Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ητανε που ητανε χαλια οι δισκοι της seagate(μου εχουν καει 2 μεσα σε διαστημα 1,5 χρονων ενω οσοι wd πηρα δεν επαθαν τιποτα)τωρα μειωνουν και την εγγυηση!Μαλλον καταλαβαν και οι ιδιοι τους ποσο χαλια δισκους φτιαχνουν!

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Μαλλον καταλαβαν και οι ιδιοι τους ποσο χαλια δισκους φτιαχνουν!

δεν έχεις άδικο...

οι πρώτες παρτίδες 7200.11 500gb είχαν πρόβλημα και χτύπαγαν τρελά...

κάποια προβλήματα είχαν και οι 1TB ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρω το πρόβλημα των 1.5ΤΒ...

Δημοσ.

Εγώ πάλι ρε παιδιά όποιον WD είχα μου χτύπησε ενώ ότι Maxtor και Seagate ακόμα την παλεύουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. (έχω πάντως περίπου μισό χρόνο να πάρω σκληρό οπότε αν αναφέρεστε σε αυτό το διάστημα πάω πάσο :P )

Είναι και που θα τύχεις πιστεύω.

Δημοσ.

Για μένα, αδιάφορο...

Δε χρειάστηκα άλλωστε ποτέ την εγγύηση, αφού δε μου έχει παρουσιαστεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με δίσκους της εταιρείας.

Για κάποιους σίγουρα ήταν ένα + η παραπάνω εγγύηση, μα προσωπικά Seagate θα συνεχίσω να παίρνω, είτε με εγγύση είτε όχι. Ας την κάνουν και 1 χρόνο που λέει ο λόγος. :P

Δημοσ.

εμενα αυτο δε μου αρεσε

"η νέα περίοδος εγγύησης αντικατοπτρίζει καλύτερα τα σημερινά στάνταρ της βιομηχανίας παραγωγής σκληρών δίσκων"

δηλ οσο περναει ο καιρος ριχνουμε τα στανταρντ στη ποιοτητα κατασκευης για να αυξησουμε τη παραγωγη. κοινως, καντε backup αδερφια...

Δημοσ.
ναι αλλά αρκετοί επέλεγαν Seagate λόγω εγγύησης και όχι λόγω ταχύτητας τους σκληρού δίσκου...

for the record η WD έχει 5 χρόνια εγγύηση όχι μόνο στην Enterprise σειρά της (aka RE1,2,3) αλλά και στην Black Caviar

ποτέ δεν μου χρειάστηκε η εγγύηση είτε είχα WD είτε Seagate. Και οι δύο βγάζουν μια χαρά δίσκους. Είναι που θα πέσεις .-

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι μόνο που δεν μιλάμε μόνο για σένα...

για την πλειοψηφία τα 5 χρόνια εγγύησης ήταν κίνητρο για να επιλέξουν Seagate...

Δημοσ.
ναι μόνο που δεν μιλάμε μόνο για σένα...

για την πλειοψηφία τα 5 χρόνια εγγύησης ήταν κίνητρο για να επιλέξουν Seagate...

και; Είναι τα 3 δηλ μειονέκτημα; Από πότε; Τόσα δεν δίνουν κ οι άλλοι;

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 5 ήταν το πλεονέκτημα και η "δικαιολογία" αρκετών για την επιλογή τους...

γιατί όπως και να το κάνουμε οι δίσκοι της Seagate δεν είναι και οι γρηγορότεροι της αγοράς...

από την στιγμή που τα μειώνουν το χάνουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αν πάρω δίσκο (πιθανότατα 500GB+ τώρα πια), αν καεί, το τελευταίο πράγμα που θα με απασχολεί θα είναι η εγγύηση. Αρχικά θα κλαίω τα GB των πολύτιμων (ταινίες, σειρές, mp3 :P) δεδομένων που έχασα.

Επεξ/σία από tolis_01
Φραστικό λάθος. Ακόμα αναρωτιέμαι πως το "θα" μου βγήκε "και" :p
Δημοσ.

Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο,πάντα προτιμούσα δίσκους της WD.

Τώρα πια δεν θα έχω την παραμικρή "τύψη" για την προτίμησή μου αυτή...

Δημοσ.

Πω πω, ειχα μεινει παρα πολυ πισω!

Τον υπολογιστη τον εφτιαξα κοματι-κοματι (turboX απο Πλαισιο) και ειχα την εντυπωση οτι η εγγυηση ηταν για μονο ενα χρονο.

Αλλα ο ενας χρονος ειναι απο το πλαισιο ε?

Λογικα εχω την 5ετη εγγυηση απο Seagate?

Δημοσ.

WD: καλή ταχύτητα, μεγάλη θερμοκρασία, αρκετός θόρυβος, χτυπάνε και πιο εύκολα.

Seagate: το ακριβός αντίθετο απο WD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...