Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα. εχω το εξης προβλημα με το φορητο μου: κατα την διαρκεια που εκανα εγκατασταση ενα παιχνιδι το συστημα κολλησε τελειως κανοντας ομως μια επανεκινηση επανηλθε αλλα εκανε μια ωρα να μπει στα windows. στο καπακι μου πεταει και μια μπλε οθονη,λεγοντας: Hardware malfunction--- Call your hardware vendor for support NMI: Channel Check / IOCHK ***the system has halted**** και μετα δεν ξανανοιξε,αναβει το λαμπακι εκκινησης διαβαζει για 2 δευτερολεπτα το σκληρο αλλα δεν ανοιγει,δεν δειχνει τιποτα η οθονη,τα ανεμιστηρακια δουλευουν. εβγαλα και το δισκο και τον ανοιξα αλλα τιποτα. μηπως καηκε η μητρικη????? τι μπορει να εγινε???? Fujitsu siemens Amilo 1650 G.
bgeorgalas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν το έχεις κάνει ακόμα: Βγάλε την μπαταρία, βγάλε την τροφοδοσία πάτα 3-4 φορές για 4-5 δευτερολεπτα το κουμπί για να ανοίξει ξαναβάλε την τροφοδοσία/μπαταρία και δες μήπως έτσι πάρει μπροστά.....
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 τιποτα φιλος δεν αναβει παλι τα ιδια κανει!
ecep Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 τιποτα φιλος δεν αναβει παλι τα ιδια κανει! Κατά τη διάρκεια της επανεκίνησης, πάτα συνεχόμενα το f8 και θα σε βγάλει σε menu όπου θα κάνεις restore σε προηγούμενη ημερομηνία...
carib Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Κατά τη διάρκεια της επανεκίνησης, πάτα συνεχόμενα το f8 και θα σε βγάλει σε menu όπου θα κάνεις restore σε προηγούμενη ημερομηνία... Από ότι καταλαβαίνω ο υπολογιστής κολάει πριν ξεκινήσει το λειτουργικό οπότε μάλλον σαν βλάβη στην κάρτα γραφικών μου ακούγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.