Ozone Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 η τηλεωραση μου υποστιριζει hdmi και θελω να συνδεσω το νεο macbook. δεν εχει dvi ομως και αναγκαστηκα θελω converter απο dvi σε HDMI μπορει να γινει αυτο??
haHa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 η τηλεωραση μου υποστιριζει hdmi και θελω να συνδεσω το νεο macbook. δεν εχει dvi ομως και αναγκαστηκα θελω converter απο dvi σε HDMI μπορει να γινει αυτο?? Λογικα ναι, αλλα θα θελεις ξεχωριστο καλωδιο για τον ηχο..(γιατι απο hdmi περναει κανονικα κ ηχος)
giorgos_k Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει(συμπτωματικά έχω ενα στη κατοχή μου) converter απο dvi-->hdmi! Λογικά θα βρείς σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών κλπ...
Ozone Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 για τον ηχο εχω το καλωδιο. @giorgos_k μπορεις να το δοκιμασεις αν λειτουργει καλα?
giorgos_k Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχώς το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι dvi σε hdmi κατ'ευθείαν κ στο σπίτι δεν μου βρίσκεται καλώδιο dvi-->dvi για να δοκιμάσω το ανταπτοράκι..με τη πρώτη ευκαιρία πάντως θα το δοκιμάσω κ γω απο περιέριγεια ;-)
Ozone Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχώς το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι dvi σε hdmi κατ'ευθείαν κ στο σπίτι δεν μου βρίσκεται καλώδιο dvi-->dvi για να δοκιμάσω το ανταπτοράκι..με τη πρώτη ευκαιρία πάντως θα το δοκιμάσω κ γω απο περιέριγεια ;-) εγινε. ευχαριστω παντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.