Χρήστος15 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας Έκανα φορματ και μετά πήγα να βάλω το msn το 8 το τελευταίο δεν το έκανε εγκατάσταση έτσι πήγα και βρήκα το 9 το έβαλα κανονικά άλλα μετά πάω λίγο καιρό είχε πρόβλημα και έκλεινε μόνο του και έτσι το έβγαλα αλλά δεν γινόταν απεγκατάσταση και έσβησα το φάκελο μόνος μου και ότι άλλο ήταν για Msn τώρα πάω να το κάνω εγκατάσταση και μου λέει πως είναι είδη εγκαταστημένο ξέρει κάποιος κάτι>?
parsifal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δεν απεγκαθιστούμε προγράμματα σβήνοντας απλά τους καταλόγους εγκατάστασής τους. Τώρα, έχουν μείνει ένα σωρό «σκουπίδια» στη registry των Windows που θα πρέπει να «λερώσεις τα χέρια σου» με το regedit για να τα απομακρύνεις. Και πάλι δε θα καταφέρεις να τα εντοπίσεις όλα, μόνο τα πιο προφανή. Μπορείς να τρέξεις κι ένα πρόγραμμα Registry cleaner πιο πριν, αν και κατά πάσα πιθανότητα δε θα διαγράψει όλα τα άκυρα κλειδιά. Σημαντικό: Παίρνουμε οπωσδήποτε backup της registry πριν αρχίσουμε να την πειράζουμε!
Χρήστος15 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 άλλο πρόγραμμα για να μπαίνει msn υπάρχει?
parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, υπάρχουν πολλά, αλλά ίσως να μη σε βολέψουν αν χρησιμοποιείς audio/video συνομιλίες. Εγώ προσωπικά είμαι fan του Pidgin...
gdp77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα, έχουν μείνει ένα σωρό «σκουπίδια» στη registry των Windows που θα πρέπει να «λερώσεις τα χέρια σου» με το regedit για να τα απομακρύνεις Ούτως ή άλλως μένουν σκουπίδια στη registry. Δε χρειάζεται να κάνεις καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια. Install / uninstall καμιά 100αριά φορές και πας για format. Ναι, υπάρχουν πολλά, αλλά ίσως να μη σε βολέψουν αν χρησιμοποιείς audio/video συνομιλίες Το amsn υποστηρίζει μια χαρά video/audio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.