Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και δεν δακρύζω εύκολα σε ταινίες, μία ταινία με άγγιξε όμως πάρα πολύ και όσες φορές κι αν την είδα, όλες δάκρυσα.

Θα σε βρω στον παράδεισο (What dreams may come )

heads1.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

δάκρυσα με την ελληνική μετάφραση...

Δημοσ.
Αν και δεν δακρύζω εύκολα σε ταινίες, μία ταινία με άγγιξε όμως πάρα πολύ και όσες φορές κι αν την είδα, όλες δάκρυσα.

heads1.jpg

Α ναι, και αυτο! Καλα γενικα ο Williams κατι μου βγαζει.

Δημοσ.
δάκρυσα με την ελληνική μετάφραση...

Δεν έχεις άδικο, ειδικά στον τίτλο μίας ταινίας είναι για κλάματα, όχι μόνο μετάφραση δεν είναι, ούτε καν παράφραση!

Δημοσ.

εγω ειχα κλαψει μικρος με 2 ταινιες:

-Δε θυμαμαι τιτλο (το χα δει 93-4 στο Star) αλλα ηταν με ενα παιδακι που χε καρκινο,κ τελικα δε τα καταφερε στο τελος.. (παιζει να κανε την μανα του η Μισελ Πφαιφερ)

-Στο Star Wars 6 Return Of The Jedi όταν πεθανε ο Darth Vader,τον εκαψε τιμητικα ο γιος του Luke,και εμφανιστηκε παλι ως πνευμα μπροστα του μαζι με τους υπολοιπους Jedi.. :o

Δημοσ.
επιμένω στο #371 :P

Σε τι πραγμα επιμενεις φιλε μου? Αφου κι ετσι οπως το λες να ειναι εγω το διορθωσα αμεσως, εσυ δεν θα το διορθωνες ποτέ αν δεν σου το ελεγα, σωστα?

Το πηρες πολυ βαρεια φαινεται αλλα μη σκας γιατι ετσι οπως εχεις 31.000 μυνηματα, αν κατσω και τα ψειρισω ολα σιγουρα θα σου βρω 100δες λαθη;):lol:....

Δημοσ.
Σε τι πραγμα επιμενεις φιλε μου? Αφου κι ετσι οπως το λες να ειναι εγω το διορθωσα αμεσως, εσυ δεν θα το διορθωνες ποτέ αν δεν σου το ελεγα, σωστα?

Το πηρες πολυ βαρεια φαινεται αλλα μη σκας γιατι ετσι οπως εχεις 31.000 μυνηματα, αν κατσω και τα ψειρισω ολα σιγουρα θα σου βρω 100δες λαθη;):lol:....

πλάκα σου κάνει, αλλά I dare you to try, είναι ψυχαναγκαστικός και δεν γράφει αν δεν είναι σίγουρος.

Δημοσ.

Γι' αυτό κι εγώ τα αποφεύγω κι όποιος δεν το πιάνει το joke (είτε φταίω εγώ, ή αυτός) μπαίνει σε incompatibility list.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...