Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπα, ολα αυτά δεν αξίζουν μια...

Το περισσότερο κλάμα που έριξα τελικά ήταν σε αυτήν εδω τη ταινία, την οποία βρήκα στο Signature του χρήστη Poulinos.........

Το έβαλα να το δω λίγο και δεν άντεξα.....!!!

Ειλικρινά συγκινήθηκα!!!

Θα προσπαθήσω να το δω αύριο......

Δημοσ.
Δηλαδη κοβετε το κρεας?...

Το είδες και κάνεις μια τόσο ανούσια ερώτηση?

Κοίτα, απο μεριά μου..ΜΑ τη παναγία να μη ξαναβρώ κρέας στα Super Market και στους χασάπηδες..

Εαν γουστάρουμε κρέας να παμε για κυνήγι..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Ελα , έλα για να μιλήσουν και οι γνωστοί άγνωστοι ...

Λεπόν η πρώτη ταινία στην οποία αιφνιδιάστηκα πρέπει να ήταν το τοπ γκαν - χαχαχαχα - χωρίς πλάκα!

Ακολουθεί σημαντικό spoiler lol

...η σκηνή όπου διαπιστώνεται ο θάνατος του Γκουζ..

Αααχ , τι ωραία χρόνια ...

..τώρα πρέπει να σκεφτώ και μια ταινία με την οποία θα προστατέψω την ευαίσθητη πλευρά μου , δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του σκληρού που λυγίζει πάνω σε μια σκηνή πάθους/έκστασης , χμ.. (σκέφτομαι) ... :

Δημοσ.

Πολύ δυνατή σκηνή, και πολύ καλή ταινία γενικά. Θεός ο Pacino!

-----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 01 : 39 : 35-----

Το είδες και κάνεις μια τόσο ανούσια ερώτηση?

Κοίτα, απο μεριά μου..ΜΑ τη παναγία να μη ξαναβρώ κρέας στα Super Market και στους χασάπηδες..

Εαν γουστάρουμε κρέας να παμε για κυνήγι..

/Koritsi_Gia_PC

Δεν έχω δει όλο το Earthlings ακόμα, άλλα αν είσαι σαρκοφάγο ον δεν 'κόβεις' με ενα ντοκουμαντέρ... Αλλό το να τηρανάς ένα ζωο για την πλάκα (ταύροι στην Ισπανία κτλ κτλ) και άλλο να ικανοποίεις μια φυσική ανάγκη του Ανθρώπου :-)

Δημοσ.

Εκτος απ το κρεας τα ζωα χρησιμευουν και σε αλλα πραγματα πχ. δερμα. Αρα, οσοι ξαφνικα εγιναν οικολογοι μετα απ αυτο το ντοκυμανταιρ, θα πρεπει να κοψουν και τα δερματινα ρουχα...

Δημοσ.
Ελα , έλα για να μιλήσουν και οι γνωστοί άγνωστοι ...

..τώρα πρέπει να σκεφτώ και μια ταινία με την οποία θα προστατέψω την ευαίσθητη πλευρά μου , δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του σκληρού που λυγίζει πάνω σε μια σκηνή πάθους/έκστασης , χμ.. (σκέφτομαι) ... :

+1

όντως σε τέτοιες σκηνές ένας ηθοποιός δείχνει τι καμπανέλια κουβαλά γιατί είναι πολυ δύσκολο σε μονολόγους ταινίας να βγείς τόσο γαμάτος ειδικά σε ρόλο

τυφλού..

Δημοσ.
Δεν έχω δει όλο το Earthlings ακόμα, άλλα αν είσαι σαρκοφάγο ον δεν 'κόβεις' με ενα ντοκουμαντέρ... Αλλό το να τηρανάς ένα ζωο για την πλάκα (ταύροι στην Ισπανία κτλ κτλ) και άλλο να ικανοποίεις μια φυσική ανάγκη του Ανθρώπου :-)

Sorry, ΕΑΝ πρόσεξες τη γίνεται στα σφαγεία..είναι ΠΟΛΥ χειρότερο κατα τη γνώμη μου απο αυτά που κάνουν στους ταύρους..

