Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά όταν σκέφτεται ο υπολογιστής μου ακούγεται ένας θόρυβος όχι πολύ έντονος!!Πριν λίγο καιρό έβαλα το πιστολάκι για να καθαρίσω τον υπολογιστή από τις σκόνες αλλά τώρα που σκ΄σκέφτεται μου ακούγεται ένας θόρυβος!!Που μπορεί α οφείλεται αυτό?????
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Πεστου να σκέφτεται από μέσα του, και μένα το έκανε παλιά αλλά τώρα έβαλε μυαλό...
giorgiog13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τι ειδους θορυβος??Απο που ακους να βγαινει?? Αυτο με τις σκονες δεν εχει σχεση!!Αν και απ'οσο ξερω καλο ειναι να υπαρχει λιγη σκονη πανω....σαν μονοτικο για αποφυγει βραχυκυκλωσεων!!
orck Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ο υπολογιστης σου ΔΕΝ σκεφτεται απλα υπολογιζει μπορεις να μας περιγραψεις τι εννοεις οταν λες σκεφτεται; τι τον βαζεις να κανει και ακους τον θορυβο;
The_Judas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Αυτο με τις σκονες δεν εχει σχεση!!Αν και απ'οσο ξερω καλο ειναι να υπαρχει λιγη σκονη πανω....σαν μονοτικο για αποφυγει βραχυκυκλωσεων!! Το ακριβώς αντίθετο ισχύει απ'ότι ξέρω, η σκόνη μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα αν καθίσει πάνω σε κάποιες ενώσεις κυκλωμάτων.
giorgiog13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Το ακριβώς αντίθετο ισχύει απ'ότι ξέρω, η σκόνη μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα αν καθίσει πάνω σε κάποιες ενώσεις κυκλωμάτων. Δηλαδη η σκονη ειναι αγωγιμη??Πρωτη φορα το ακουω!!Δεν επιμενω βεβαια...απλα λεω τι εχω ακουσει!!
orck Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 θυμασαι πριν απο κατι χρονια που βραχυκυκλωνανε οι πυλωνες υψηλης τασης της ΔΕΗ απο τη λασπη που ειχε καθισει στους κεραμικους μονωτηρες; ειχε καθησει λασπη με την βροχη και ειχαν προβλημα απο καποιο σημειο και μετα επισης οι γειωσεις μας ειναι ολες μεσα στην γη που ουσιαστικα ειναι μεσα στο χωμα με αλλα λογια απο ενα σημειο και μετα ναι ειναι αγωγιμο (μην φανταστεις ομως οπως ενα καλωδιο ουτε με λιγη σκονη) Δηλαδη η σκονη ειναι αγωγιμη??Πρωτη φορα το ακουω!!Δεν επιμενω βεβαια...απλα λεω τι εχω ακουσει!!
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Απλώς μετά που τον καθάρισα από τις σκόνες ακούγεται ένας θόρυβος (από μπροστά είναι) ενώ παλιά δεν έκανε φασαρία!!Όταν πιέζω λίγο το πλαστικό του υπολογιστή μπροστά σταματάει λίγο αλλά όταν το αφήσω ξανά αρχίζει!!!Δεν ξέρω τι φταίει????:mad: Όταν ''ζορίζεται'' το παθαίνει αυτό!!:lol:
tYrAnOs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Λογικα ειναι το ανεμιστιρακι που βρισκεται μπροστα στην "μασκα" του Πι Σι σου αμα μπορεις βγαλτην και καθαρισε καλυτερα το ανεμιστιρι :Δ
orck Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 καποιο ανεμιστηρακι ειναι συμφωνουμε, εγω λεω απλα βιδωσε το πιο σφιχτα
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μα το κουτί μου δεν έχει μπροστά ανεμιστηράκι!!Από ότι έχω παρατηρήσει δεν νομίζω να έχει!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Όταν πιέζω λίγο το πλαστικό του υπολογιστή μπροστά σταματάει λίγο αλλά όταν το αφήσω ξανά αρχίζει Από αυτό συμπεραίνω ότι το κουτί τρίζει όταν λειτουργεί ο σκληρός δίσκος.
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Λες...Και τι μπορώ να κάνω για αυτό???Μα παλιά δεν ακουγότανε μόνο τώρα πρόσφατα!!!
caution Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ δίσκο λέω... ξεβίδωσε και ξαναβίδωσέ τον για να μην συντονίζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.