Προς το περιεχόμενο

Αγενείς πωλήτριες

GIOTA BALASI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα πως από τις πωλήτριες πήγαμε στα σουβλάκια είναι άλλο θέμα :P

Το αν κάποιος πληρώνει το σουβλάκι 2.80€ ή 5€ είναι δικό του ζήτημα. Ξέρω που έχει σουβλάκια με 2.2€ (σουβλάκια που χορταίνεις με τα 3/4 αυτού και πολεμάς να το τελειώσεις), Red Bull με 1.70€ ή 2€ (μαγαζί ή περίπτερο), Coca Cola 330ml με 0.7€ και τα σχετικά.

Το θέμα δεν είναι πόσο κάνουν αλλά εσύ από που τα παίρνεις. Αν παίρνεις 700€ το μήνα και δεν σου φτάνουν και εξακολουθείς να πληρώνεις ένα σουβλάκι 3€ τότε σου αξίζει να το πληρώνεις τόσο. Όσοι είστε από Θεσσαλονίκη συγκρίνετε τιμές Σολωμονίδη και Ντερλικατέσεν. Στο πρώτο έχει 2.2€ και κουράζεσαι να το φας ενώ στο δεύτερο είναι τόσο μικρό που μπορείς να το φας από τη μύτη και κάνει το λιγότερο 3€. Και γιατί; "Επειδή έφαγες στο Ντερλικατέσεν, είσαι στον αφρό δικέ μου."

Δεν χρειάζεται να μπείτε στο 1ο σουβλατζίδικο που θα συναντήσετε για να φάτε.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στα hondos οι πωλήτριες σχηματίζουν πηγαδάκια, μιλάνε μεταξύ τους ή μάλλον φωνάζουν και αγνοούν τους πελάτες.

Βρες σε ποια ραφια ειναι αυτα που θες και παίρνε τα μονος σου! Εγω ετσι κανω αφου εχει καλυτερες τιμες απο καποιους αλλους (ισως πιο ευγενικους - δεν θα δωσω και 2 ευρώ παραπάνω για να μου πουνε ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!) Επίσης σου δίνει και μαντηλακια και αναπτήρες δώρο :lol: Πληροφορίες από το internet :-D

Δημοσ.
Τώρα πως από τις πωλήτριες πήγαμε στα σουβλάκια είναι άλλο θέμα :P

Το αν κάποιος πληρώνει το σουβλάκι 2.80€ ή 5€ είναι δικό του ζήτημα. Ξέρω που έχει σουβλάκια με 2.2€ (σουβλάκια που χορταίνεις με τα 3/4 αυτού και πολεμάς να το τελειώσεις), Red Bull με 1.70€ ή 2€ (μαγαζί ή περίπτερο), Coca Cola 330ml με 0.7€ και τα σχετικά.

Το θέμα δεν είναι πόσο κάνουν αλλά εσύ από που τα παίρνεις. Αν παίρνεις 700€ το μήνα και δεν σου φτάνουν και εξακολουθείς να πληρώνεις ένα σουβλάκι 3€ τότε σου αξίζει να το πληρώνεις τόσο. Όσοι είστε από Θεσσαλονίκη συγκρίνετε τιμές Σολωμονίδη και Ντερλικατέσεν. Στο πρώτο έχει 2.2€ και κουράζεσαι να το φας ενώ στο δεύτερο είναι τόσο μικρό που μπορείς να το φας από τη μύτη και κάνει το λιγότερο 3€. Και γιατί; "Επειδή έφαγες στο Ντερλικατέσεν, είσαι στον αφρό δικέ μου."

Δεν χρειάζεται να μπείτε στο 1ο σουβλατζίδικο που θα συναντήσετε για να φάτε.

Φίλε ο Ψωλομονίδης είναι πολύ κατώτερος σε ποιότητα κρεατικών σε σύγκριση με το Ντερλικατέσεν. Το σουβλάκι του είναι για τον σκύλο. Ο γύρος του, λιπαρός. Τέλος οι πίτες άψητες σαν ζυμάρι.

Δεν λέω γούστα είναι αυτά, αλλά στο Ντερλικατέσεν(αν περάσεις από κοντά και όχι delivery ), θα σου σερβίρει ζουμερό σουβλάκι.

Ο Ψωλομονίδης ποντάρει στην ποσότητα.

Αλλά η ουσία είναι, ότι σαν το σουβλάκι, το λουκάνικο, την πανσέτα, την μπριζόλα κ.α. που αγοράζεις από τον χασάπη σου και το ψήνεις εσύ, δεν βρίσκεις πουθενά!

Και η ευχαρίστηση είναι μεγαλύτερη όταν νιώθεις την οικονομία που κάνεις.

Δηλαδή, πώς εξηγείται η αύξηση της τιμής του γύρου? Ακρίβηναν και τα περισσεύματα των κρεάτων? :P

Υ.Γ.

Το Σαββατοβραδο, τρώω στο σπίτι μου και στην συνέχεια βγαίνω εξω να μου πιάσουν τον κώλο, πληρώνοντας μια μπύρα 7,5 ευρώ.

Από δω και στο εξής μόνο γάργαρο νερό Λουτράκι.:-(

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή, πώς εξηγείται η αύξηση της τιμής του γύρου? Ακρίβηναν και τα περισσεύματα των κρεάτων? :P

τσου, τα αδέσποτα έγιναν είδος υπό εξαφάνιση :P

Δημοσ.
το φαινομενο ειναι γενικο παιδια στην ελλαδα αυτο εχω καταλαβει.... και δεν αφορα μονο του πωλητες αλλα τους παντες.....

