Προς το περιεχόμενο

netbook μόνο για σερφάρισμα

Giannis768

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα netbook από το οποίο δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις απλώς θα το έχω μόνο για σερφάρισμα στο internet.

Ποιο μου προτείνετε?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το φτηνότερο με 9άρα οθόνη. Σε περίπτωση που βρίσκεις το πληκτρολόγιο πολύ μικρό στα 9άρια μπορείς να πάρεις ένα 10άρι με 9άρα οθόνη ή ακόμα καλύτερα ένα κανονικό 10άρι. Εχμ... πάντα το πιο φθηνό.

Δημοσ.

ακριβως!

αποφασισε μονο ποσες ιντσες οθονη θες και παρε το φθηνοτερο

να ξερες ομως οτι στις 7' εχεις μονο λινουξ, στις 8.9 και λινουξ και γουιντους και στις 10 αν δεν κανω λαθος μονο γουιντους (μιλαω για αγορα απο ελληνικα καταστηματα)

Δημοσ.

Είναι μια καλή επιλογή με λίγα χρήματα. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται και το ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να του περάσεις, εφ' όσον επιθυμείς, δικά σου ΧΡ. Μόνο μειονέκτημα η μπαταρία 3 κελιών, κάτι που συνεπάγεται μειωμένη αυτονομία. Οι προτάσεις όμως στην ελληνική αγορά με μεγαλύτερες μπαταρίες είναι ελάχιστες και σε πολύ αυξημένες τιμές.

Δημοσ.
Τι αυτονομία έχουν αυτά περίπου?? Τα δίνουν και δωρεάν με σύνδεση ασύρματου internet (cosmote on the go κτλπ)...................

Εχουν σχετικα μεγαλη αυτονομια (3-5 ωρες)...αυτο βεβαια ειναι αναλογα με τη χρηση (δηλαδη αν ειναι ανοιχτο wifi, bluetooth κ.α. τοτε η αυτονομια του μειωνεται αισθητα)..

Δημοσ.

Ούτε να το σκέφτεσαι για την σύνδεση που δίνουν οι εταιρείες κινητής. Είναι με δύο χρόνια συμβόλαιο και θα σου βγεί πάνω από 1000ρικο στο σύνολο. Δες την υπογραφή μου για το Acer που σε ενδιαφέρει για αυτονομία και λοιπά.

Δημοσ.

Σαν πρόταση θα έλεγα να πάρεις ότι φθηνότερο υπάρχει (τώρα κάπου στα 180 Ε) και το linux που έχει δεν είναι δύσκολο! Από την στιγμή που σε ενδιαφέρει το surf δεν χρειάζεσαι κάτι τραβηγμένο.

Και εαν θέλεις να περάσεις windows τότε μια βόλτα από το youtube μπορεί να σου δείξει κάποια πράγματα πέρα από την google.

Δημοσ.

Νομιζω η καλυτερη λυση αν το θες για σερφαρισμα ειδικα αν το θες για ασυρματο σερφαρισμα ειναι το ASUS EEE PC 901 που εχει τη μεγαλη μπαταρια και ειναι σε αρκετα καλα λεφτα.

Οι τιμες ελλαδα συνεχιζουν να θυμηζουν φαρμακειο οποτε μπορεις να το παρεις απο το clove.co.uk me 311 ευρω συμφωνα με τη σημερινη ισοτιμια.

Ολα τα λεφτα η μπαταρια του και οτι εχει γρηγορο δισκο.

Τσεκαρε το εδω (εβαλα λινκ για μαυρο αλλα εχουν και το ασπρο.)

Ως αναφορα το linux Που φοραει επειδη δεν ασχολουμε καθολου με λινουξ στην αρχη μου φανηκε καλο αλλα γρηγορα το βρηκα απαραδεκτο οποτε καθησα και εκανα μια Nlite εκδοση windows μονος μου.

Ειναι σχετικα απλο και σε μιση ωρα εχεις τελειωσει, υπαρχουν πολλοι οδηγοι και αν θες και καποια βοηθεια εδω ειμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...