Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέσα και ο ΕΣ στο κυνήγι ώστε να χαρούν τα φανταράκια λίγο κρέας. Και μάλιστα ενώ κυνηγάμε θα κάνουμε και σκοινάκια για να δέσει το γλυκό :lol: PS: Όσο αναφορά τα ζώα... ξέρετε πόση ώρα μπορεί να τυραννήσει μία γάτα μια σαύρα μέχρι να την φάει, βγάζοντας ένα έντερο κάθε φορά από την ανοιγμένη της κοιλιά; Ξέρετε πόσο θανάσιμα μπορεί να σκοτώσει ένα αδέσποτο κάποιο μωρό που βρέθηκε σε λάθος μέρος την λάθος στιγμή; Ξέρετε πόσο βίαια (και συνάμα ύπουλα) μπορεί να σκοτώσει ένα φίδι που μπήκε μέσα στην μπλούζα σου όταν εσύ έπαιζες στο δάσος/στην εξοχή; Για να μην μιλήσω για μερικά μυρμήγκια (ναι καλά διαβάζετε, μυρμήγκια) που κάνουν ντου και μπαίνουν μέσα στο στόμα σου,στην μύτη σου, στα αυτιά σου επειδή η σκηνή που έστησες βρίσκεται κοντά στην φωλιά τους και έχεις στο πιάτο σου έναν θάνατο αηδιαστικότερο ακόμα κι από το κρέμασμα ενός ζώου (ειδικά με ένα μικρό background που να δείχνει πόσο αμέριμνα ξεκινούσε κάποιος την εκδρομή του, τις ευχές που έδιναν οι δικοί του μιας και είχαν ένα κακό προαίσθημα, πόσο χαρούμενος και καλός άνθρωπος ήταν και με slow-motion στις επίμαχες σκηνές επίθεσης και εννοείται με την κατάλληλη μουσική επένδυση μερικοί θα μισήσουν γενικώς τα μυρμήγκια). Αλλά ΟΚ, αυτά τα μυρμήγκια είναι στην Αυστραλία, την έχουμε γλυτώσει δηλαδή αλλά δεν έχει σημασία. Μην κοιτάμε μόνο την χώρα μας και την πάρτη μας, ας το πάμε λίγο γενικά το θέμα. All in all, μην βλέπετε μονόπλευρα το θέμα ή όπως σας βολεύει. Να βλέπετε και τις δύο μεριές και να συγκρίνετε τα "κακά" και των δύο πλευρών, μην επιλέγετε αυτά που σας αρέσουν μονάχα. Και τότε ίσως να μπορείτε να φάτε το κρέας σας πιο εύκολα γιατί όπως όλα τα ζώα δεν είναι ύπουλα/ψυχρά, έτσι και όλα τα σφαγεία/άνθρωποι δεν είναι το ίδιο! Ας μη Rollάρουμε το Topic. Άλλωστε δεν είμαι οικολόγος, και δε θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω.. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! Μετά απο ενα τέτοιο Video δε πίστευα οτι ΚΑΝΕΝΑΣ αντιδραστικός (aka Thresh) δε θα ήταν απο την άλλη όχθη, κι' όμως έπεσα έξω Πίστευα οτι είμαστε τόσο άθλιο είδος επειδή πάνω απ' όλα δεν γνωρίζαμε ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ (Όχι, δεν είχα αναρωτηθεί πως σκατά φτάνει το κρέας και ο κιμάς στο πιάτο μου). Τώρα πια εχω ΚΑΘΕ λόγο και ΚΑΘΕ ελευθερία να μισώ τους γύρω μου, να εκδικούμαι, να βιάζω τον αδύναμο οταν μπορώ, να είμαι επιφυλακτική, και πάνω απ'όλα να μη νοιάζομαι για το πόνο των συνανθρώπων (Μιας και το κάνει όλος ο πλανήτης νόμιμα) Γουστάρω..μου έφυγε ενα βάρος..HAIL SLAUGHTERHOUSES! HAIL WAR! HAIL HATE! ..και ο νοών νοείτω. /Μαράκι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Farcry>Thresh στην αντιλογία και στην αντιδραστικότητα... (oops sorry, το post είναι αυτομάτως αντιδραστικό lol )
john2gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ας μη Rollάρουμε το Topic. Άλλωστε δεν είμαι οικολόγος, και δε θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω.. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! Μετά απο ενα τέτοιο Video δε πίστευα οτι ΚΑΝΕΝΑΣ αντιδραστικός (aka Thresh) δε θα ήταν απο την άλλη όχθη, κι' όμως έπεσα έξω Πίστευα οτι είμαστε τόσο άθλιο είδος επειδή πάνω απ' όλα δεν γνωρίζαμε ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ (Όχι, δεν είχα αναρωτηθεί πως σκατά φτάνει το κρέας και ο κιμάς στο πιάτο μου). Τώρα πια εχω ΚΑΘΕ λόγο και ΚΑΘΕ ελευθερία να μισώ τους γύρω μου, να εκδικούμαι, να βιάζω τον αδύναμο οταν μπορώ, να είμαι επιφυλακτική, και πάνω απ'όλα να μη νοιάζομαι για το πόνο των συνανθρώπων (Μιας και το κάνει όλος ο πλανήτης νόμιμα) Γουστάρω..μου έφυγε ενα βάρος..HAIL SLAUGHTERHOUSES! HAIL WAR! HAIL HATE! ..