BLISS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ladri di Biciclette του De Sica και The Kid του Chaplin
thanocaster Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τα πιο συγκινητικά έργα κατά τη γνώμη μου είναι η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού και το Big Fish. Αρκετά δυνατά ήταν και τα Majestic, Truman Show, Virgin Suicides και Crash.
Αmbient Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Πολλά από αυτά που είπατε αλλά θα προσθέσω και το BRAVEHEART!
Krokodilos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Η πλειοψηφία δεν το κρύβει,ούτε το θεωρεί κατηγορία.Εσύ; Κατηγορια δεν ειναι, αλλά 3 πραγματα κανουν το προαναφερθεν ποστ σου απαραδεκτο: •Θεωρεις οτι οποιος κλαιει λογω μιας ταινιας ειναι ομοφυλοφιλος. Πραγμα αναποδεικτο, αβασιμο και χαζο(μη λογικο), ετσι και αλλιως, να λεγεται. •Κατηγοριοποιεις αμεσως ετσι οπως το λες αλλά και με αυτο που λες, τους ανθρωπους και αυτη την συμπεριφορα ως κατι το γελοίο για εναν αντρα. Πραγμα τελειως ηλιθιο να γινεται διοτι λες ξεκαθαρα οτι οι αντρες πρεπει να συμπεριφερονται σαν χωρις συναισθημα γουρουνια. •Και το 3ο το.....χειροτερο() ειναι οτι μπαινεις μεσα σε μια λαιλαπα κομφορμισμου λεγοντας οτι οι αντρες πρεπει να συμπεριφερονται με αυτον τον τροπο, να μην κλαινε στις ταινιες δηλαδη, αλλιως ειναι ομοφυλοφιλοι. Δηλαδη αμα κλαψεις και συγκινηθεις θα εισαι λιγοτερο αντρας? Οχι βεβαια! Αυτες οι φοβιες/ανασφαλειες ειναι τραγικες. όποιος γράφει με μπλε και πετάει τέτοιες ατάκες ΠΡΕΠΕΙ να είναι απελπισμένος να αποδείξει τον ανδρισμό του! Πρέπει! Αυτο ή απλα εχει τον κομφορμισμο βαθια ριζωμενο μεσα του και δεν αφηνει τα αληθινα συναισθηματα του να φανουν και αναπτυχθουν, μην τυχον και δουνε οι αλλοι οτι εκλαψε και νομισουν ξερω και γω τι. Ο κομφορμισμος ειναι ενα απο τα χειροτερα πραγματα που μας κατακλυζουν αυτες τις μερες.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ok,μπορεί να είμαι ενταγμένος,αλλά δεν νοιώθω και συναισθηματικά ανάπηρος επειδή δεν έκλαψα με λυγμούς σε ταινία.Με συγκίνησαν πλείστες ταινίες αλλά τα ζουμιά δε με πήραν.Τι να κάνω να βάλω τα κλάματα;; Επίσης, δεν είπα πως όλοι όσοι έχουν κλάψει ντε και καλά είναι gay,αλλά συνήθως αυτοί είναι λιγότερο εξωστρεφείς ή επιρρεπείς απ'ότι οι.. ανώμαλοι(οι straight δλδ!)
LePRoS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 το κοριτσι μου 1δεν εχω ξεπερασει ακομα το θανατο του μικρου απο τις μελισσες. μεχρι τυα 15 μου εκλαιγα μαυτη την ταινια Το ιδιο και εγω ,αλλα ο λογος ηταν που εκλαιγε το κοριτσακι που πεθανε το αγορακι αν και με συμφερε αυτο ως ερωτευμενος μαζι της... lol-λολ Μιλαμε παντα για παιδικη ηλικια... Αν και στο 2 που ειχε βγει μετα ειχε μπαζεψει...
activex Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 δεν εκλαψα αλλα με συγκινησε πολυ.η ζωη ειναι ωραια,με τον μπενινι.http://www.allmovieportal.com/m/1998_Life_is_Beautiful.html +1 σε κάποια φάση σαν κάτι να ...υγραθικε!
SCORPIO777 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 +1σε κάποια φάση σαν κάτι να ...υγραθικε! εγω οχι,τελικα αντεξα...αλλα η γυναικα μου διπλα μου,ειδικα τα τελευταια 20 λεπτα της ταινιας εχυσε ποταμους δακρυων.εκλαιγε ακομα και 10 λεπτα αφου ειχε τελειωσει.
kirileman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Σε αυτή την ταινία έκλαψα, έκλαψα πολύ... τα λεφτά μου!
Toufas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 μιας και μολις ειδα το notebook....δεν εντυπωσιάστηκα καθολου.
mark109 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Εκλαψα παρα πολυ με την ταινια "χαμενες αγαπες" (message in a bottle).Εχω δει αυτη την ταινια παρα πολλες φορες και παντα κλαιω. Ειναι η πιο ωραια ταινια του κοσμου!Βασιζεται σε βιβλιο και το εχει γραψει ο ιδιος συγγραφεας που εγραψε το "the notebook".
marantonis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών που έχει κλάψει σε ταινία,πρέπει να είναι gay.Πρέπει να είναι πραγματικά γελοίο θέαμα! Εισαι ολιγον κομπλεξικος Στο θεμα μας, θα πω Requiem for a dream, και Radio.
mark109 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Αν πλάνταξες στο κλάμα με το ημερολόγιο το οποίο ομολογουμένως είναι μία πάρα πολύ καλή ταινία (την έχω δει κι εγώ) τότε πρέπει να δεις και τον "κεραυνοβόλο έρωτα". Ο "κεραυνοβολος ερωτας" απευθυνεται σε πολυ μικρες ηλικιες που ακομα "πετανε στα συννεφα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.