xakerdo7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα ρε μαγκες,μηπως ξερετε να μου πειτε πως λειτουργουν τα ΑΤΜ των τραπεζων σε κωδικα C++????
xakerdo7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Server(db) --> Clients Τι ειναι αυτο?
georgemarios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Εξαρταται τα μηχανηματα, δεν ειναι ολα ιδια. Συνηθως, δηλαδη παντα, η εταιρια που κατασκευαζει τα μηχανηματα παρεχει SDK και documentation μαζι με samples. Στην εταιρια που δουλευω ας πουμε, τα ATM παιζουν με .ΝΕΤ Συμπερασμα, πας στη σελιδα της εταιριας κατασκευης και κατευαζεις docs......
lillyk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αν μπορειτε παιδια πειτε μου και μενα πως στο καλο λειτουργουν...
Evgenios1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τι θελετε?? να φτιαξετε ενα εικονικο ΑΤΜ με το οποιο θα στειλετε εικονικα λεφτα?? Μηπος πρεπει να ξυπνισετε? Αυτοι που μπορουν να το κανουν , το κανουν και δε λενε τπτ
WordUp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 E, λογικά τα ΑΤΜs είναι clients και συνδέονται σε έναν σέρβερ που έχει πάνω την database με τα λεφτά του κάθε χρήστη. Αν, βέβαια βάλεις κάρτα άλλης τράπεζας, τότε λογικά με SSH HTTPS και δεν ξέρω και γω τι άλλη κρυπτογράφηση τραβάει δεδομένα από την αντίστοιχη database.
georgemarios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αυτο που ειπε ο Evgenios1 οταν πας να δουλεψεις πανω σε αυτα τα μηχανηματα, θα περασεις απο εκπαιδευση. Αυτος που ηδη δουλευει σε εταιρια που ασχολειται με τετοια πραγματα ΔΕΝ θα σου δωσει κωδικα, ο κωδικας ανηκει στην εταιρια. Και φυσικα δεν υπαρχουν απλα παραδειγματακια για το πως δουλευουν, εμπειρικα σου λεω αυτες οι εφαρμογες ειναι περιπλοκες. Και φυσικα, λογω της ευαισθησιας που υπαρχει στο θεμα (εχεις να κανεις με λεφτα, καταλαβαινεις...) το να αλλαξεις μια εφαρμογη σε ενα ΑΤΜ ειναι περιπλοκη διαδικασια (και δε γινεται φυσικα απ εξω, εκει που πανε οι πελατες. Και διαφερουν απο μηχανημα σε μηχανημα, και απο τραπεζα σε τραπεζα. Θες να μας πεις τι σε ενδιαφερει να πετυχεις; Αν θες να μαθεις απλα απο περιεργεια, θα ελεγα πιασε κατι αλλο. Θες να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο;
lillyk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 vasika ena project 8elw na paradwsw..kai 8a i8ela na ma8w an mporouse kaneis na me voi8isei.. http://students.ceid.upatras.gr/~stamos/cpp/merosB_2008_2009.pdf
RubiksCube Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 vasika ena project 8elw na paradwsw..kai 8a i8ela na ma8w an mporouse kaneis na me voi8isei.. Γενικά από την εμπειρία μου, μπορείς να έχεις αρκετή βοήθεια όταν έχεις μια συγκεκριμένη προγραμματιστική απορία, αλλά όχι όταν έχεις μια τόσο γενικού τύπου. Όσο για το project από τα λίγα που διάβασα δεν νομίζω ότι ο κώδικας που σου ζητείται να γράψεις έχει σχέση με έναν κανονικό ΑΤΜ κώδικα, απλά πρέπει να κάνεις ένα απλό simulation. Πάντως στο βιβλίο deitel, Java How to program νομίζω έχει ένα παρόμοιο παράδειγμα (δεν θυμάμαι αν έχει γραφικά.)
johnnyestia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Το project είναι πολύ συγκεκριμένο lillyk, δεν χρειάζεται να ξέρεις κάτι παραπάνω από τις μεθόδους προγραμματισμού που μαθαίνετε στην σχολή.
GIANNISPATRA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Καλά μη μιλήσω για τις μεθόδους που "μαθαίνουμε" Τέλος πάντων στου deitel λέει ολοκληρωμένη τη λειτουργία ενός ATM λίγο άσχετο βέβαια με το project το οποίο δεν ζητάει τόσο περίπλοκα πράματα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.