IKARIWTHS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια ,θελω να κανω stream me vlc κ dreambox . εγκατεστησα το vlc .8.6.1 .ανοιγω το safari h firefox και μου λεει οτι λειπει το x-vlc-plugin .που θα το βρω?ξεχναω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ακριβώς (μα ακριβώς) το ίδιο πράγμα ψάχνω και εγώ αυτές τις μέρες, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Θέλω να κάνω streaming από τον 500s στον υπολογιστή, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει είναι ότι ο vlc έχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο (κάποιο bug το οποίο δεν σκοπεύουν προς το παρόν να φτιάξουν, αν κατάλαβα καλά από μια σύντομη αναζήτηση στο google), ενώ γενικά σε mac δεν κατάφερα με κανένα πρόγραμμα να κάνω streaming. Σε windows με τον mpc (media player classic) κατάφερε να παίξει για ενα 3-λεπτο (με εντυπωσιακή ποιότητα σε σχέση με αυτό που περίμενα), αλλά μόλις άλλαξα κανάλι χάλασε, και εκτοτε δεν κατάφερα να το ξαναστρώσω. Επίσης ούτε σε linux (Ubuntu 8.10) έπαιξε με vlc... Γενικά ψιλοαπογοήτευση το όλο θέμα, και είμαι απαισιόδοξος για το αν μπορούμε να βρούμε κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 εγω σε windows με τον 0.8.6ι βλεπω κανονικο στα παραθυρα,το θεμα ειναι να βρω πως θα γινει κ στο μακ. -----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 02 : 30 : 11----- λοιπον το εφτιαξα,δινω και τη λυση για το φιλο Mercyful_Fate κ οσους το ψαχνουν.το dreambox 500ς τρεχει pli,το μακ εχει το vlc 0.8.6i καθως και το vlc-plug in(το βρισκεις λιγο πιο κατω απο το vlc) παταω στο firefox την ip του dreambox ,βαζω κωδικους,και μετα κατα τα γνωστα επιλεγω tv-channel k web-x-tv τοσο απλο!!!θα μπορουσε να γινει και sticky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ όμως δεν έχω PLI, αλλά Gemini. Λες αυτό να προκαλεί το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Απεγκατεστησε το vlc και ξαναεγκατεστησε το, ΑΛΛΑ στις αρχικες ρυθμισεις να διαλεξεις να εγκαταστησει και το active x - mozilla plugin - και οτι αλλο εχει- - ετσι το εκανα κι εγω με macbook pro ακι dreambox 800 hd και παιζει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 το gemini φιλε μου το εχουν καταδικασει ολοι με αυτα που εκανε με τα time bomb,γιατι δε βαζεις pli που ειναι πιο απλο κ πολυ σταθερο? νομιζω μονο σε windows εχει αυτες τις επιλογες,σε μακ το εγκαθιστας ξεχωριστα. τωρα προσπαθω να κανω το αντιθετο,δηλ να βαζω μια ταινια στο μακ και να τη βλεπω στη τηλεοραση,οποιος εχει λινκ η ξερει να το κανει ας μου πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 το gemini φιλε μου το εχουν καταδικασει ολοι με αυτα που εκανε με τα time bomb,γιατι δε βαζεις pli που ειναι πιο απλο κ πολυ σταθερο? Βασικά έχω gemini γιατί αυτό μου σέταρε ο τύπος που μου πούλησε τον δέκτη και μου δίνει τα καλούδια. Οπότε λίγο δύσκολο να το αλλάξω... δεν θέλω να μπω σε περιπέτειες και χάσω πιο βασικά πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 και για gemini ειχα βρει ενα λινκ με αναλυτικες οδηγιες ,μολις το ξαναβρω θα στο στειλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρεις ποια είναι η πλάκα. Ότι εκεί που το πετυχαίνω να δουλέψει (το έκανα χτες μια φορά μέσω του Web-X TV στο Firefox), με το που αλλάζω κανάλι ή το κλείσω δεν μπορώ πλέον αν το ξαναπετύχω με τπτ. Και φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις στα στατιστικά του δικτύου φαίνεται ξεκάθαρα ότι τραβάει μεγάλο όγκο δεδομένων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.