και ο νοών νοείτω. /Μαράκι.. Δεν έχεις καταλάβει κάτι σημαντικό. Ότι θέλοντας και μη μπορείς να πληγώσεις κάποιον χωρίς καν να το θέλεις κι εδώ κρύβεται η όλη ειρωνεία της νέας στάσης που πας να υϊοθετήσεις. Και γούστο σου καπέλο σου βασικά αν θα εκμεταλλευτείς κάποιον ή αν βιάσεις τον αδύναμο (πρόσεχε γιατί ο αδύναμος μπορεί τελικά να βιάσει εσένα αφού μπορεί αφενός να τον είχες κόψει διαφορετικά και να την πιεις, αφετέρου να ήρθαν έτσι τα πράγματα που να σε έχει του χεριού του) ή στην τελική αν γίνεις χορτοφάγος. Δεν είναι τυχαίο το "Η ζωή είναι ένα μπούμερανκ" άλλωστε. Επίσης σε όλους τους τομείς υπάρχουν οι "γύφτοι" και τα "παρτάλια". Έτσι λοιπόν θα έπρεπε να μην ντύνεσαι καθόλου, να μην σπαταλάς το ρεύμα για να τα τσεπώνουν τα μεγάλα κεφάλια της ΔΕΗ, να μην κάνεις αναβαθμίσεις αφού μια εταιρεία μπορεί να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που διαθέτει σε σχέση με τον ανταγωνισμό ώστε να ανέβουν οι μετοχές τους και μόνο (κοινώς να πάρουν το τρίτο σκάφος που είχαν βάλει στο μάτι), να κόψεις το τηλέφωνο αφού ο ΟΤΕ έγινε πλέον ιδιωτική επιχείρηση και ζημιώνεται στην ουσία η χώρα σου από αυτό το πράγμα, να μην αγοράζεις δώρα για το αγόρι σου/ τις φίλες σου την στιγμή που αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να τα δώσεις σε μια Unicef για τα παιδιά που πραγματικά τα έχουν ανάγκη κλπ κλπ κλπ. Ξαναλέω, μην τα βλέπετε τα πράγματα μονάχα έτσι όπως σας συμφέρει γιατί καταντάτε να βλέπετε το δέντρο και να χάνετε το δάσος
xatzis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που έκλαψα βλέποντας κάποια ταινία.. Είχα ρίξει όμως πολλή κλάμα από την συγκινήση τότε που πήραμε το ευρωπαϊκό!
panther_512 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω ότι oι μοναδικές φορές που παραλίγο να κλάψω σε ταινία ήταν στο "Leon" και στο "The Big Blue". Και στην "Αρκούδα" (L'Ours) είχα συγκινηθεί πολύ.
Coma_Black Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Η Ζωή είναι ωραία - la vita e bella ( http://www.imdb.com/title/tt0118799/ )
pabou13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Συγκινηθηκα αρκετα στην ταινια "The Life of David Gale" Ειδικα προς το τελος
wise_hunch Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Στα Closer,Lost in translation,the hours,Moulin Rouge,Requiem for a dream και στο The Life of David Gale,συγκλονιστική ταινία
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Seven Pounds.Μόλις την είδα.Πέρασε τουλάχιστον 1 ώρα για να αρχίσω να καταλαβαίνω αλλά κατάφερε τελικά να με λυγίσει και το άξιζε 8,5/10 της βάζω.
mpougelofatsa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω συγκινηθεί σε αρκετές ταινίες.Περισσότερο όμως σε αυτές: Το ημερολόγιο(The notebook) Κεραυνοβόλος έρωτας(A walk to remember) Η πόλη των αγγέλων(City of angels) Στη σκιά του έρωτα(If only) Χαμένες αγάπες(Message in a bottle) Βαμμένο πέπλο(The painted veil) Και μία τελευταία The cure.Αυτήν την ταινία την είχα δει πριν περίπου 10 χρόνια στην τηλεόραση κ δεν την έχω ξαναπετύχει από τότε.Με είχε συγκινήσει τόσο που την θυμάμαι ακομα! http://www.imdb.com/find?s=all&q=the+cure
ktzelina Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γενικά ταινίες με ζωάκια με κάνουν να κλαίω,το free willy για παράδειγμα.αχ!
Coma_Black Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε όμως αυτη η ταινία όποτε την βλέπω με πιάνει μελαγχολία και νοσταλγώ τα παιδικά μου χρόνια.. Η καλύτερη ταινια παραμύθι που υπήρξε ποτέ HOOK( http://www.imdb.com/title/tt0102057/ ) και φυσικά με απίστευτες ερμηνείες απο όλους τους ηθοποιούς.. Κατι που έμαθα πρόσφατα για αυτη την σκηνή ( ) στον ρόλο του πειρατή που ρίχνουν στο κουτί είναι η Glenn Close απορώ πως μου ξέφυγε αυτό τόσα χρόνια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.