Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cqGCyAXB22I]Οι αντρες δεν κλαινε[/ame]

Εχω "πονεσει ψυχικά" sto Finding Neverland,στο La Vita e bella ημουνα πολυ κοντά στο να δακρυσω και τελος στο big fish παραλιγο να κατρακυλησω.

Ολοι καταλαβαμε οτι και στις 3 εκλαψα!

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε αρκετές εως πολλές...Αλλά αν πρέπει να βάλω μία, αυτή είναι οπωσδήποτε ο Ψαλιδοχέρης (κάποιος άλλος το ανέφερε επίσης!!). Το πρωτοείδα 9 χρονών, πλάνταξα, και σήμερα, 1234413414 θεάσεις μετά, πλαντάζω εξίσου....Οκ, με σημάδεψε....Παραμένει προσωπική αγαπημένη ταινία...

Δημοσ.

Where the wild things are. Το'ξερα ήδη από την υπόθεση και το τρειλερ και το ολο φιλινγκ ότι θα'χαμε δράματα, αλλά με τπτ δεν περίμενα να δακρύζω από τα πρώτα 20 λεπτά. Βασικά η μουσική φταίει, σας το λέω, ειδικά στο φινάλε... :(

Δημοσ.

Ωραίο θρέντ. Μαζευτήκαν όλες οι αδερφές να μας πούνε που κλαίνε. Ούυυστ ρε. Γέμισε ο τόπος λουλουδούδες. Σας πιάνει το χέρι και η γκόμενα σας όταν κλαίτε και σας ηρεμεί?

Εγώ στο Φόρερστ Γκαμπ ένιωσα κάτι. Πολύ λίγο... Ίσα ίσα που βούρκωσα.

Cry_Baby_by_buttonnose.jpg

Δημοσ.

Εγώ στο Φόρερστ Γκαμπ ένιωσα κάτι. Πολύ λίγο... Ίσα ίσα που βούρκωσα.

E! δε θα μας πεις και τι σου έπιασε η γκόμενα σου ; :P

Δημοσ.

Δεν έχω κλάψει σε ταινία, κ έχω δει πολλές... αλλά η ταινία που με συνεπήρε ήταν το "I am Sam" (αν και μέτρια η ερμηνεία του άξιζε)

κ

έχω κλάψει από τα γέλια στο "Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο"

(Α, όλα και όλα χρυσό παιδί ο Γιακουμής, προτιμά να πληρώσει την πο***να παρά να το ζητήσει από την κόρη μου!")

Δημοσ.

Θα μπορουσα να κλαψω οσο ημουνα πιο μικρος. Το "Φορεστ Γκαμπ" ηταν η ταινια που με συνεπηρε τοτε στα 11 μου κ σιγουρα ειχα δακρυσει, αλλα οχι και κλαψει. Γι αυτο κ αγαπημενη ταινια ακομα λεω αυτη, οχι γιατι δεν εχω δει αλλες ταινιαρες, αλλα γιατι ηταν η 1η ταινιαρα που ειδα

Δημοσ.
Ωραίο θρέντ. Μαζευτήκαν όλες οι αδερφές να μας πούνε που κλαίνε. Ούυυστ ρε. Γέμισε ο τόπος λουλουδούδες. Σας πιάνει το χέρι και η γκόμενα σας όταν κλαίτε και σας ηρεμεί?

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

μα γιαυτο ειναι οι δραματικες ταινιες....για να γινει κατασταση με την γκομενα :lol:

Δημοσ.

στο Indiana Jones 4 , πλάνταξα στο κλάμα , ηθελα τα λεφτά μου πίσω...

---------- Προσθήκη στις 10:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:48 ----------

---------- Προσθήκη στις 10:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:52 ----------

μ'όλο το σεβασμό που έχω στα μελη και δη στα σίνιορ μέμπερς

μη γαμεις μόνο , κατούρα και λίγο , τύπε .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...