Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
7 χρονών, lion king, θάνατος μπαμπα σίμπα :cry:

από κει και πέρα τιποτες χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω συγκινηθεί (βλέπε προαναφερθέντα fountain, η ζωή είναι ωραία)

Oταν μιλαμε για Lion King δεν επιτρεπεται να αναφερομαστε απλα στον μπαμπα του Σιμπα.

Πρεπει να λεμε Μουφασα !!:lol::lol:

Τι κολλιμα ειχα φαει με αυτη την ταινια δεν λεγεται. Πανω απο 500 φορες την εχω δει αλλα ημουν μικρος και δεν πολυκαταλαβαινα τον θανατο οποτε δεν εκλαψα.

Δημοσ.

Τι κολλιμα ειχα φαει με αυτη την ταινια δεν λεγεται. Πανω απο 500 φορες την εχω δει αλλα ημουν μικρος και δεν πολυκαταλαβαινα τον θανατο οποτε δεν εκλαψα.

εθιστικές δηλαδή στο sex...μπράβο!

Δημοσ.

Κλάμα απο νεύρα και αίσθηση να σε πνίγει το άδικο, μετράει; Αν ναι τότε προτείνω το In the name of the father (το φινάλε στο δικαστήριο).

Δημοσ.

Θα ηταν καλη ιδεα να βαζαμε και ενα link με το αναλογο κλιπ(συνηθως στο UTube υπαρχουν ολα) ωστε να εχουμε αμεση αντιληψη για τη σκηνη που αναφερει καποιος.

Yπαρχουν αρκετες ταινιες που προκαλουν συγκινηση και οπως σωστα ειπωθηκε ειναι βασικα θεμα σκηνοθεσιας και soundtrack.

Μια που μου ρχεται στο νου αυτη τη στιγμη ειναι η Αθανατη Αγαπημενη(Ιmmortal Beloved) την οποια θα εκτιμησουν ιδιαιτερα οι θαυμαστες του Μπετοβεν. To soundtrack ειναι αποκλειστικα μωσαϊκο απο τα εργα του. Σε πολλα σημεια μπορει να συγκινηθει κανεις, και περισσοτερο στο τελος. Οι πολυ ευαισθητοι θα σπαραξουν:-)

Ενα αλλο εργο που πεφτει πολυ κλαμα στο τελος, ειναι το Οne Man's Hero(δεν θυμαμαι τον ελλ. τιτλο) που αναφερεται στον αμερικανο-μεξικανικο πολεμου του 1844 και τη συμμετοχη των ιρλανδων εθελοντων στους δευτερους. Μιλαμε για τρελο κλαμα στο τελος(τη στιγμη που και ο πρωταγωνιστης κλαιει), ειδικα αν εισαι ιρλανδος:-)

Προσωπικα, η σκηνη που συγκινουμαι παντα οταν τη βλεπω ειναι στο Νονος 1, στο νοσοκομειο οταν ο Πατσινο μεταφερει τον πατερα του(Μπραντο) σε αλλο θαλαμο και του λεει "μη φοβασαι πια πατερα, εγω ειμαι μαζι σου τωρα..." H μουσικη που μπαινει εκεινη τη στιγμη, συμπληρωνει την ατμοσφαιρα. Ο Μπραντο που ειναι με αναπνευστηρα αφηνει τοτε ενα δακρυ (στις περισσοτερες κόπιες της ταινιας αυτο δεν προλαβαινει να φανει, εχει μονταριστει). Ο Πατσινο εχει πει πως το δακρυ ηταν αληθινο.

Δημοσ.

καλή η σκέψη σου απλά έχω μια ένσταση

κάποια σκηνή μας κάνει και "σπάμε" ξεσπώντας στα κλάματα μέσα από όλη την πορεία και την ατμόσφαιρα της ταινίας, οπότε και στην σκηνή αυτή υπάρχει η κορύφωση/πλημμύρα που μας "πνίγει"

κάποιες τέτοιες σκηνές όταν τις είδα απομονωμένες δυστυχώς δεν μου έκαναν την ίδια αίσθηση και για να μην τις αδικώ είπα να σταματήσω να το κάνω.

απλά μια γνώμη

Δημοσ.
καλή η σκέψη σου απλά έχω μια ένσταση

κάποια σκηνή μας κάνει και "σπάμε" ξεσπώντας στα κλάματα μέσα από όλη την πορεία και την ατμόσφαιρα της ταινίας, οπότε και στην σκηνή αυτή υπάρχει η κορύφωση/πλημμύρα που μας "πνίγει"

κάποιες τέτοιες σκηνές όταν τις είδα απομονωμένες δυστυχώς δεν μου έκαναν την ίδια αίσθηση και για να μην τις αδικώ είπα να σταματήσω να το κάνω.

απλά μια γνώμη

Σωστο αυτο, μια μεμονωμενη σκηνη δεν λεει τιποτα, ωστοσο ειναι ενδεικτικη και ισως σε παρακινησει να δεις ολη τη ταινια;)

Δημοσ.
Terminator 2 φυσικά φυσικά το τέλος. Manly tears 2zf0o5x.jpg

Ασχετο, αλλα μπορεις να μου πεις τι εγινε στο τελος γιατι δεν το καταλάβα? Πως σκοτωθηκε ο Εξολοθρευτης? Απο μόνος του??

Δημοσ.
Ασχετο, αλλα μπορεις να μου πεις τι εγινε στο τελος γιατι δεν το καταλάβα? Πως σκοτωθηκε ο Εξολοθρευτης? Απο μόνος του??

Τι ρωτάς τώρα?? Όχι μόνος του δεν μπορούσε για αυτο έδωσε το χειριστήριο στην Κόνορ να τον κατεβάσει μέσα. Το θέμα είναι πως η ταινία είχε δυνατή αρχή-μέση και τέλος.. Απίστευτο πράγμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...