παραδειγμα.... καλοκαιρι μολις εχω ερθει απο βελγιο πρωτη μερα. μπαινω σε ενα φουρνο να παρω ενα πενιρλι που δεν εχουμε εδω....

ευα- καλημερα θα ηθελα ενα περνιρλι παρακαλω (συνηθεια απο το βελγιο βλεπετε)

πωλητρια-..... (δολοφονικο βλεμα βαζοντας το πενιρλι σε σακουλακι) τοσα ευρω....

ευα ευχαριστω γεια σας

πωλητρια (δολοφονικο βλεμα ακομα)

Κλασική περίπτωση οσφυαλγίας,ένα συμβάν βγάζει συμπέρασμα για μια χώρα.

Πληροφοριακά στο Παρίσι ήταν αγενέστατοι,απεφεύγαν να μιλήσουν αγγλικά ενώ έκανε μπαμ ότι γνώριζαν,

με ξετρακιάζανε στο δρόμο,για πολύ τράκα τσιγάρο όμως,οι ταρίφες αγενείς και προκλητικοί,ειδικά 2-3 που όταν ρώτησαν απο που; είπα Ελλάδα και άλλα όμορφα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ψάχναμε στο αεροδρόμιο μισή ώρα για την έξοδο,στις πληροφορίες δεν ήταν κανείς,

αν τυχών έβρισκες κάποιον(ποιο εύκολο να πιάσεις το Τζόκερ) ήταν ασαφής και βιαστικός,σ' έδιωχνε με λίγα λόγια,άκρη βγάλαμε απο έναν Βρεττανό,εμείς και άλλοι ξένοι.

Με λίγα λόγια απολίτιστοι οι Γάλλοι,καμιά σχέση ούτε με Ελλάδα αλλά ούτε με Αγγλία

ps:Ο γύρος φτιάχνεται απο την ελιτ των κρεάτων :π

Δημοσ.

Έτσι τους θυμάμαι και 'γω. Αν είναι έτσι και τα Χριστούγεννα θα τους μιλήσω για τον Β' παγκόσμιο και τη μάχη του Παρισιού.

-Την ποια;

-Ακριβώς.

Δημοσ.

Πάντως έχεις αγενείς ανθρώπους. Και όταν έχεις αγενείς ανθρώπους που γίνονται πωλητές έχεις αγενεις πωλητές.

υ.γ: δεν διάβασα όλο το νήμα.

Δημοσ.

καλα οι γαλλοιιιιιι το αγλαισμα της αγενιας.... και εχουν και το κολλημα με τα γαλλικα και δεν μιλαν αγγλικα τπτ... που να πας ομως να μιλησεις γαλλικα σε φλαμανδο.... εκει την γλιτωνεις δεν την γλιτωνεις την αναποδη λολ

Δημοσ.

Εγω θα ηθελα να θιξω και ενα αλλο θεμα εξαιρετικα σοβαρο και παρακαλω οι γυναικες του φορουμ να μου συμπαρασταθουν!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΩΝ? Μα ειναι δυνατον να τσιγγουνευονται να δωσουν ακομα και ενα δειγματακι απο ενυδατικη και να πρεπει οχι μονο να το ζητησεις αλλα να εχεις αγορασει κιολας κατι εκεινη τη στιγμη?

Αυτες τα κρατανε για να τα δωριζουν μετα σε φιλες και να κανουν τις καμποσες! Επισης τις συσκευασιες που στελνουν οι εταιρειες για να ειναι tester τις μοιραζονται μεταξυ τους, και ολα πανω στο σταντ ειναι αδεια!! ΟΙ εταιρειες δε το βλεπουν αυτο που γινεται? Πρεπει να εχεις κολλητη τη κοπελα που ειναι σε μια εταιρεια για να σου δωσει δωρακια και δειγματα που ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ.... Σπανια θα δεις ευγενεστατες πωλητριες να σε φουσκωνουν στα δειγματα....Οι περισσοτερες τα κρατανε για παρτη τους.....

Δημοσ.
εδω σε πρήζουν να δοκιμασεις παντως οτιδηποτε :P

χιιχιχιχ!!!!! ναι για να το παρεις..... αλλα για να στο δωσουν σε δειγμα,,,,,ουτε λογος!:P

Δημοσ.

@mariav ναι είναι τόσο σοβαρό το θέμα που προβάλλεις που θα το θέσω στην επόμενη ΓΣ της σχολής μου. Η μάλλον όχι εκλογές εδώ και τώρα.

Μια είναι η λύση. Ενημερωνόμαστε από πριν στο internet μέσω των forums . Οπότε δε χρειάζεται να ρωτάμε τους πωλητές. Κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να τους ενοχλούμε και να τσατιζόμαστε.

Δημοσ.
@mariav ναι είναι τόσο σοβαρό το θέμα που προβάλλεις που θα το θέσω στην επόμενη ΓΣ της σχολής μου. Η μάλλον όχι εκλογές εδώ και τώρα.

Μια είναι η λύση. Ενημερωνόμαστε από πριν στο internet μέσω των forums . Οπότε δε χρειάζεται να ρωτάμε τους πωλητές. Κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να τους ενοχλούμε και να τσατιζόμαστε.

Τι εννοεις? Για πες?!! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...