Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ με wireless???

ge0rge007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας!!!

Έχω πρόβλημα με το wireless...Μου βρίσκει την σύνδεση που θέλω κανονικά αλλά δεν με αφήνει να συνδεθώ!Εγώ έχω ubuntu 8.10 σε ένα laptop Lenovo T61 και ο άλλος υπολογιστής (αυτός που δίνει το wireless) είναι Toshiba κάτι:X και έχει windows vista.Δεν ξέρω γιατί δεν με αφήνει να συνδεθώ αφού βάζω όλα τα στοιχεία σωστά...Έχω κάνει πολλές προσπάθειες μέχρι τώρα αλλά τίποτα,κάθε φορά κάνει προσπάθεια να συνδεθεί και μετά απο λίγο μου βγάζει και καλά να ξαναβάλω password και μέθοδο κρυπτογράφησης(τους έχω δοκιμάσει όλους αλλα δεν γίνεται τίποτα).Μήπως μπορείται να φανταστείτε τι πάει στραβά?Με το ίδιο λαπτοπ πάντως όταν παλιότερα είχα προσπαθήσει να συνδεθώ με windows xp όλα ήταν οκ.

Ευχαριστώ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

network-config ειναι η δικια μου προταση

ελαφρυ και easy to maintennace

αλλες προτασεις

gnome-netwok-admin (για gnome)

knetworkconf (για kde)

-----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 01 : 29 : 41-----

Μαλλον γιατι ο network manager τα εφαγε τα ψωμια του!

Αντικατεστησε τον αμεσα με το wicd

http://wicd.sourceforge.net/download.php

τον δοκιμασα τωρα μετα την προτροπη σου

αλλα κατι κουλο γινεται

ενω ξεκιναει σα δεμονας κατα την εκινηση δεν βλεπει το δυκτιο

internet εχω κανοικα (ενσυρματο) απλα δεν το βλεπει:confused:

Προσπάθησα να βάλω το wicd αλλά δεν μπορώ...Κάνω ακριβώς τις οδηγίες αλλά δεν μου το βγάζει στο synaptic...???Οπότε είπα να προσπαθήσω να βάλω το network-config,το βρήκα στο synaptic,το έκανα install αλλά μετα απο restar ξεκίνησε ξανά του gnome.Ποιά πακέτα πρέπει να διαγράψω απο synaptic για να μπορέσω να χρησιμοποιείσω το network config?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...