Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση Windows XP σε RAID 0

manospower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα format σε 2 σκληρούς SATA RAID 0 που είναι και οι μοναδικοί που έχω στο pc μου και όταν βάζω το CD των Windows XP να κάνει boot από εκεί όταν ξεκινάει το pc για να κάνω την εγκατάσταση δε μου το βρίσκει και όταν βάζω το CD των Windows Vista ούτε πάλι μου κάνει boot. Έχω ένα bootable CD που η δουλειά του είναι μόνο να κάνει boot και το βάζω και τρέχει κανονικά με υποστήριξη για CD και μετά που το αλλάζω και βάζω το CD των XP και πατάω setup μου λέει ότι cannot run in ms-dos και όταν το αλλάζω και βάζω των Vista μου έχει μόνο ένα txt αρχείο που γράφει This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. Τι να κάνω βρε παιδιά πως θα εγκαταστήσω τα Windows και συγκεκριμένα τα XP που με ενδιαφέρουν περισσότερο; Σας παρακαλώ βοηθήστε.

Δημοσ.

θα πρεπει να μπεις sto bios και σαν πρωτο boot device να επιλεξεις το dvd drive

θα πρεπει να βαλεις απευθειας το cd των windows xp αν ειναι bootable θα σου βγαλει το μηνυμα press a key to boot from cd και θα μπει στην εγκατασταση των windows αν δεν ειναι bootable θα πρεπει να βρεις ενα cd των windows xp που να ειναι bootable

απο κει και περα για να σου βρει τον raid controller θα πρεπει να φτιαξεις μια δισκετα μεσα απο το cd της μητρικης σου

Δημοσ.

Εχεις φτιαξει το raid array?αν οχι τοτε συνβουλεψου το manual της μητρικης σου, αν ναι τοτε πρεπει κατα το ινσταλλ των win (αφου δηλωνεις να κανει βοοτ απο το cd) σου λεει πατα f6 να περασεις οδηγους scsi, raid, κλπ. τοτε πατας Φ6, βαζεις την δισκετα (την οποια πρεπει να εχεις φτιαξει απο πριν) με τους οδηγους του raid της μητρικης σου και τοτε θα σου δει την συσtοιχια raid (δηλαδη τους σκληρους) οπου θα την επιλεξεις για να κανεις την εγκατασταση των win

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...