Elfis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Για χαρα σε ολους παιδες.. Πριν κανα 2μηνο αγορασα το παρακατω μηχανιμα απο το eshop: MOTHERBOARD: ASUS M3N-HT DELUXE/HDMI CPU : AMD PHENOM 9950 2.6GHZ QUAD-CORE BLACK EDITION VGA : ASUS EN9600GT/HTDI 1GB PCI-E RETAIL PSU : AXP SIMPLEPOWER 630W RAM: KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB(1066Mhz) x2 HARD DISK: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB CASE: THERMALTAKE VG7000BWS SOPRANO RS 101 BLACK + COOLERMASTER R4-S! 2S-12AK SILENT FAN 120M x2 Αφου το πηρα..περασα τα windows xp sp2(spasmena)..και απο τις πρωτες κιολας μερες μου παρουσιασε το παρακατω προβλημα και ακομα συνεχιζει να το κανει Στο 1ο ανοιγμα του pc,μολις φτανει να φορτωσει τα windows(εκει που βγαζει το λογοτυπο των windows και απο κατω γυρναει μια μπαρα) κολαει και πεταει τα ιδια χρωματα του λογοτυπου οπως να ναι,επειτα βγαζει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση(μερικες φορες το κανω εγω χειροκινιτα γιατι δεν κανει απο μονο του).Στην συνεχεια ανοιγει κανονικα και μπαινω στα windows normal.Ολα αυτα ΜΟΝΟ στο 1ο ανοιγμα του pc. Εχω κανει 3 format αλλα ακομα συνεχιζει να το κανει..και αναρωτιεμαι τι φταιει.. Δεν επιχειρησα ακομα να το παω πισω στο eshop γιατι το χρειαζομαι για την σχολη..αν και απο οτι φενετε απο βδομαδα θα αναγκαστω να το παω αν δεν βγει ακρη.. Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? ευχαριστω
tYrAnOs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δοκιμασες αλλη εκδοση των Windows ή καθε φορα που κανεις Φορματ βαζεις την ιδια εκδωση? Γιατι απο οτι καταλαβα το λογισμικο στην κανει την ζημια..
Elfis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 οχι δεν δοκιμασα αλλη εκδοση.. καθε φορα εκανα format με τα ιδια windows.. υποπτευομαι οτι ειναι ή τα windows(που μου α εδωσε ενα παλικαρι και σε αυτον δουλευουν κυριλε) ή κατι παιζει με τον σκληρο..
tYrAnOs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δοκιμασε και καμια αλλη εγω εκει βαζω τα λεφτα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.