vasilis123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας σκεφτομαι να αγορασω ενα mp3 player εως 150ε εχεται να προτεινετε καπιο?? επειδη κοιτακσα λιγο το ipod nano εχω δυο ερωτισει¨1.μπορω να του βαλω παιχνιδια free? 2.μπορει να διαβαζει βιβλια σε μορφη pdf?? thanks!
dazeman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Επιπλέον στις παραπάνω ερωτήσεις, ξέρει κανείς εάν το ipod nano ή ακόμη και το iPod Touch της apple διαθέτεουν ραδιόφωνο; επειδή στα χαρακτηριστικά τους δεν αναφέρει κάτι τέτοιο ...
parisb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Επιπλέον στις παραπάνω ερωτήσεις, ξέρει κανείς εάν το ipod nano ή ακόμη και το iPod Touch της apple διαθέτεουν ραδιόφωνο; επειδή στα χαρακτηριστικά τους δεν αναφέρει κάτι τέτοιο ... δεν εχουν...
Danny7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 εγω θα σου προτινα το YP-T10 απο SAMSUNG το πηρα το σαββατο απο saturn στα 109 και σκεφτομουν και εγω να παρω i-pod εως τοτε!πηρα το μοντελο με τα 4gb ειχε και με 2 και με 8 και σε πολλα χρωματα ασπρο μαυρο κιτρινο κοκκινο...ειναι λεπτο ωραιο σε εμφανιση ωραια αναλυση οθονης και οθονη αφης εχει ραδιοφωνο και bluetooth(πολυ καλο αυτο)!το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να το φορτιζεις μεσω pc!γενικως υπαρχουν και αλλα τετοια mp3 σε αυτα τα λεφτα μπορει και πιο ωραια απο αυτο που πηρα εγω!παντως για εμενα δεν αξιζει τοσα λεφτα τελικα το ipod αλλαξα την γνωμη μου οταν πηγα και κοιταξα απο κοντα το σαββατο βραδυ στα saturn!ελπιζω να σε βοηθησα καλη αγορα !
tolis00 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Εχω ακουσει οτι πιο καλη ποιοτητα μουσικης εχουν τα creative κ τα Sony.Οποτε θα σου ελεγα να κοιταξεις το καινουριο το Creative Zen X-Fi (139ευρω) η καποιο Sony της σειρας Ε κ αν διαθεσεις λιγο περισσοτερα(+10 ευρω) κ την σειρα S.Τωρα τα ipod ,πιο πολυ για μοστρα ειναι παρα δυνατοτητες εχουν.(προσωπικη αποψη)
vasilis123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ok thanks για τη βοηθεια αλλα μηπος μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω παιg νιδια στο ipod nano ??
Danny7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 αμα θες παιχνιδια παρε psp η ds και οχι Mp3!
vasilis123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εχω PSP και DS:-D:-D:-D:-D:p απλα ροταω μηπως μπορω να βαλω για να παιρναο την ωρα μου -----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 09 : 20 : 29----- τελικα μπορει να μου πει καποιος αν το ipos nano μπορει να διαβασει pdf ή καποια αλλη μορφη ηλεκτρονικου βιβλου και αν μορω νατου βαλω παιγνιδια ευχαριστω
Fileasf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις και MP4 .
dazeman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ........ τελικα μπορει να μου πει καποιος αν το ipos nano μπορει να διαβασει pdf ή καποια αλλη μορφη ηλεκτρονικου βιβλου και αν μορω νατου βαλω παιγνιδια ευχαριστω Φοβάμαι πώς gia δυνατότητα e-book η απάντηση είναι ΟΧΙ! Δυστυχώς και εγώ που ψάχνω ένα mp3/4 player που να διαθέτει ταυτόχρονα: - ραδιόφωνο FM - bluetοuth - αναπαραγωγή avi ή divx και - wifi ΔΕΝ υπάρχει δυστυχώς τίποτα που να τα διαθέτει ταυτόχρονα ... Απο ένα ψάξιμο βρήκα εδώ κάποιους τύπους συσκευών υποθέτω στην "άλλη" πλευρά του Ατλαντικού, όπως OPPO, Aigo, Newsmy klp. Ξέρει κανείς εάν κυκλοφορεί τίποτα στην Ελλάδα ή Ευρώπη ?
Federer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Να το κανει "τι" ενα mp3 player το wi-fi? :|
Danny7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 πραγματικα τι το θες το wi-fi :S?αυτο που πηρα εγω παντως τα συνδιαζει ολα εκτος απο wi-fi και σε καλη τιμη!και ειπα υπαρχουν και πολυ καλυτερα απο το δικο μου περνα μια βολτα saturn και θα δεις!
dazeman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Να το κανει "τι" ενα mp3 player το wi-fi? :| ... μα για να συνδέεται στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού μου. Εάν με ρωτήσετε γιατί δεν θα σας απαντήσω να το βρείτε μόνοι σας πραγματικα τι το θες το wi-fi :S?αυτο που πηρα εγω παντως τα συνδιαζει ολα εκτος απο wi-fi και σε καλη τιμη!και ειπα υπαρχουν και πολυ καλυτερα απο το δικο μου περνα μια βολτα saturn και θα δεις! Έχει bl-touth; Παιζει divx χωρίς μετατροπή; Ποιό πήρες ? Όταν λές καλύτερα ποιά εννοείς ? ....... Απο ένα ψάξιμο βρήκα εδώ κάποιους τύπους συσκευών υποθέτω στην "άλλη" πλευρά του Ατλαντικού, όπως OPPO, Aigo, Newsmy klp. Ξέρει κανείς εάν κυκλοφορεί τίποτα στην Ελλάδα ή Ευρώπη ? επαναφορά της ερώτησης EDIT: Επειδή μάλλον πολλά ζητάω, εάν μπορούσε να πεί κανείς εάν έχει συναντήσει κάποιο mp3/media/player σε λογικές διαστάσεις για φορητό, που να συνδυάζει τουλάχιστον ραδιόφωνο και bluetouth θα του ήμουν υπόχρεος
Danny7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 οπως ειπα στο πρωτο μου ποστ στο θεμα αμα το ειχες διαβασει εχω παρει το YP-T10 της samsung και ναι εχει bleutooth και στελνει κανονικα σε κινητο και δεχεται και περνει και ασυρματα ακουστικα!αυτο για το divx δεν το εχω δοκιμασει αλλα μαλλον ναι!δεν θυμαμαι ονοματα βεβαια ηταν λιγο πιο ακριβα απο 150-200!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.