Προς το περιεχόμενο

Eξυπηρέτηση Πλαισίου

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αν παρεκτραπείς θα σε ακινητοποιήσουν με το σώμα τους; Θα σε σφίξουν στα πλούσια.... γκου χου γκου χου μα τί βήχας είν τούτος :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Επίσης με κουράζει που μόλις μπείς σε ρωτάνε τι θέλεις... "εγώ γουστάρω να χαζέψω μόνος μου και αμα θέλω κάτι θα σε ρωτήσω".... ενώ αντίθετα στο Public στο fnac.. σε αφήνουν στην ελευθερία σου να δείς να πιάσεις να σκούσεις !!

Αυτό δείχνει οτι ενδιαφέροντε. Πολύ απλά απαντάς "Κοιτάω, αν χρειαστώ κάτι θα σε φωνάξω ευχαριστώ"

Σε ρωτάνε για να μη γυρνάς ασκόπος αριστερά και δεξιά εφόσον μπορούν να σε βοηθήσουν αν θες η ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο. Κατά 80% δεν πανε πελάτες για σουλάτσο. Κάτι θέλουν.

Δημοσ.

τα πλαισιο ειναι super απο εξυπυρετηση.αν πατε στα eshop και δειτε τις βαριεστημενες και ξυνες μουρες αυτων που καθονται στα γραφειακεια που περιμενεις να σε εξυπηρετησουν με καλη διαθεση και τους βλεπεις συμπεριφερονται λες και τους χρωστας λεμε.απο τα τηλεφωνα τους τι να λεμε,λες και περνεις σε κανα μπιλιαρδο-καφετερια:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
να είχαν και μεγαλύτερη ποικιλία στα προϊόντα τους θα ήταν τέλεια

Και αν διατηρούσαν την λεγόμενη εξυπηρέτησή τους σε όλα τα μαγαζιά με τον ίδιο τρόπο.

Δημοσ.

Σε αντίθεση με τα Multirama που άλλο δείχνουν κι άλλο κάνουν φυσικά και μιλάω για προσωπική εμπειρία για να μην παρεξηγούμαστε...

Δημοσ.

Το πλαισιο χωλαίνει στην διαχείρηση των αποθεμάτων του πιστεύω. Στα συν του η εξυπηρετικότητα, το σερβις, ο καφές. Στα πλην τα μελομακάρονα, το οτι χρεώνουν για αποστολή εκτός αθήνας όταν είναι μικρής αξίας το ποσό, το οτι στέλνουν με μεταφορική όταν κάτι είναι λίγο μεγάλο και η μικρή του ποικιλία.

Όσον αφορά τα αποθέματά του, υπάρχουν προϊόντα που είναι στη σελίδα χωρίς να τα έχουν στις αποθήκες τους εδώ και καιρό (χαρακτηριστικά και απο προσωπική εμπειρία, τροφοδοτικά enermax που πλέον είναι πάνω από 1 μήνα σε κατάσταση αναμονής χωρίς να αφαιρούνται από την σελίδα).Επίσης δεν ξέρουν τι απόθεμα έχουν στα μαγαζιά τους πολλές φορές (τροφοδοτικό να μην είναι διαθέσιμο στο ιντερνετ, να το έχουν όμως σε μαγαζί και μάλιστα σε 4-5 κομμάτια μιας και έτυχε να το δω, και στο τηλέφωνο να μου λένε οτι στο μαγαζί που εγώ το είδα να μην υπάρχει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...