Giannis768 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα netbook από το οποίο δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις απλώς θα το έχω μόνο για σερφάρισμα στο internet. Ποιο μου προτείνετε? Ευχαριστώ
kotetsi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Το φτηνότερο με 9άρα οθόνη. Σε περίπτωση που βρίσκεις το πληκτρολόγιο πολύ μικρό στα 9άρια μπορείς να πάρεις ένα 10άρι με 9άρα οθόνη ή ακόμα καλύτερα ένα κανονικό 10άρι. Εχμ... πάντα το πιο φθηνό.
basilis5 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ακριβως! αποφασισε μονο ποσες ιντσες οθονη θες και παρε το φθηνοτερο να ξερες ομως οτι στις 7' εχεις μονο λινουξ, στις 8.9 και λινουξ και γουιντους και στις 10 αν δεν κανω λαθος μονο γουιντους (μιλαω για αγορα απο ελληνικα καταστηματα)
Giannis768 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τι λέτε για αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907451 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
kotetsi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Είναι μια καλή επιλογή με λίγα χρήματα. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται και το ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να του περάσεις, εφ' όσον επιθυμείς, δικά σου ΧΡ. Μόνο μειονέκτημα η μπαταρία 3 κελιών, κάτι που συνεπάγεται μειωμένη αυτονομία. Οι προτάσεις όμως στην ελληνική αγορά με μεγαλύτερες μπαταρίες είναι ελάχιστες και σε πολύ αυξημένες τιμές.
D-tonys7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τι αυτονομία έχουν αυτά περίπου?? Τα δίνουν και δωρεάν με σύνδεση ασύρματου internet (cosmote on the go κτλπ)...................
Eluminator_91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τι αυτονομία έχουν αυτά περίπου?? Τα δίνουν και δωρεάν με σύνδεση ασύρματου internet (cosmote on the go κτλπ)................... Εχουν σχετικα μεγαλη αυτονομια (3-5 ωρες)...αυτο βεβαια ειναι αναλογα με τη χρηση (δηλαδη αν ειναι ανοιχτο wifi, bluetooth κ.α. τοτε η αυτονομια του μειωνεται αισθητα)..
dali13gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ούτε να το σκέφτεσαι για την σύνδεση που δίνουν οι εταιρείες κινητής. Είναι με δύο χρόνια συμβόλαιο και θα σου βγεί πάνω από 1000ρικο στο σύνολο. Δες την υπογραφή μου για το Acer που σε ενδιαφέρει για αυτονομία και λοιπά.
Giannis768 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχω ασχοληθεί με Linux ποτέ.Τι λέει? Αν θέλω να φορτώσω τα xp μπορώ μόνος μου?(στο desktop τα περνάω εγώ)
Fileasf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Σαν πρόταση θα έλεγα να πάρεις ότι φθηνότερο υπάρχει (τώρα κάπου στα 180 Ε) και το linux που έχει δεν είναι δύσκολο! Από την στιγμή που σε ενδιαφέρει το surf δεν χρειάζεσαι κάτι τραβηγμένο. Και εαν θέλεις να περάσεις windows τότε μια βόλτα από το youtube μπορεί να σου δείξει κάποια πράγματα πέρα από την google.
Delirium Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δες και το Advent 4211 [Msi Wind Clone ] http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61991
koprodogis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Νομιζω η καλυτερη λυση αν το θες για σερφαρισμα ειδικα αν το θες για ασυρματο σερφαρισμα ειναι το ASUS EEE PC 901 που εχει τη μεγαλη μπαταρια και ειναι σε αρκετα καλα λεφτα. Οι τιμες ελλαδα συνεχιζουν να θυμηζουν φαρμακειο οποτε μπορεις να το παρεις απο το clove.co.uk me 311 ευρω συμφωνα με τη σημερινη ισοτιμια. Ολα τα λεφτα η μπαταρια του και οτι εχει γρηγορο δισκο. Τσεκαρε το εδω (εβαλα λινκ για μαυρο αλλα εχουν και το ασπρο.) Ως αναφορα το linux Που φοραει επειδη δεν ασχολουμε καθολου με λινουξ στην αρχη μου φανηκε καλο αλλα γρηγορα το βρηκα απαραδεκτο οποτε καθησα και εκανα μια Nlite εκδοση windows μονος μου. Ειναι σχετικα απλο και σε μιση ωρα εχεις τελειωσει, υπαρχουν πολλοι οδηγοι και αν θες και καποια βοηθεια εδω ειμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.