Προς το περιεχόμενο

Αγενείς πωλήτριες

GIOTA BALASI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω θα ηθελα να θιξω και ενα αλλο θεμα εξαιρετικα σοβαρο και παρακαλω οι γυναικες του φορουμ να μου συμπαρασταθουν!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΩΝ? Μα ειναι δυνατον να τσιγγουνευονται να δωσουν ακομα και ενα δειγματακι απο ενυδατικη και να πρεπει οχι μονο να το ζητησεις αλλα να εχεις αγορασει κιολας κατι εκεινη τη στιγμη?

Αυτες τα κρατανε για να τα δωριζουν μετα σε φιλες και να κανουν τις καμποσες! Επισης τις συσκευασιες που στελνουν οι εταιρειες για να ειναι tester τις μοιραζονται μεταξυ τους, και ολα πανω στο σταντ ειναι αδεια!! ΟΙ εταιρειες δε το βλεπουν αυτο που γινεται? Πρεπει να εχεις κολλητη τη κοπελα που ειναι σε μια εταιρεια για να σου δωσει δωρακια και δειγματα που ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ.... Σπανια θα δεις ευγενεστατες πωλητριες να σε φουσκωνουν στα δειγματα....Οι περισσοτερες τα κρατανε για παρτη τους.....

sorry αλλα τα δειγματακια πανε παντα στους καλυτερους πελατες αν δεν το ξερεις:X μην ακου χαζα.... οταν παει η μανα μου με τις φιλες της για καλυντικα (εις τα βρυξελλας βεβαιως βεβαιως αλλα και στην ελλαδα τα ιδια ειναι)και κανουν λογαριασμο συνολο 2500 ευρω να δεις τι δωρακια δινουν.... απο δειγματα αρωματα μεχρι τσαντες για την θαλασσα

Δημοσ.
Τι εννοεις? Για πες?!! :-D

Θες να πάρεις ρε παιδί μου μια κρέμα νυκτός. Ψάχνεις στο google με τίτλο "is tade cream good for this and for that"? Αυτό το κάνεις για κάθε τι που θέλεις να αγοράσεις. Επομένως ξέρεις από πριν τι θέλεις να αγοράσεις και δεν χάνεις χρόνο ψάχνοντας και ρωτώντας αδιάφορους πωλητές.

Δημοσ.
sorry αλλα τα δειγματακια πανε παντα στους καλυτερους πελατες αν δεν το ξερεις:X μην ακου χαζα.... οταν παει η μανα μου με τις φιλες της για καλυντικα (εις τα βρυξελλας βεβαιως βεβαιως αλλα και στην ελλαδα τα ιδια ειναι)και κανουν λογαριασμο συνολο 2500 ευρω να δεις τι δωρακια δινουν.... απο δειγματα αρωματα μεχρι τσαντες για την θαλασσα

Σιγα τα ωα... τσαντες για θαλασσα δινουν και με αγορα ενος αντιηλιακου... εγω μιλαω για οταν δεν αγοραζεις ή αν αγοραζεις κατι μικρης αξιας.... Αν κανεις αγορες εννοειται οτι θα σου δωσουν δωρο, αλλα μονο αυτα που διαφημιζουνται κατα καιρους σε περιοδικα πχ η Estee κανει διαφημισεις σε τηλεοραση για αγορες πχ απο 75 ευρω και πανω. δωρο ενα νεσσεσερακι με καλλυντικα ειδικου μεγεθους..

Οπως και να χει νομιζω εγινα κατανοητη τι εννουσα...

Δημοσ.

Φυσικά και το κόστος ζωής είναι πολύ μεγαλύτερο τώρα απ' ότι όταν δούλευα εγώ σε δουλειές του ποδαριού και έπαιρνα 70 χιλιάρικα το μήνα, και φυσικά δεν με έφταναν κι εμένα για να ζήσω , όπως προφανώς δεν φτάνουν και σήμερα.

Η πιπίλα της γενιάς των 700 ευρώ με τρελαίνει, γιατί η δικιά μου γενιά ήταν η γενιά των 70 χιλιάδων δραχμών , τα οποία ήταν πολύ λιγότερα και αναλογικά και πραγματικά σε σχέση με τα 700€ (παρόλη τη διαφορά του κόστους ζωής) ...

700 ευρώ είναι 240.000 δραχμές καθαρά !!!!!!!!

Φιλε μου δυστυχως δεν ειναι ουτε ετσι, ουτε τοσο απλα τα πραγματα :shifty:

(Περιπου) 10 χρονια ως φοιτητης πριν δουλευα μονο Σ/Κ* και εβγαζα (περιπου) 100.000 δρχ / μηνα = 8 ημερες δουλεια / μηνα.

Αυτα τα χρηματα ηταν υπαραρκετα, ωστε να πληρωνω τοτε το ενοικιο μου σε δυαρι + εξοδα σπιτιου!

