censOred Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=cqGCyAXB22I]Οι αντρες δεν κλαινε[/ame] Εχω "πονεσει ψυχικά" sto Finding Neverland,στο La Vita e bella ημουνα πολυ κοντά στο να δακρυσω και τελος στο big fish παραλιγο να κατρακυλησω. Ολοι καταλαβαμε οτι και στις 3 εκλαψα!
Draculina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Σε αρκετές εως πολλές...Αλλά αν πρέπει να βάλω μία, αυτή είναι οπωσδήποτε ο Ψαλιδοχέρης (κάποιος άλλος το ανέφερε επίσης!!). Το πρωτοείδα 9 χρονών, πλάνταξα, και σήμερα, 1234413414 θεάσεις μετά, πλαντάζω εξίσου....Οκ, με σημάδεψε....Παραμένει προσωπική αγαπημένη ταινία...
kate23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 α! και στο Suzan's Diary For Nicolas! παιδια ειναι απιστευτο!
Vintage Jewel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 οι δικες μου ειναι οι εξης Dancer in the Dark I am Sam Dolls Nobody Knows Το σκαφανδρο και η πεταλουδα ειμαι πολυ κλαψιαρα το ξερω!!
Loupax Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Green Mile... Οκ, δεν έκλαψα ακριβώς, αλλά με έφερε όσο πιο κοντά γινόταν...
Em_Zed Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Where the wild things are. Το'ξερα ήδη από την υπόθεση και το τρειλερ και το ολο φιλινγκ ότι θα'χαμε δράματα, αλλά με τπτ δεν περίμενα να δακρύζω από τα πρώτα 20 λεπτά. Βασικά η μουσική φταίει, σας το λέω, ειδικά στο φινάλε...
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Η τελευταία ταινία που είδα: το my sister's keeper. Δάκρυσα επιτέλους.
Sellers Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο θρέντ. Μαζευτήκαν όλες οι αδερφές να μας πούνε που κλαίνε. Ούυυστ ρε. Γέμισε ο τόπος λουλουδούδες. Σας πιάνει το χέρι και η γκόμενα σας όταν κλαίτε και σας ηρεμεί? Εγώ στο Φόρερστ Γκαμπ ένιωσα κάτι. Πολύ λίγο... Ίσα ίσα που βούρκωσα.
activex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εγώ στο Φόρερστ Γκαμπ ένιωσα κάτι. Πολύ λίγο... Ίσα ίσα που βούρκωσα. E! δε θα μας πεις και τι σου έπιασε η γκόμενα σου ;
status Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχω κλάψει σε ταινία, κ έχω δει πολλές... αλλά η ταινία που με συνεπήρε ήταν το "I am Sam" (αν και μέτρια η ερμηνεία του άξιζε) κ έχω κλάψει από τα γέλια στο "Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο" (Α, όλα και όλα χρυσό παιδί ο Γιακουμής, προτιμά να πληρώσει την πο***να παρά να το ζητήσει από την κόρη μου!")
soka Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Θα μπορουσα να κλαψω οσο ημουνα πιο μικρος. Το "Φορεστ Γκαμπ" ηταν η ταινια που με συνεπηρε τοτε στα 11 μου κ σιγουρα ειχα δακρυσει, αλλα οχι και κλαψει. Γι αυτο κ αγαπημενη ταινια ακομα λεω αυτη, οχι γιατι δεν εχω δει αλλες ταινιαρες, αλλα γιατι ηταν η 1η ταινιαρα που ειδα
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο θρέντ. Μαζευτήκαν όλες οι αδερφές να μας πούνε που κλαίνε. Ούυυστ ρε. Γέμισε ο τόπος λουλουδούδες. Σας πιάνει το χέρι και η γκόμενα σας όταν κλαίτε και σας ηρεμεί? :lol::lol:
FarCry Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο θρέντ. Μαζευτήκαν όλες οι αδερφές να μας πούνε που κλαίνε. Ούυυστ ρε. Γέμισε ο τόπος λουλουδούδες. Σας πιάνει το χέρι και η γκόμενα σας όταν κλαίτε και σας ηρεμεί? μα γιαυτο ειναι οι δραματικες ταινιες....για να γινει κατασταση με την γκομενα
n!nj@ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 στο Indiana Jones 4 , πλάνταξα στο κλάμα , ηθελα τα λεφτά μου πίσω... ---------- Προσθήκη στις 10:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:48 ---------- ---------- Προσθήκη στις 10:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:52 ---------- Ωραίο θρέντ. Μαζευτήκαν όλες οι αδερφές να μας πούνε που κλαίνε. Ούυυστ ρε. Γέμισε ο τόπος λουλουδούδες. Σας πιάνει το χέρι και η γκόμενα σας όταν κλαίτε και σας ηρεμεί? μ'όλο το σεβασμό που έχω στα μελη και δη στα σίνιορ μέμπερς μη γαμεις μόνο , κατούρα και λίγο , τύπε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.