Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο 1ο boot του pc..

Elfis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χαρα σε ολους παιδες..

Πριν κανα 2μηνο αγορασα το παρακατω μηχανιμα απο το eshop:

MOTHERBOARD: ASUS M3N-HT DELUXE/HDMI

CPU : AMD PHENOM 9950 2.6GHZ QUAD-CORE BLACK EDITION

VGA : ASUS EN9600GT/HTDI 1GB PCI-E RETAIL

PSU : AXP SIMPLEPOWER 630W

RAM: KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB(1066Mhz) x2

HARD DISK: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB

CASE: THERMALTAKE VG7000BWS SOPRANO RS 101 BLACK +

COOLERMASTER R4-S! 2S-12AK SILENT FAN 120M x2

Αφου το πηρα..περασα τα windows xp sp2(spasmena)..και απο τις πρωτες κιολας μερες μου παρουσιασε το παρακατω προβλημα και ακομα συνεχιζει να το κανει

Στο 1ο ανοιγμα του pc,μολις φτανει να φορτωσει τα windows(εκει που βγαζει το λογοτυπο των windows και απο κατω γυρναει μια μπαρα) κολαει και πεταει τα ιδια χρωματα του λογοτυπου οπως να ναι,επειτα βγαζει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση(μερικες φορες το κανω εγω χειροκινιτα γιατι δεν κανει απο μονο του).Στην συνεχεια ανοιγει κανονικα και μπαινω στα windows normal.Ολα αυτα ΜΟΝΟ στο 1ο ανοιγμα του pc.

Εχω κανει 3 format αλλα ακομα συνεχιζει να το κανει..και αναρωτιεμαι τι φταιει..

Δεν επιχειρησα ακομα να το παω πισω στο eshop γιατι το χρειαζομαι για την σχολη..αν και απο οτι φενετε απο βδομαδα θα αναγκαστω να το παω αν δεν βγει ακρη..

Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

ευχαριστω

Δημοσ.

Δοκιμασες αλλη εκδοση των Windows ή καθε φορα που κανεις Φορματ βαζεις την ιδια εκδωση? Γιατι απο οτι καταλαβα το λογισμικο στην κανει την ζημια..

Δημοσ.

οχι δεν δοκιμασα αλλη εκδοση..

καθε φορα εκανα format με τα ιδια windows..

υποπτευομαι οτι ειναι ή τα windows(που μου α εδωσε ενα παλικαρι και σε αυτον δουλευουν κυριλε) ή κατι παιζει με τον σκληρο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...