Εαν πρόσεξες, γυρνάνε τα ζώα ανάποδα, τους κόβους τους λαιμούς, τα στραγγίζουν, τα κρεμάνε σε τσιγκέλια..τα ζώα κάνουν 50 λεπτά κύκλους μέχρι να κομματιαστούν ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΑ! Κουνιούνται και μουγκρίζουν! Ναί..το κάρφωμα ενός ταύρου 5 και 6 και 10 φορές είναι Soft κατα τη γνώμη μου! :mad:

Και εαν μπείς στο πετσί της υπόθεσης, το θέμα δεν είναι οτι το κάνουμε για την ανάγκη μας..αλλα έχει γίνει μια ψυχρή επιχείρηση με άπειρες ΖΩΕΣ ζώον! Δεν είπα να μη τρώμε κρέας! Είπα να κλείσουν αυτά τα μπ__ρδέλα! :mad:

Ήταν ξεκάθαρο αυτό που Postαρα, εαν γουστάρουμε κρέας και δέρμα και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο τα ζώα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας να πάμε για κυνήγι..

/Μαρία!

Δημοσ.

Μέσα και ο ΕΣ στο κυνήγι ώστε να χαρούν τα φανταράκια λίγο κρέας. Και μάλιστα ενώ κυνηγάμε θα κάνουμε και σκοινάκια για να δέσει το γλυκό :lol: :lol:

PS: Όσο αναφορά τα ζώα... ξέρετε πόση ώρα μπορεί να τυραννήσει μία γάτα μια σαύρα μέχρι να την φάει, βγάζοντας ένα έντερο κάθε φορά από την ανοιγμένη της κοιλιά; Ξέρετε πόσο θανάσιμα μπορεί να σκοτώσει ένα αδέσποτο κάποιο μωρό που βρέθηκε σε λάθος μέρος την λάθος στιγμή; Ξέρετε πόσο βίαια (και συνάμα ύπουλα) μπορεί να σκοτώσει ένα φίδι που μπήκε μέσα στην μπλούζα σου όταν εσύ έπαιζες στο δάσος/στην εξοχή; Για να μην μιλήσω για μερικά μυρμήγκια (ναι καλά διαβάζετε, μυρμήγκια) που κάνουν ντου και μπαίνουν μέσα στο στόμα σου,στην μύτη σου, στα αυτιά σου επειδή η σκηνή που έστησες βρίσκεται κοντά στην φωλιά τους και έχεις στο πιάτο σου έναν θάνατο αηδιαστικότερο ακόμα κι από το κρέμασμα ενός ζώου (ειδικά με ένα μικρό background που να δείχνει πόσο αμέριμνα ξεκινούσε κάποιος την εκδρομή του, τις ευχές που έδιναν οι δικοί του μιας και είχαν ένα κακό προαίσθημα, πόσο χαρούμενος και καλός άνθρωπος ήταν και με slow-motion στις επίμαχες σκηνές επίθεσης και εννοείται με την κατάλληλη μουσική επένδυση μερικοί θα μισήσουν γενικώς τα μυρμήγκια). Αλλά ΟΚ, αυτά τα μυρμήγκια είναι στην Αυστραλία, την έχουμε γλυτώσει δηλαδή αλλά δεν έχει σημασία. Μην κοιτάμε μόνο την χώρα μας και την πάρτη μας, ας το πάμε λίγο γενικά το θέμα. All in all, μην βλέπετε μονόπλευρα το θέμα ή όπως σας βολεύει. Να βλέπετε και τις δύο μεριές και να συγκρίνετε τα "κακά" και των δύο πλευρών, μην επιλέγετε αυτά που σας αρέσουν μονάχα. Και τότε ίσως να μπορείτε να φάτε το κρέας σας πιο εύκολα γιατί όπως όλα τα ζώα δεν είναι ύπουλα/ψυχρά, έτσι και όλα τα σφαγεία/άνθρωποι δεν είναι το ίδιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...