Προς το περιεχόμενο

PC TO TV CONNECT (NVIDIA)

dbisbik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Προσπαθώ να συνδέσω την 32'' CRT τηλεοραση με την έξοδο απο την nvidia Που έχω 9500gt. Εχω τα vista και στο control panel της nvidia δε μου αναγνωρίζει καν την τηλεόραση. Την έχω συνδέσει με svideo. Τι να κάνω?

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις βαλει την οθονη στο αντιστοιχο mode? (κι ας μη δειχνει τιποτα).

Το ειχα κι εγω αυτο το προβλημα (με ATI) και ειχε απο κατω μια επιλογη για ''Force TV detection''.

Δημοσ.

Αυτο με το ''Force TV detection'' το έχει αλλα ειναι ανενεργο και δε μπορώ να οπατήσω πάνω. οταν λές στο ανάλογο mode?

• Moderators
Δημοσ.

Εννοω να την εχεις π.χ. στην ''AV2 ειδοσο'' για να αναγνωρισει ο υπολογιστης οτι την εχεις συνδεσει.

Δημοσ.

Αν έχει η τηλεοραση είσοδο DVI ή HDMI, προτίμησέ την. Το video out έχει την χειρότερη ποιότητα, μπορεί στην καλύτερη να απεικονίσει 400 γραμμές, όταν το DVI αντέχει άνετα 2048 γραμμές (4096 το dual DVI βύσμα), ή το HDMI υποστηρίζει 1080 γραμμές.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2458768#post2458768

• Moderators
Δημοσ.

Λεει 32" CRT!

Εμενα η 32" CRT εχει μονο RCA, Svideo και Scart. Και υποστηριζει αναλυση 848x480 στα 100Hz. Τωρα δε ξερω αν βγηκαν CRT με HDMI και DVI... δε το νομιζω ομως.

Δημοσ.

αποσυνδεσε την τηλεοραση, σβησε τους παλιους drivers, μετα οταν ειναι κλειστος ο υπολογιστης συνδεσε την τηλεοραση, περνα τοιυς καινουριους drivers και λογικα θα σου πει οτι εντοπιστηκε οθονη... τουλαχιστον σε εμενα ετσι εγινε και δουλεψε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...