j11h Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ητανε που ητανε χαλια οι δισκοι της seagate(μου εχουν καει 2 μεσα σε διαστημα 1,5 χρονων ενω οσοι wd πηρα δεν επαθαν τιποτα)τωρα μειωνουν και την εγγυηση!Μαλλον καταλαβαν και οι ιδιοι τους ποσο χαλια δισκους φτιαχνουν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μαλλον καταλαβαν και οι ιδιοι τους ποσο χαλια δισκους φτιαχνουν! δεν έχεις άδικο... οι πρώτες παρτίδες 7200.11 500gb είχαν πρόβλημα και χτύπαγαν τρελά... κάποια προβλήματα είχαν και οι 1TB ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρω το πρόβλημα των 1.5ΤΒ...
Acid-Burn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάλι ρε παιδιά όποιον WD είχα μου χτύπησε ενώ ότι Maxtor και Seagate ακόμα την παλεύουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. (έχω πάντως περίπου μισό χρόνο να πάρω σκληρό οπότε αν αναφέρεστε σε αυτό το διάστημα πάω πάσο ) Είναι και που θα τύχεις πιστεύω.
SpyrosR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Για μένα, αδιάφορο... Δε χρειάστηκα άλλωστε ποτέ την εγγύηση, αφού δε μου έχει παρουσιαστεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με δίσκους της εταιρείας. Για κάποιους σίγουρα ήταν ένα + η παραπάνω εγγύηση, μα προσωπικά Seagate θα συνεχίσω να παίρνω, είτε με εγγύση είτε όχι. Ας την κάνουν και 1 χρόνο που λέει ο λόγος.
duende Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 εμενα αυτο δε μου αρεσε "η νέα περίοδος εγγύησης αντικατοπτρίζει καλύτερα τα σημερινά στάνταρ της βιομηχανίας παραγωγής σκληρών δίσκων" δηλ οσο περναει ο καιρος ριχνουμε τα στανταρντ στη ποιοτητα κατασκευης για να αυξησουμε τη παραγωγη. κοινως, καντε backup αδερφια...
elteo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλά αρκετοί επέλεγαν Seagate λόγω εγγύησης και όχι λόγω ταχύτητας τους σκληρού δίσκου... for the record η WD έχει 5 χρόνια εγγύηση όχι μόνο στην Enterprise σειρά της (aka RE1,2,3) αλλά και στην Black Caviar ποτέ δεν μου χρειάστηκε η εγγύηση είτε είχα WD είτε Seagate. Και οι δύο βγάζουν μια χαρά δίσκους. Είναι που θα πέσεις .-
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ναι μόνο που δεν μιλάμε μόνο για σένα... για την πλειοψηφία τα 5 χρόνια εγγύησης ήταν κίνητρο για να επιλέξουν Seagate...
elteo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ναι μόνο που δεν μιλάμε μόνο για σένα... για την πλειοψηφία τα 5 χρόνια εγγύησης ήταν κίνητρο για να επιλέξουν Seagate... και; Είναι τα 3 δηλ μειονέκτημα; Από πότε; Τόσα δεν δίνουν κ οι άλλοι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 τα 5 ήταν το πλεονέκτημα και η "δικαιολογία" αρκετών για την επιλογή τους... γιατί όπως και να το κάνουμε οι δίσκοι της Seagate δεν είναι και οι γρηγορότεροι της αγοράς... από την στιγμή που τα μειώνουν το χάνουν...
tolis_01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Πάντως αν πάρω δίσκο (πιθανότατα 500GB+ τώρα πια), αν καεί, το τελευταίο πράγμα που θα με απασχολεί θα είναι η εγγύηση. Αρχικά θα κλαίω τα GB των πολύτιμων (ταινίες, σειρές, mp3 ) δεδομένων που έχασα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2008 από tolis_01 Φραστικό λάθος. Ακόμα αναρωτιέμαι πως το "θα" μου βγήκε "και" :p
elteo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ...ειδικά εκεί που έχουν πέσει οι τιμές τους...
Wavemaster Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο,πάντα προτιμούσα δίσκους της WD. Τώρα πια δεν θα έχω την παραμικρή "τύψη" για την προτίμησή μου αυτή...
k_dinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Πω πω, ειχα μεινει παρα πολυ πισω! Τον υπολογιστη τον εφτιαξα κοματι-κοματι (turboX απο Πλαισιο) και ειχα την εντυπωση οτι η εγγυηση ηταν για μονο ενα χρονο. Αλλα ο ενας χρονος ειναι απο το πλαισιο ε? Λογικα εχω την 5ετη εγγυηση απο Seagate?
Nomedor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 WD: καλή ταχύτητα, μεγάλη θερμοκρασία, αρκετός θόρυβος, χτυπάνε και πιο εύκολα. Seagate: το ακριβός αντίθετο απο WD
vrodinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνω με Nomedor.Εχω τρεις Seagate,ο ενας απο το 2003 εσωτερικος και οι αλλοι δυο εξωτερικοι. No problemo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα