gf030 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Το MSNBC πραγματοποιει μια ερευνα για το αν η Γενοκτονια των Αρμενιων θα πρεπει να αναγνωριστει απο τις ΗΠΑ η οχι. Οι Τουρκοι εχουν κινητοποιησει μια παγκοσμια εκστρατεια για την μη αναγνωριση της Γενοκτονιας (να ψηφισουν "Όχι" στην ερευνα). Η Γενοκτονια των Αρμενιων αποτελει ενα ιστορικο γεγονος, μεταξυ αλλων απο τους Τουρκους εναντια στην Ανθρωποτητα, και πρεπει να αναγνωριστει απο ολους. http://www.msnbc.msn.com/id/21253084
Αδμιν Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τόσο μεγάλη βαρύτητα έχουν οι δημοσκοπήσεις του MSNBC που πρέπει να γεμίζετε τα inboxes μας με spam mails?
gf030 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τόσο μεγάλη βαρύτητα έχουν οι δημοσκοπήσεις του MSNBC που πρέπει να γεμίζετε τα inboxes μας με spam mails? Για ποια inboxes μιλας?
georgemarios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 εννοει πως (φανταζομαι) οπως και μενα, του εχουν ερθει καμια 10αρια εμαιλς ως τωρα που αναφερουν ακριβως αυτο το πολ.... τωρα, ποσο σοβαρες ειναι αυτες οι δημοσκοπησεις... θελω να πω, ιστορικη αληθεια ειναι αυτο που πιστευουν οι πολλοι; Η ορθοτητα μια αποψεως ειναι θεμα πλειοψηφιας; Γιατι αν ναι, τοτε τα ιμια ειναι τουρκικα και τα σκοπια μακεδονικα....... Το πολ ειναι ανουσιο πιστευω...
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 εγω παντως ψηφισα ναι.... γτ δεν σφαξαν μονο αρμενιους αλλα και ποντιους
firewalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ ψήφησα ναι αλλά για κάθε spam που έρχεται ρίχνω και ένα όχι...
DIMITRISG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 και γω ψηφισα ναι αλλα κοιτατε τι λεει στο κατω μέρος : Not a scientific survey. Click to learn more. Results may not total 100% due to rounding. δηλαδη δεν ειναι σημαινει και τιποτα αυτο το δημοψηφισμα
teo64x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ ψήφησα ναι αλλά για κάθε spam που έρχεται ρίχνω και ένα όχι... Internet spam rewrites history
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Internet spam rewrites history oh noes! god damn internets!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.