Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Στο lord of the rings εκει που ετρωγε τα βελη ο βασιλιας και συνεχισε να πολεμαει.

o ποιος? :o

Δημοσ.
Νομίζω σε καταλαβαίνω, κι εγώ μπορεί να βουρκώσω από δέος περισσότερο όταν βλέπω τόσο μεγάλες ταινίες, όχι από συγκίνηση επειδή κάποιος απεβίωσε ή κάτι τέτοιο.

ακριβώς ! :)

Δημοσ.

ΥΓ: και τώρα τελευταία, στο ροκ μιούζικαλ Rent...(θεατρο)

Nα έρθεις να μου διακοσμήσεις το σπίτι.:P

Δημοσ.
Ποτε δεν κλαιει κανεις σε ταινια ,εκτος και να ειναι υπερβολικα φορτισμενος απο πριν για διαφορους λογους.Οι γυναικες εξαιρουνται γιατι το DNA τους τις κανει καπως υστερικες.

Άντε μπράβο, γιατί μας το παίζουν σε αυτό το thread πολύ ευαίσθητοι.

Άσε που το <<..κλάψατε πιο πολύ>> το μεταφράζουν σε <<συγκινήθηκα απλά μωρέ..>> και έτσι φτάσαμε σε 300+ posts...

Δημοσ.

Τι λετε ρε παιδια.Αμα εβλεπες 3 ταινιες τη μερα οπως κανουμε μερικοι,ισως τις προσεγκιζες αλλιως και οχι οπως εδω για πραδειγμα...

Στο lord of the rings εκει που ετρωγε τα βελη ο βασιλιας και συνεχισε να πολεμαει..

Στο spiderman σε καποια σκηνη, στο 2 νομιζω.

Ειπε τον Μπορομιρ βασιλια,λες και ηταν καμια ταινια του Bollywood το LOTR και παρολο που συγκινιθηκε,φαινεται οτι δε πολυδινει σημασια στις ταινιες η βλεπει μια στο εκατομμυριο...

Στο spiderman 2...καπου εκει ...ψηλα...

Ειναι κακο να συγκινουμαστε σε ταινιες?Μειωνεται ο αντρισμος μας... ή..κατι τετοιο?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο Βορομιρ αν δε κανω λαθος.

o Boromir ήταν απλά ένας Captain της Gondor :P (o πατέρας του δεν ήταν βασιλιάς :o )

Δημοσ.
o Boromor ήταν απλά ένας Captain της Gondor :P (o πατέρας του δεν ήταν βασιλιάς :o )
Το ιδιο κανει. Δε θα μαλωσουμε για αυτο. Παει και μια 5ετια απο τοτε που την ειδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...