Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια κίνηση της Seagate που θα δυσαρεστήσει αρκετούς, είναι η ανακοίνωση της εταιρείας ότι από τις 3 Ιανουαρίου 2009, πολλά από τα προϊόντα της θα υποστούν αλλαγές στην πολιτική της εγγύησής τους.

Τι ακριβώς θα συμβεί όμως ; Η εγγύηση για όλους τους Consumer Electronic σκληρούς δίσκους της εταιρείας (συμπεριλαμβανομένων των Seagate Barracuda 7200, Momentus 7200 & Momentus 5400) θα μειωθεί στα 3 χρόνια από τα 5 χρόνια που είναι σήμερα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας, "η νέα περίοδος εγγύησης αντικατοπτρίζει καλύτερα τα σημερινά στάνταρ της βιομηχανίας παραγωγής σκληρών δίσκων".

Τα μόνα προϊόντα που δε θα επηρρεαστούν από αυτή την κίνηση είναι οι Enterprise Class σκληροί δίσκοι της Seagate, καθώς και οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι που ήδη έχουν 5ετή εγγύηση.

Source.png Πηγή: Hwbox.gr

Source.png Πηγή: Seagate

Source.png Πηγή: CDFreaks.com

Επεξ/σία από dimitris2006
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή μειώνεται και σε αυτούς που έχουν πουληθεί ήδη? Γιατί εγώ όταν πήρα το δίσκο μου ένα κριτήριο ήταν και τα 2 έξτρα χρόνια εγγύησης.. Απαράδεκτο αν γίνεται έτσι..

Δημοσ.
Δηλαδή μειώνεται και σε αυτούς που έχουν πουληθεί ήδη? Γιατί εγώ όταν πήρα το δίσκο μου ένα κριτήριο ήταν και τα 2 έξτρα χρόνια εγγύησης.. Απαράδεκτο αν γίνεται έτσι..

'Οχι, δεν γίνεται έτσι.

Για δίσκους αγορασμένους πριν τις 3 Ιανουαρίου 2009, ισχύει η 5ετής εγγύηση.

αφαιρεθηκαν καποια τρανταχτα σχολια, καθως απαγορευονται ειτε να υπαρχουν στην πηγη ειτε απο τo προσωπο που εκανε το ποστ

Ναι, έχεις δίκιο και εγώ πρόσεξα τα σχόλια που υπήρχαν στην πηγή, αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω αν έπρεπε να τα αφαιρέσω ή όχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

lol, να δω τώρα ποιος θα παίρνει Seagate, είναι που είναι ένα click πιο αργοί από τους υπόλοιπους δίσκους άλλων κατασκευαστών τώρα θα έχουν και 3 χρόνια όπως η πλειοψηφία? RIP Seagate...

Δημοσ.

Για να κανω το δικηγορο του διαβολου αν η seagate προσφεροντας 5ετη εγγυηση στους desktop σκληρους ειδε οτι δεν ανεβαινουν οι πωλησεις τοτε λογικο ειναι να ριξει την εγγυηση εκει που την εχουν και οι αλλοι.

Αν το σκεφτουμε λιγο πιο καχυποπτα μπορει να εχει σχεση το γεγονος οτι εχει εξαγορασει τη maxtor...

Δημοσ.
Για να κανω το δικηγορο του διαβολου αν η seagate προσφεροντας 5ετη εγγυηση στους desktop σκληρους ειδε οτι δεν ανεβαινουν οι πωλησεις τοτε λογικο ειναι να ριξει την εγγυηση εκει που την εχουν και οι αλλοι.

Αν το σκεφτουμε λιγο πιο καχυποπτα μπορει να εχει σχεση το γεγονος οτι εχει εξαγορασει τη maxtor...

+1, απόλυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

οι πωλήσεις της Seagate είναι σαν της WD νομίζω...

αυτοί οι 2 είναι στην κορυφή των σκληρών δίσκων...

Δημοσ.

Εγω παντως απο το 1998 και μετα, οποιος Seagate και να ειχα δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα απολυτως. Αντιθετα, μου εχουν χαλασει και Maxtor, και IBM (τωρα δε θυμαμαι πως λεγονται), και Western.

• Super Moderators
Δημοσ.
γιατί; 3 δεν έχει και αυτή;:devil:

ναι αλλά αρκετοί επέλεγαν Seagate λόγω εγγύησης και όχι λόγω ταχύτητας τους σκληρού δίσκου...

for the record η WD έχει 5 χρόνια εγγύηση όχι μόνο στην Enterprise σειρά της (aka RE1,2,3) αλλά και στην Black Caviar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...