Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 επιμένω στο #371
Kasrith Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Jack με Robin Williams. Μιλαμε ομως και για 1996...
badwolf_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Αν και δεν δακρύζω εύκολα σε ταινίες, μία ταινία με άγγιξε όμως πάρα πολύ και όσες φορές κι αν την είδα, όλες δάκρυσα. Θα σε βρω στον παράδεισο (What dreams may come )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Θα σε βρω στον παράδεισο (What dreams may come ) δάκρυσα με την ελληνική μετάφραση...
Kasrith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Αν και δεν δακρύζω εύκολα σε ταινίες, μία ταινία με άγγιξε όμως πάρα πολύ και όσες φορές κι αν την είδα, όλες δάκρυσα. Θα σε βρω στον παράδεισο (What dreams may come ) Α ναι, και αυτο! Καλα γενικα ο Williams κατι μου βγαζει.
badwolf_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 δάκρυσα με την ελληνική μετάφραση... Δεν έχεις άδικο, ειδικά στον τίτλο μίας ταινίας είναι για κλάματα, όχι μόνο μετάφραση δεν είναι, ούτε καν παράφραση!
darklordvader77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 εγω ειχα κλαψει μικρος με 2 ταινιες: -Δε θυμαμαι τιτλο (το χα δει 93-4 στο Star) αλλα ηταν με ενα παιδακι που χε καρκινο,κ τελικα δε τα καταφερε στο τελος.. (παιζει να κανε την μανα του η Μισελ Πφαιφερ) -Στο Star Wars 6 Return Of The Jedi όταν πεθανε ο Darth Vader,τον εκαψε τιμητικα ο γιος του Luke,και εμφανιστηκε παλι ως πνευμα μπροστα του μαζι με τους υπολοιπους Jedi..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 πράγμα που έτσι και αλλιώς φαινόταν από το nick του Sherlock
stefkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 επιμένω στο #371 Σε τι πραγμα επιμενεις φιλε μου? Αφου κι ετσι οπως το λες να ειναι εγω το διορθωσα αμεσως, εσυ δεν θα το διορθωνες ποτέ αν δεν σου το ελεγα, σωστα? Το πηρες πολυ βαρεια φαινεται αλλα μη σκας γιατι ετσι οπως εχεις 31.000 μυνηματα, αν κατσω και τα ψειρισω ολα σιγουρα θα σου βρω 100δες λαθη....
frenzy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Σε τι πραγμα επιμενεις φιλε μου? Αφου κι ετσι οπως το λες να ειναι εγω το διορθωσα αμεσως, εσυ δεν θα το διορθωνες ποτέ αν δεν σου το ελεγα, σωστα?Το πηρες πολυ βαρεια φαινεται αλλα μη σκας γιατι ετσι οπως εχεις 31.000 μυνηματα, αν κατσω και τα ψειρισω ολα σιγουρα θα σου βρω 100δες λαθη.... πλάκα σου κάνει, αλλά I dare you to try, είναι ψυχαναγκαστικός και δεν γράφει αν δεν είναι σίγουρος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 lol thnx ρε frenzy, δυστυχώς τα lol και τα emoticons δεν ήταν αρκετά
frenzy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Γι' αυτό κι εγώ τα αποφεύγω κι όποιος δεν το πιάνει το joke (είτε φταίω εγώ, ή αυτός) μπαίνει σε incompatibility list.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.