andreas44m Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα σας. εχω connn-x στα 8 mbps εδώ και 4 μήνες. εδω και μια εβδομάδα κάθε απόγευμα από 17:30,18:00 ώρα έως και 12 με 1 το βράδι με πεθαίνει στις αποσυνδέσεις. δεν με αφήνει ούτε απλή πλοήγηση να κάνω.με το που πατάω να ανοίξει ο explorer στην αρχική σελίδα http://www.google.gr αποσυνδέεται.δεν μιλάμε καν για κατέβασμα. Το πρωί και μεχρι τις 5 6 το απογευμα δουλεύει ρολοι.κανενα προβλημα ,καμια αποσυνδεση. Τα χαρακτηριστικα του ρουτερ είναι noise margin 25 upstream,11 downstream \\ attenuation --> 37 upstream,36 downstream. Από τον ΟΤΕ μου ειπαν να κατεβω στα 4 mbps ή αν θέλω να αλλαξω σε καλύτερο router π.χ speedtouch ώστε να γλιτωσω από τις αποσυνδεσεις και να μεινω και στα 8 mbps. Εχω κανονικα συνδεσει σπλιτερ και δυο φιλτρα στις τηλεφωνικες συσκευες .καμια διαφορα όταν αποσυνδεω τις τηλεφωνικες συσκευες(12,13 το margin downstream). Καμια συμβουλη για το τι να κανω;ποιο ρουτερ ασυρματο μου προτεινετε,που να δουλευει τελεια στην γραμμη μου; Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 τσεκαρε τις ωρες του προβληματος που ειναι το margin.αν πεφτει χαμηλα ειναι λογικο να κανει disconect.για αρχη δοκιμασε χωρις τηλεφωνα αν και μαλον μια απο τα ιδια θα ειναι.μετα διαλεγεις.η πεφτεις σε πακετο για να εχεις μεγαλυτερο margin η το δηλωνεις βλαβη που σιγα μην το φτιαξουν η πραγματι περνεις speedtouch που ειναι πολυ πιο σταθερο για να δεις αν θα παιξει οκ.speedtouch 585 780 787 οτι θες αρκει να ειναι speedtouch.αμα δεν παιξει και αυτο σταθερα τοτε 4 mbps.
andreas44m Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.ψαχνω για ρούτερ speedtouch 585,για να δοκιμάσω την γραμμή.Αλλα δεν βρισκω πουθενά.όχι μόνο μεταχειρισμένο,αλλά ούτε και καινούριο.καμιά πηγή να αγοράσω ένα,εστω και μεταχειρισμένο θα ναι ευπρόσδεκτη. Δεν εχει ούτε ΟΤΕ!!! Ευχαριστώ.
andreas44m Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 δεν χρησιμοποιω καθολου p2p προγραμματα.εχω περασει το azureus,αλλα εχω μήνες να το χρησιμοποιήσω.μόνο rapidshare.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 και καποιο p2p να φταιγε θα το ειχε ολες τις ωρες οχι μονο τοτε.αρα κατι γινετε εκεινες τις ωρες και ψαξε βρεστο.σε πολλους εχει γινει.αλλοι επηρεαζονταν απο καλωδια ρευματα πχ φωτεινες πινακιδες αλλοι απο υγρασια διαφορα.για speedtouch τωρα που εχει δεν ξερω.κριμα να μην τα φερνουν πολοι στην ελλαδα.αντε να ανοιξουμε εμεις μια αντιπροσωπεια να τα τσεπωσουμε
firewalker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Τον συγκεκριμένο router τον έχουν δύο φίλοι μου και με το utorrent 1.8.1 ανοικτό κάνει συνεχώς αποσυνδέσεις και έλεγα μήπως.
andreas44m Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω για την βοηθεια.Σημερα στον ΟΤΕ απο κοντα,μου ειπαν οτι έχουν μερικά κομμάτια ακόμα.
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 νομιζω ειδ ακαι μια διαφημιση σημερα που δινουν speedtouch 585.ετσι μοθ φανηκε εκτος αν ειναι κανα baudtec.an den παιξει και με speedtouch τοτε 4 mbit διοτι να το δωσεις βλαβη και να βγαλεις ακρη δυσκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.