ge0rge007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας!!! Έχω πρόβλημα με το wireless...Μου βρίσκει την σύνδεση που θέλω κανονικά αλλά δεν με αφήνει να συνδεθώ!Εγώ έχω ubuntu 8.10 σε ένα laptop Lenovo T61 και ο άλλος υπολογιστής (αυτός που δίνει το wireless) είναι Toshiba κάτι και έχει windows vista.Δεν ξέρω γιατί δεν με αφήνει να συνδεθώ αφού βάζω όλα τα στοιχεία σωστά...Έχω κάνει πολλές προσπάθειες μέχρι τώρα αλλά τίποτα,κάθε φορά κάνει προσπάθεια να συνδεθεί και μετά απο λίγο μου βγάζει και καλά να ξαναβάλω password και μέθοδο κρυπτογράφησης(τους έχω δοκιμάσει όλους αλλα δεν γίνεται τίποτα).Μήπως μπορείται να φανταστείτε τι πάει στραβά?Με το ίδιο λαπτοπ πάντως όταν παλιότερα είχα προσπαθήσει να συνδεθώ με windows xp όλα ήταν οκ. Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μαλλον γιατι ο network manager τα εφαγε τα ψωμια του! Αντικατεστησε τον αμεσα με το wicd http://wicd.sourceforge.net/download.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Θα το δοκιμάσω! Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 network-config ειναι η δικια μου προταση ελαφρυ και easy to maintennace αλλες προτασεις gnome-netwok-admin (για gnome) knetworkconf (για kde) -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 01 : 29 : 41----- Μαλλον γιατι ο network manager τα εφαγε τα ψωμια του!Αντικατεστησε τον αμεσα με το wicd http://wicd.sourceforge.net/download.php τον δοκιμασα τωρα μετα την προτροπη σου αλλα κατι κουλο γινεται ενω ξεκιναει σα δεμονας κατα την εκινηση δεν βλεπει το δυκτιο internet εχω κανοικα (ενσυρματο) απλα δεν το βλεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Προσπάθησα να βάλω το wicd αλλά δεν μπορώ...Κάνω ακριβώς τις οδηγίες αλλά δεν μου το βγάζει στο synaptic...???Οπότε είπα να προσπαθήσω να βάλω το network-config,το βρήκα στο synaptic,το έκανα install αλλά μετα απο restar ξεκίνησε ξανά του gnome.Ποιά πακέτα πρέπει να διαγράψω απο synaptic για να μπορέσω να χρησιμοποιείσω το network config? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Το network manager, που δυστυχως περιλαμβανεται στα μεταπακετα gnome και kde πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Το εκανα διαγραφη οκ, το θεμα ειναι που θα βρω τωρα το καινουργιο? Δεν υπαρχει πουθενα, μονο στο συναπτικ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.