Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εκτος απο ανθελληνας εισαι και ανορθογραφος, Αφγανισταν λεγεται, οχι Αβγανισταν...

Το σωστό πιο είναι; Αβγανιστάν ή Αυγανιστάν;

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Εκτος απο ανθελληνας εισαι και ανορθογραφος, Αφγανισταν λεγεται, οχι Αβγανισταν...

sarcasm detector fail...

Δημοσ.

Λοιπον για μενα μια συγκινητικη ταινια ηταν το ...

Million dollars baby...φοβερο φιναλε...

Aθανατος ο Ησγουντ...

• Super Moderators
Δημοσ.

εκεί πέφτει γέλιο, όχι δάκρυ/συγκίνηση :P

δώσε Καΐλα και δεν χρειαζόμαστε κωμωδίες...

Δημοσ.

Μονο το 2ο "ω" ηθελα να βαλω.

Παντως υπηρχαν και καποιες ελληνικες ταινιες που με συγκινουσαν πολυ οταν ημουν μικρος, με τον Ορεστη Μακρη ή το Μανο Κατρακη.

Επισης απο τηλεοπτικες σειρες πολυ με ειχε συγκινησει το "Χωρις Οικογενεια" :cry:

:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Μονο το 2ο "ω" ηθελα να βαλω.

fail και εσύ λοιπόν :P

Παντως υπηρχαν και καποιες ελληνικες ταινιες που με συγκινουσαν πολυ οταν ημουν μικρος, με τον Ορεστη Μακρη ή το Μανο Κατρακη.

Επισης απο τηλεοπτικες σειρες πολυ με ειχε συγκινησει το "Χωρις Οικογενεια" :cry:

:-)

nuff said :P

Δημοσ.

Εγω δεν ειμαι fail, λαθος επεξεργασιας ηταν.

Επισης ειχα κατασυγκινηθει στο τελευταιο επεισοδιο της "Οδυσσειας του Διαστηματος", μια μεταγλωτισμενη σειρα κινουμενων σχεδιων. Το θυμαται κανεις?

Δημοσ.

Ναι, πρωτα πηγα να κανω μπολτ ολη τη λεξη, μετα σκεφτηκα να κανω μονο το αναλογο γραμμα και μπεχτηκα με τις συλλαβες...

Εξαλλου κι εγω να εκανα λαθος το διορθωσα αμεσως, οποτε δεν υπαρχει κανενα δικο μου fail.

Φαινεται οτι σε πηρε πολυ απο κατω, καλα μη κανεις ετσι, οπως ειπες "ουδεις αλαθητος"...:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...