10 χρονια μετα, αν εκανα την ιδια ακριβως δουλεια, 8 ημερες / μηνα, θα πληρωνομουν το πολυ...240 ευρω, που δε φτανουν σημερα ουτε για "ζητω", πολυ περισσοτερο για απλη γκαρσονιερα :cry:

Με τα σημερινα "δεδομενα" του 2008, θα επρεπε να δουλευω 20 -πραγμα που δε μπορυσε να γινει- ημερες / μηνα,

για να απολαμβανω (sic!) οσα μου εξασφαλιζε 8ημερη εργασια το...1998.

Αυτη δεν ειναι "πιπιλα", αυτη ειναι πιπα κανονικη!

=> ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ :shock:

- - - - - - - - - - - - - - -

[*Αναφερω τα Σ/Κ καθως ηταν η 2η δουλεια μου]

Δημοσ.
Σιγα τα ωα... τσαντες για θαλασσα δινουν και με αγορα ενος αντιηλιακου... εγω μιλαω για οταν δεν αγοραζεις ή αν αγοραζεις κατι μικρης αξιας.... Αν κανεις αγορες εννοειται οτι θα σου δωσουν δωρο, αλλα μονο αυτα που διαφημιζουνται κατα καιρους σε περιοδικα πχ η Estee κανει διαφημισεις σε τηλεοραση για αγορες πχ απο 75 ευρω και πανω. δωρο ενα νεσσεσερακι με καλλυντικα ειδικου μεγεθους..

Οπως και να χει νομιζω εγινα κατανοητη τι εννουσα...

τι να σου πω.... εγω εχω παρει μεχρι και ολοκληρο ντεμακιγιαζ γκερλεν δωρο +κραγιον +++ με αγορες παντα.... τζαμπα γτ να σου τα δωσουν;; στον καλο πελατη τα δινουν αυτα για να τον καλοπιασουν... οχι στον τζαμπατζη...... :cry:

Δημοσ.
τι να σου πω.... εγω εχω παρει μεχρι και ολοκληρο ντεμακιγιαζ γκερλεν δωρο +κραγιον +++ με αγορες παντα.... τζαμπα γτ να σου τα δωσουν;; στον καλο πελατη τα δινουν αυτα για να τον καλοπιασουν... οχι στον τζαμπατζη...... :cry:

Kαι γω εχω παρει απειρα δωρα, γιατι εχω σκασει πολλα σε καλλυντικα , ειδικα σε Versace, Orlane και Dior, και οι πωλητριες στο Χοντο Ομονοια οι περισσοτερες με ξερουν ονομαστικα, και απο δωρα δοξα τω Θεω εχω ολοκληρη προικα, απλως αναφερθηκα στο γεγονος οτι γενικα τσιγγουνευονται να σου δωσουν ενα δειγματακι αν δεν κανεις καποια αγορα πανω απο 50 ευρω ή αν δε σε ξερουν.

ΑΛλωστε με τη λογικη του τζαμπατζη δε θα υπηρχαν οι εκστρατειες promotion που κανουν οι εταιρειες..;)

Η Lóreal μοιραζε ολοκληρα κουτια βαφων, σαν promotion και γενικα η loreal νομιζω τα σπαει απο πρωθητικες ενεργειες! Οπως και η Vodafonε! Τις προαλλες μοιραζε αριθμους τηλεφωνου μαζι με καποιο χρονο ομιλιας.. Αλλα στα καταστηματα, αγρονι ηγοραζαν!

Δημοσ.
Μολότοφ στα Χόντος τώρα!

Nαι όντως τις γλίτωσαν.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως όταν ένας υπάλληλος τα γράφει όλα στα @@ που δεν έχει κιολας,καταφέρνουν και του πίνουν το αίμα...Πως; Αφού δεν κάνει ούτε τα βασικά...

Δημοσ.
Nαι όντως τις γλίτωσαν.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως όταν ένας υπάλληλος τα γράφει όλα στα @@ που δεν έχει κιολας,καταφέρνουν και του πίνουν το αίμα...Πως; Αφού δεν κάνει ούτε τα βασικά...

"Size" matters...

Πάντα υπάρχει κάποιος που τα έχει μεγαλύτερα.:lol:

Δημοσ.

Είναι απλό. Όταν ξεκινά την δουλειά τα κάνει όλα όπως πρέπει. Μετά από λίγο καιρό, όταν δεν τον αφήνουν να πάει τουαλέτα την ώρα που πρέπει και όταν πάει πρέπει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα των πελατών που βρίσκετε στον 10ο όροφο και απαγορεύετε να πάει με το ασανσέρ, όταν ο κάθε όροφος δεν έχει τουαλέτες προσωπικού όπως πρέπει. Όταν πολλές φορές αναγκάζονται να πληρώσουν λάθη των πελατών, όταν εκτελούν και χρέη λογιστηρίου χωρίς να πληρώνονται υπερωρία... Τα ποιο απλά σου παρέθεσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...