polonos1313 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο θρέντ. Μαζευτήκαν όλες οι αδερφές να μας πούνε που κλαίνε. Ούυυστ ρε. Γέμισε ο τόπος λουλουδούδες. Σας πιάνει το χέρι και η γκόμενα σας όταν κλαίτε και σας ηρεμεί? Εγώ στο Φόρερστ Γκαμπ ένιωσα κάτι. Πολύ λίγο... Ίσα ίσα που βούρκωσα. Δηλαδή τώρα μας λες με την υπέροχη λογική σου οτι όποιος κλαίει είναι αδερφή...????
Mika Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 οι δυο απο πανω να πιασουν την ειρωνια παρακαλώ
polaki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο θρέντ. Μαζευτήκαν όλες οι αδερφές να μας πούνε που κλαίνε. Ούυυστ ρε. Γέμισε ο τόπος λουλουδούδες. Σας πιάνει το χέρι και η γκόμενα σας όταν κλαίτε και σας ηρεμεί? LOL!!! Εγω ειχα στεναχωρηθει στο gladiator στο τελος που ο μαυρουκος θαβει στο χωμα τα πιονια.. Και στο I am sam! Δεν θυμαμαι καποιο άλλο! ---------- Προσθήκη στις 14:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ---------- οι δικες μου ειναι οι εξης Dancer in the Dark I am Sam Dolls Nobody Knows Το σκαφανδρο και η πεταλουδα ειμαι πολυ κλαψιαρα το ξερω!! Dolls παντως υπαρχει και στριπτιζάδικο στην Βάρης Κορωπίου.. μία φορά πριν 8-9 χρόνια είχα κλάψει εκεί μέσα, απ'τη χαρά μου!
million_voices Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο θρέντ. Μαζευτήκαν όλες οι αδερφές να μας πούνε που κλαίνε. Ούυυστ ρε. Γέμισε ο τόπος λουλουδούδες. Σας πιάνει το χέρι και η γκόμενα σας όταν κλαίτε και σας ηρεμεί? ειπε και πηγε να κλαψει στα γονατα της καλης του βλεποντας το μια βραδυα στο νοτινγκ χιλ χ+οο
n!nj@ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 οι δυο απο πανω να πιασουν την ειρωνια παρακαλώ εγώ χωρίς το κατάλληλο smiley ή άλλη ένδειξη δε μπορώ να πιάσω την ειρωνία στο γραπτό λόγο , σόρι .
Sellers Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν το εννούσα αυτό που έγραψα (προφανώς). Απλά δεν μου αρέσεουν πολύ τα smilies. Προτιμώ την παρεξήγηση και την κάθαρση αργότερα... E! δε θα μας πεις και τι σου έπιασε η γκόμενα σου ; Είσαι σαχλός, αυτό είσαι. ειπε και πηγε να κλαψει στα γονατα της καλης του βλεποντας το μια βραδυα στο νοτινγκ χιλ χ+οο ... Απλά ένα... ... ένα σκουπ, σκουπιδάκι μπήκε στα μάτια μου.
n!nj@ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δεν το εννούσα αυτό που έγραψα (προφανώς). Απλά δεν μου αρέσεουν πολύ τα smilies. Προτιμώ την παρεξήγηση και την κάθαρση αργότερα... ναι βρε φίλε μου , ουτε εγώ εννούσα αυτό με τα χαζο-smileys (προφανώς) , απλά προσπαθουσα να δείξω ένα ποιντ, ότι ποτέ δε ξέρεις πότε κάποιος εννοεί κατι πότε είναι τρολάκι , πότε απλά αστειεύται κλπ. εδώ δε μπορείς να καταλάβεις στην πραγματική ζωή ...
seishirosakura Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ναι βρε φίλε μου , ουτε εγώ εννούσα αυτό με τα χαζο-smileys (προφανώς) , απλά προσπαθουσα να δείξω ένα ποιντ, ότι ποτέ δε ξέρεις πότε κάποιος εννοεί κατι πότε είναι τρολάκι , πότε απλά αστειεύται κλπ. εδώ δε μπορείς να καταλάβεις στην πραγματική ζωή ... Ένας πραγματικός ninja θα το καταλάβαινε! /trolloff
aris1986 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Oι αντρες δεν κλάινε,δακρύζουν!!! --->--->--->--->
activex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Είσαι σαχλός, αυτό είσαι. χαχαχα... επ! κομμένα τα πρόστυχα Υ.Γ : Eγώ στο la vita e bella εεε έπαθα βούρκωμα...
Str Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 στο ματριξ... οταν τον πανε 4 (τον ΝΕΟ) true story!
stefkos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Προφανως, οποιος ειναι συναισθηματικος τυπος θα κλαιει με το παραμικρο, οποιος ειναι ψυχρος δεν θα κλαιει με τιποτα Ας το θεσουμε πιο ελληνικα το θεμα: Με ποιες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ταινιες εχετε κλαψει?
Str Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 επειδη ειμαι ανθελληνας ζητω να ακυρωσουμε την παραπανω ερωτηξη και αντ αυτου να τεθει σε δημοψηφισμα η εξης: σε ποιες Αβγανικες ταινιες κλαψατε περισσοτερο? σιριουσλι, σε καμια ελληνικη...
stefkos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 επειδη ειμαι ανθελληνας ζητω να ακυρωσουμε την παραπανω ερωτηξη και αντ αυτου να τεθει σε δημοψηφισμα η εξεις: σε ποιες Αβγανικες ταινιες κλαψατε περισσοτερο? σιριουσλι, σε καμια ελληνικη... Εκτος απο ανθελληνας εισαι και ανορθογραφος, Αφγανισταν λεγεται, οχι Αβγανισταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.