george___ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Mηπως ξερετε πως μπορω να γραψω επιλεκτικα ηχο απο το Windows Media Player ή το Μedia Player Classic? Δηλαδη να παιζουν καποιο κομματι κι εγω να με ενα κλικ να εγγραφω ηχο στα σημεια που θελω.
johnpap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν record την έξοδο της κάρτας ήχου, όπως αυτό. Αν ψάξεις πιθανότατα θα βρεις και πιο ποιοτικές ίσως λύσεις, ίσως και επί πληρωμή.
george___ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Kαλα, θελει τοση ιστορια κατι τοσο απλο που ζηταω? Το WMP δεν εχει καποια λειτουργια record? Να μπορεις να γραψεις ενα τμημα αυτου που ακους σε μουσικο αρχειο(οποιουδηποτε format)?
parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, δεν έχει τέτοιο πράγμα το WMP. Πρόκειται για κάποιο internet stream; Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ερώτημα και το ότι το μυαλό σου πήγε σε τέτοια λύση, αν επρόκειτο για αναπαραγωγή π.χ. αρχείου που βρίσκεται τοπικά στο δίσκο σου...
washcloud Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ...sound editing θέλει (στην ουσία) μάλλον να κάνει το παλληκάρι, ...μιας και αναφέρει ΚΑΙ τον MPC και το συνηθισμένο που ξέρω να προτείνεται γι' αυτή τη δουλειά, είναι το Audigy... (κι ας μην έχω προκόψει ακόμα να το εγκαταστήσω ο ίδιος... )
george___ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ισως δεν εγινα αντιληπτος, oποτε ας το πω διαφορετικα: Πες οτι ανοιγω ενα mp3 με το WMP ή το ΜPC. Εχει διαρκεια 3' Πως γινεται να το "σπασω" απ το 1:30 ως το 1:48?
vrodinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ισως δεν εγινα αντιληπτος, oποτε ας το πω διαφορετικα: Πες οτι ανοιγω ενα mp3 με το WMP ή το ΜPC. Εχει διαρκεια 3' Πως γινεται να το "σπασω" απ το 1:30 ως το 1:48? Εγω το εχω κανει με το Nero,πας στο Wave Editor,σου βγαζει το κομματι σε wave αν δε κανω λαθος ,κοβεις το κομματι οπου θες,αποθηκευεται σε wave και μετα το ξαναμετατρεπεις σε mp3
parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ισως δεν εγινα αντιληπτος, oποτε ας το πω διαφορετικα: Πες οτι ανοιγω ενα mp3 με το WMP ή το ΜPC. Εχει διαρκεια 3' Πως γινεται να το "σπασω" απ το 1:30 ως το 1:48? Αν πρόκειται συγκεκριμένα για MP3, δεν ασχολείσαι καν με WMP ή MPC. Το κόβεις στα σημεία που θέλεις με το mp3DirectCut, χωρίς επανακωδικοποίηση. Υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα (με τα οποία αποφεύγεις το reencoding) και για άλλα audio formats.
george___ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια, αν ειναι να κανω τετοιες ιστoριες δε χρησιμοποιω καλυτερα το Camtasia(γραφει οτι γινεται στο desktop)?...
parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Αν θεωρείς ότι θα σου είναι πιο βολική αυτή η λύση αντί να χρησιμοποιήσεις ένα δωρεάν πρόγραμμα που έχει φτιαχτεί ακριβώς γι' αυτό που ρωτάς, ναι, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το Camtasia.
george___ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ποιο ειναι το δωρεαν προγραμμα? Αυτο που ειπες για mp3? Τα μουσικα αρχεια που θελω να μονταρω ειναι flac... Παντως μου κανει μεγαλη εντυπωση που το WMP δεν μπορει να κανει recording. Eνα απλο ραδιοκασετοφωνο μπορει με ενα πατημα του κουμπιου.
parsifal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ποιο ειναι το δωρεαν προγραμμα? Αυτο που ειπες για mp3? Ναι, το mp3DirectCut είναι δωρεάν. Αλλά δεν κάνει για όλων των ειδών τα αρχεία ήχου, μόνο MP3 (και MP2, αν θυμάμαι καλά). Τα μουσικα αρχεια που θελω να μονταρω ειναι flac... Και γιατί δεν το έλεγες από την αρχή; Ορίστε, εδώ είσαι: shntool. Αν θέλεις πρόγραμμα με γραφικό περιβάλλον, δες την τελευταία beta του Audacity που μπορεί να ανοίξει FLAC files. Παντως μου κανει μεγαλη εντυπωση που το WMP δεν μπορει να κανει recording. Eνα απλο ραδιοκασετοφωνο μπορει με ενα πατημα του κουμπιου. Έκαστος στο είδος του. Το WMP είναι ένας media player, όχι πρόγραμμα recording ούτε πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου/video. Υπάρχουν αξιόλογα δωρεάν προγράμματα για να κάνεις και recording και κόψιμο-ράψιμο media files...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.