Adam Mimikidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας, Απλά ήθελα να σας πω για την άψογη εξυπερέτηση όλων. Από απλούς πωλητές μέχρι και προϊσταμένους-διευθυντές καταστημάτων. Και αυτό γιατι ενιωσα την ανάγκη να το πω και να το μοιραστώ με όλους σας.
giorgiog13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Σιγουρα αλλοι δεν θα εχουν ιδιες εμπειριες!!Ειναι αναλογα και που θα πεσεις.Εδω στο Ηρακλειο παντως φημιζεται για την οχι και τοσο καλη του εξυπηρετηση...τουλαχιστον τα προηγουμενα χρονια!!τωρα κατι εχει αρχισει να κανει.Αν και δυστυχως ο συνεργατης τους για τις μεταφορες σε παραγγελιες απο ιντερνετ (παλι για Ηρακλειο μιλαμε) ειναι χαλια!! Υ.Γ. Νομιζω το ποστ ειναι σε λαθος κατηγορια!!
poihths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας, Απλά ήθελα να σας πω για την άψογη εξυπερέτηση όλων. Από απλούς πωλητές μέχρι και προϊσταμένους-διευθυντές καταστημάτων. Και αυτό γιατι ενιωσα την ανάγκη να το πω και να το μοιραστώ με όλους σας. εχεις δικιο φιλε... εμενα μου καναν και τσιμπου@@@κια οταν τους το ζήτησα... παντα ειναι εξυπηρετικοι σε όλα τους
androu Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ρωτάω για φλάς που έχουν (για φωτογραφικές) και με στέλνουν στα φλασάκια (Usb) .. Καλά δεν είναι φωτογραφικό κατάστημα αλλά ας τα βγάλουν απο το site τους αφού δεν ξέρουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 να είχαν και μεγαλύτερη ποικιλία στα προϊόντα τους θα ήταν τέλεια
PCharon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Από το κέντρο της Αθήνας όπου έχω εμπειρίες (Στουρνάρη κυρίως και Σύνταγμα) σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση και το aftersale είμαι πολύ ικανοποιημένος από όσα γεγονότα μου έχουν τύχει. Εκεί που δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος τον τελευταίο καιρό είναι η ποικιλία και η διαθεσιμότητα κάποιων προϊόντων από τα καταστήματα. Έτυχε να πάω πολλές φορές έτοιμος να αγοράσω κάτι που υπήρχε στην έκθεση του καταστήματος και δεν ήταν διαθέσιμο παρά μόνο με παραγγελία. Ομοίως από τα προϊόντα που εκτίθονται στο διαδίκτυο ελάχιστα μου έχει τύχει να βρω στο κατάστημα. Μόνο αναλώσιμα και δευτερεύοντα βρίσκω. Αρχίζει και μου θυμίζει e-shop, μόνο που το δεύτερο έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και σε κάνει να "γουστάρεις" να διαλέγεις και να παραγγέλνεις...
petros8723 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Σαφως και το E-shop εχει μεγαλυτερη ποικιλια αλλα αμα χρειαστεις κατι μετα καηκες. Ενω το ΠΛΑΙΣΙΟ στο αλλαζουν αμεσως και χωρις ιστοριες και αυτο το προτιμω απο την ποικιλια .
mavroulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τα μελομακάρονα τους όμως δεν είναι και τόσο καλά...
androu Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Επίσης με κουράζει που μόλις μπείς σε ρωτάνε τι θέλεις... "εγώ γουστάρω να χαζέψω μόνος μου και αμα θέλω κάτι θα σε ρωτήσω".... ενώ αντίθετα στο Public στο fnac.. σε αφήνουν στην ελευθερία σου να δείς να πιάσεις να σκούσεις !!
koprodogis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τα μελομακάρονα τους όμως δεν είναι και τόσο καλά... Οντως ουτε εμενα μου αρεσαν, ασε που ειναι πολυ μικρα. Θα προτεινα να τα αλλαξουν μιας και τα μπισκοτακια ειναι πολυ καλα
poihths Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 και οι γυναικες φυλακες στις εισοδους.. ειναι σαν κροκοδειλοι ας βαλουν κανα μοντελο .... οι τσιγκουνηδες
kantaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 και οι γυναικες φυλακες στις εισοδους.. ειναι σαν κροκοδειλοι ας βαλουν κανα μοντελο .... οι τσιγκουνηδες xa xa xa xa xa σωστος
androu Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 αμα βάλουν μοντέλο όμως ολοι θα κάθονται στην είσοδο ενώ τώρα προχωράς τρέχοντας προς τα ενδότερα για να μην τις βλέπεις
giorgiog13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 και οι γυναικες φυλακες στις εισοδους.. ειναι σαν κροκοδειλοι ας βαλουν κανα μοντελο .... οι τσιγκουνηδες Ειναι πολιτικη του καταστηματος να εχει μονο γυναικες για "ασφαλεια"??Και στο Ηρακλειο ανεκαθεν γυναικες ειχαν-εχουν!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.