teo18480 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ καλημερα, ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχω ενα laptop toshiba 3 χρονια και μου παρουσιασε ενα προβλημα στο λογισμικο.προχθες katebasa kai ta καινουρια updates .τα xp ειναι κανονικα παντως . για κοιταχτε την εικονα.
TechFind Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον πρόκειται για εγγραφή σε κάποιο site (facebook?) ή σε κάποια υπηρεσία (microsoft?) ή κάποιο download... Συνήθως είναι έλεγχος για να αποφεύγονται τα αυτοματοποιημένα προγράμματα.
oneofthem Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ε υποθέτω πως ξέρει τη διαδικασία, το θέμα είναι από που έρχεται εγώ θα κοιτούσα προς spyware/trojans/κλπ καταρχήν
breddie Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 τεο μηπως κατεβασες καποιον flash player απο το facebook / myspace /hi5 κτλ κτλ? γιατι κατι μου βρωμαει για το worm koobface....
vagchrist Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 αυτο δεν ειναι των xp ψαξε για ιους παρασιτα και ολα τα συναφη προσεχε τις εγκαταστασεις σου διαβαζε τα ψιλα και οπου υπαρχει κανε custom install για να βλεπεις και να εχεις επιλογες στην εγκατασταση κανε ctr+alt+del να δεις τη τρεχει να καταλαβεις ποιο ειναι και μετα τερματισμο ψαξιμο το ονομα αρχειου και διαγραφη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.