Προς το περιεχόμενο

apt-get

myle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι οι ρυθμίσεις του apt-get βρίσκονται στο / partition και όχι στο /home;

Σκοπεύω να κάνω format και να περάσω στο / ξανά την διανομή debian (ουσιαστικά ένα στιγμυότυπο που είχα κρατήσει παλιά). Έχω ξεχωριστό /home partition οπότε ελπίζω ότι θα χρειαστεί μόνο μια αναβάθμιση των πακέτων και πέρασμα όσων δεν θα είναι περασμένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι ρυθμίσεις του apt βρίσκονται στο /etc/apt . Το home περιέχει μόνο ρυθμίσεις (πχ του mozilla, gnome, kde κτλ) οι οποίες επηρεάζουν τον ιδιοκτήτη του home φακέλου (και τα δεδομένα του χρήστη φυσικά)

αυτό που θες να κάνεις θέλει λίγη προσοχή ειδικά αν τώρα δεν έχεις debian ή αν είναι πολύ παλιά τα πακέτα στο debian που θα βάλεις (ίσως έχεις προβλήματα με τις ρυθμίσεις που βρίσκονται στο /home)

Πως μπορώ να δω όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα;

πχ πατώντας

>apt-get purge <δυο-φορες-tab>

θα μου βγάλει όλες(; ) τις επιλογές αλλά δεν μπορώ να τις κάνω redirect σε αρχείο;

Μήπως έχετε υπόψη σας κάποιο τρόπο;

Το θέλω μόνο και μόνο για να πατήσω μετά ένα apt-get install <όλα> και να έχω ένα σύστημα όπως και πριν.

Έχεις δίκιο. Μου πέρασε από το μυαλό αλλά θυμόμουν ότι μετέφερες μόνο τα πακέτα από το τοπικό repository.

Θυμόμουν λάθος. Άλλη φορά θα κάνω ένα search πρώτα.

Ευχαριστώ πολύ nske.

EDIT: Για future reference: Με βάση το thread που υπέδειξε ο nske αυτό που χρειάζομαι είναι

>echo $(dpkg --get-selections | awk '{print $1}') 

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...