θα το απορρίψω και θα πάω και το πλαστικό (που βγαίνει μόνο σε άσπρο το οποίο βέβαια ως χρώμα δεν μου αρέσει, αλλά τί να κάνω που σταμάτησαν- κακώς- το μαύρο Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 βρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι κι εγώ η καινούργια (σήμερα γράφτηκα)... ψάχνομαι κι εγώ για macbook και έχω το εξής ερώτημα γι αυτούς που αγόρασαν το αλουμινουμ. Δεν σας ενοχλεί ο ηλεκτροστατισμός που αισθάνεστε όταν το ακουμπάτε; πήγα σήμερα στο πλαίσιο και έβλεπα τα macbook και το πρώτο που πρόσεξα στο αλούμινουμ, πέρα από όλα τα ωραία του, σχεδιασμός, προδιαγραφές κτλ, ήταν η έντονη αίσθηση ηλεκτρισμού όπου και να το ακουμπούσα στα μεταλλικά του μέρη. Φυσιολογικό μεν ως φαινόμενο, δεν σας ενοχλεί όμως; φαντάζομαι ότι δεν θα είναι και ιδιαιτέρως υγιεινό αφού θα επηρεάζει τον ηλεκτρισμό του σώματος.Αυτός είναι ο μόνος λόγος που (μάλλον) θα το απορρίψω και θα πάω και το πλαστικό (που βγαίνει μόνο σε άσπρο το οποίο βέβαια ως χρώμα δεν μου αρέσει, αλλά τί να κάνω που σταμάτησαν- κακώς- το μαύροΕυχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας Χμ! Μήπως στο Πλαίσιο θα πρέπει να κοιτάξουν λίγο τους πάγκους που έχουν τα laptops???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 βρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι κι εγώ η καινούργια (σήμερα γράφτηκα)... ψάχνομαι κι εγώ για macbook και έχω το εξής ερώτημα γι αυτούς που αγόρασαν το αλουμινουμ. Δεν σας ενοχλεί ο ηλεκτροστατισμός που αισθάνεστε όταν το ακουμπάτε; πήγα σήμερα στο πλαίσιο και έβλεπα τα macbook και το πρώτο που πρόσεξα στο αλούμινουμ, πέρα από όλα τα ωραία του, σχεδιασμός, προδιαγραφές κτλ, ήταν η έντονη αίσθηση ηλεκτρισμού όπου και να το ακουμπούσα στα μεταλλικά του μέρη. Φυσιολογικό μεν ως φαινόμενο, δεν σας ενοχλεί όμως; φαντάζομαι ότι δεν θα είναι και ιδιαιτέρως υγιεινό αφού θα επηρεάζει τον ηλεκτρισμό του σώματος.Αυτός είναι ο μόνος λόγος που (μάλλον) θα το απορρίψω και θα πάω και το πλαστικό (που βγαίνει μόνο σε άσπρο το οποίο βέβαια ως χρώμα δεν μου αρέσει, αλλά τί να κάνω που σταμάτησαν- κακώς- το μαύροΕυχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας Χμ! Μήπως στο Πλαίσιο θα πρέπει να κοιτάξουν λίγο τους πάγκους που έχουν τα laptops???
kpartsi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μην ποστάρεις την ίδια ερώτηση σε διαφορετικά threads, σε ένα φτάνει...
kpartsi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μην ποστάρεις την ίδια ερώτηση σε διαφορετικά threads, σε ένα φτάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.